26.06.12, 11:19
Witam,
Moglibyście polecić jakąś kwaterkę w tej miejscowości?
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • hortensja_1 Re: Rowy 26.06.12, 15:54
      Dziękuje za odpowiedz. Niestety w wybranym przeze mnie terminie nie ma juz miejsc w tych kwaterach.
      A może ktos ma jakieś "świeże" informacje z Neptuna? Czytałam opinie sprze 2/3 lat i nie są one pochlebne :(
    • kol.3 Re: Rowy 27.06.12, 14:47
      Byłam ze 2 razy w Narwalu. Niczego sobie.
      • noa-75 Re: Rowy 27.06.12, 17:40
        ja byłam w rowach w mierzei i villa aura, obydwa mogę polecić z czystym sumieniem
    • montegeo Re: Rowy 04.07.12, 23:34

- fajne i niedrogie pokoje z widokiem na morze - Ilse
      - kwatera z klimatem (ale może być cienko z miejscami bo malutka i przytulna) - Koty
      - wyższy standard - apartamenty - Nautica
      - nowy obiekt, blisko plaży, z udogodnieniami (wyżywienie, itp.)- Pensjonat Maszt
    • potwor_z_piccadilly Re: Rowy 10.07.12, 00:11
      My lokowaliśmy się w O W Bryza.
      Minus.
      - Ośrodek pamiętający epokę Gierka.
      Plusy.
      - Dostatecznie daleko od centrum. Cisza.
      - Dobre jedzenie.
      - Droga do plaży przez las, czyli kostiumik i do przodu.
      - Balkony z zadaszeniem. Czyli gdy pada, nie musisz - wściekła, gnieździć się w pokoju.
      Tak tylko napisałem. pewno miejsc już nie uświadczysz.
      Pozdrawiam.
    • klaudia1224 Re: Rowy 02.08.12, 23:30
      Witam,
      Był ktos może w pensjonacie Ibiza? albo coś o tym pensjonacie wie? prosiłabym bardzo o jakieś informacje. Z góry serdecznie dziękuje.
      pozdrawiam
      • kol.3 Re: Rowy 03.08.12, 06:18
        Mam wrażenie ze pensjonat jest położony blisko smażalni przy wejściu na plaże, która cały czas puszcza łomoczącą muzykę. Szumu morza i mew możesz nie usłyszeć.
      • kol.3 Re: Rowy 03.08.12, 06:23
        Zadzwoń i wypytaj, przyjrzalam się na mapie, może te hałasy tam jednak nie dochodzą, wygląda dobrze.
        • klaudia1224 Re: Rowy 04.08.12, 00:54
          na jednej stronie zdj są całkiem (oczywiście na stronie internetowej owego pensjonatu) a na innych standard pokoju wydaje się być gorszy... fajnie byłoby gdyby wypowiedziała sie osoba, która tam mieszkała... zastanawiam sie jeszcze nad pensjonatem Maszt...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka