Dodaj do ulubionych

międzywodzie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.06.04, 11:03
czy ktos był w międzywodziu? Jak tam jest?
A może znacie ville horyzont, czy to porządna kwatera??
Obserwuj wątek
    • Gość: anna Re: międzywodzie IP: 213.25.125.* 24.06.04, 16:00
      Nie znam tej willi, ale znam Międzywodzie i zazdroszczę, że możesz tam jechać!
      Daj namiar na tę willę, jesli możesz, bo szukam, czegoś w tej okolicy.
      Pozdrawiam, Anka
    • Gość: ja Re: międzywodzie IP: 217.173.200.* 24.06.04, 17:50
      moj brat byl, mowi ze totalna wiocha
    • Gość: muminek Re: międzywodzie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.06.04, 08:38
      nam właśnie o taką wieś chodziło, żeby odpocząć od zgiełku dużych miast.
      Aniu podaje strone tej willi www.villahoryzont.republika.pl
      tel. (91) 38 14 824
    • dzoanaw Re: międzywodzie 25.06.04, 12:17
      Byłam w Miedzywodziu w ubiegłym roku. Miejscowość super! Spokojniejsza od
      popularnych kurortów, ale jest wiele ośrodków wczasowych, jest gdzie przyjemnie
      spędzić czas. Polecam świeżo uwędzone rybki przy olbrzymim namiocie ustawionym
      już przy wyjeździe z Międzywodzia, w kierunku Międzyzdrojów. /mam nadzieje ze w
      tym roku równiez bedzie stał/. I życze udanego urlopu!
    • Gość: DEVI Re: międzywodzie IP: *.lanet.net.pl 29.06.04, 16:50
      TEZ JADE W TYM ROKU DO MIEDZYWODZIA.BEDE TAM PORAZ PIERWSZY I BOJE SIE CO TAM
      ZASTANE ROZNE OPINIE CHODZA NA TEMAT TEJ MIESCINY ALE MAM NADZIJE ZE BEDZIE
      FAJNIE.POZDRAWIAM
      • Gość: anka100 Re: międzywodzie IP: 217.153.25.* 30.06.04, 14:17
        W Międzywodziu byłam 7 razy.Było to 20 lat temu.Mam wspaniałe
        wspomnienia:cisza,ładna plaża,cudowne miejsce na wypoczynek.Wybieram się w tym
        roku (ciekawe jakie będą moje obecne odczucia).Nie mam jeszcze zarezerwowanego
        noclegu.Proszę o podpowiedź.
        • Gość: muminek Re: międzywodzie do anki100 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.07.04, 13:42
          mi podobały się zdjęcia pokoi tej villi gdzie jedziemy, tylko dopiero teraz
          zauważyłam, ze jest to przy głownej ulicy (mam nadzieje ze nie ruchliwej)
          niedaleko poczty. Myśle że bedzie fajnie. Podam Ci adres strony tej willi, byly
          mozliwosci wyjazdu tam w sierpniu doba 45 zl od osoby, pokój z łazienką.
          www.villahoryzont.republika.pl
          • senczek Re: międzywodzie do anki100 02.07.04, 11:19
            Muminku, dziękuję za namiar (poprzednio pisałam jako Anka). Jedź w ciemno i
            niczego się nie obawiaj - będzie fantastycznie. Od głównej drogi do morza jest
            bliziutko. A ta główna droga nie jest taka znowu główna (poproś tylko o pokoje
            nie od drogi) :-)
            Pozdrawiam, Anka
            • Gość: anka100 Re: międzywodzie do anki100 IP: 217.153.25.* 06.07.04, 08:11
              Czy ktoś był w pensjonacie ALBA przy ul Zatocznej?Ceny pokoi okazały się
              konkurencyjne,tak mi się wydaje.Proszę o odpowiedź
    • Gość: Małgosia Re: międzywodzie IP: 62.148.94.* 06.07.04, 09:05
      W Międzywodziu jest cudownie spokojnie, mała urocza mieścinka, ale co
      najważniejsze, dwa lata temu zjechałam całe Pomorze i tylko w Międzywodziu byla
      ciepła woda w Bałtyku, siedziałam w niej dwie godziny :)
    • Gość: Anka Re: międzywodzie IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 06.07.04, 15:29
      Bylam w Miedzywodiu w zeszlym roku, halas 24h, duzo ludzi no i okrodziono mnie
      w pokoju w pensjonacie bradzo porzadnym z reszta, a glowna droga to przelotowka
      w strone Miedzyzdroji wiec nie zycze nikomu przy niej mieszkac a ul. Zatoczna
      jest daleko od morza
      (spokojna wiocha, zeby odpoczac do Pustkowo, Wiselka)
      • Gość: Ewa Re: międzywodzie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.04, 00:43
        Ja jeżdzę 5 lat.Kwaterę wynajmuję u fryzjerki.Wprawdzie nie ma przepychu,ale
        jest spokojnie no i miło.Można też grilować(na innych kwaterach nie pozwalali)
        Wtym roku też tam jadę.No i fryzjer w tym samym domu.:)Odnośnie miejscowości to
        jest dość spokojna,ale jest się gdzie zabawić.Są dyskoteki i ogródki gdzie
        dłudo grają.Dla mnie extra.Kontakt do tej pani jest na stronie
        miedzywodzie.w.interia.pl
    • Gość: Agusia Re: międzywodzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.07.04, 10:23
      od 10 lat jeżdzę tam ...tam jest cudownie ..... cudowna atmosfera a w powietrzu
      wyczówa się to coś !!!! kocham Międzyzdroje !!! a willi niestety nie znam :(
    • Gość: Anna Re: międzywodzie IP: 217.153.67.* 19.07.04, 11:22
      Witam
      Ja byłam w Miedzywodziu rok temu siedzialam tam 3 tygodnie pod namiotem...to
      jest mala miescinka dla osob ktorzy chca sobie odpoczac...niedaleko do Dziwnowa
      jakies 3 km..ja bylam bardzo zadowolona wypoczelam sobie wysmienicie ...
      Tego osrodka nie znam.
      Milych wakacji
      Ania
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka