Dodaj do ulubionych

Rewal - Willa Skipper

20.02.12, 21:38
Czy ktoś może był w Willi Skipper w Rewalu? Proszę o informacje czy warunki są zgodne z prezentacją zamieszczoną na stronie internetowej, czy faktycznie jest blisko do morza i czy ulica jest bardzo ruchliwa. Oczywiście wszystkie uwagi mile widziane. I jeszcze mam pytanie o lokale gastronomiczne: gdzie można smacznie zjeść, a jakie lokale omijać szerokim łukiem. Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ewkada Re: Rewal - Willa Skipper 22.02.12, 08:11
      Witam !!!
      W ubiegłym roku byliśmy w Willi Skipper.Polecam!!!! Właściciciel super ,pokoje czyste,pachnące i wszystko nowe, gdyż w roku 2011r. został dopiero otwarty.Blisko do morza i centrum.Do sklepu 100 m i w pobliżu parę stołówek z domowymi obiadami.Jedynie co nam się w Rewalu nie podobało to plaża,bo wąska i nie zawsze czysta.
    • chorwacja76 Re: Rewal - Willa Skipper 22.02.12, 19:46
      Dzięki bardzo za informację, niby sprawdzałam na mapie gzie leży ul.Słoneczna, ale zawsze lepiej uzyskać informację czy blisko czy daleko do plaży od kogoś kto gościł w danym ośrodku (w ubiegłym roku miałam bardzo daleko do plaży, a lata lecą...)
      • chorwacja76 Re: Rewal - Willa Skipper 05.02.13, 21:41
        Byłam, zobaczyłam, wróciłam bardzo zadowolona. Obiekt nowoczesny, dobrze urządzony, pokoje duże-większość z balkonami, aneksy kuchenne na każdym piętrze (zdjęcia na stronie willi zgodne z rzeczywistością), no i do morza blisko.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka