Dodaj do ulubionych

Jastarnia 2012

26.07.12, 08:40
Witam,

Mam pytanie do Was, co się zmieniło w Jastarni w tym sezonie ? Nowe knajpki, atrakcje dla dzieciaków ?

Gdzie polecacie się stołować ? Jakie ceny zestawów obiadowych, piwka ? Czy władze Jastarni wpuścili do miasteczka jakiś supermarket ? Gdzie na zakupy codzienne ?

Czy w końcu można iść gdzieś na dobrego kebaba ?

pozdrawiam Was cieplutko :)

Obserwuj wątek
    • maniekmarny21 Re: Jastarnia 2012 26.07.12, 09:14
      Jastarnia to przepiękne miasto, do którego mam sentyment. Atrakcji dla dzieciaków zawsze było sporo ;) także na pewno się znajdzie coś dla każdego, wybrednego malucha :-) co do marketów - nie wiem ale uważam, że takie małe, prywatne sklepiki nie mają horrendalnych cen ;) przynajmniej ja się z takimi nie spotkałem. Kebaby również są - jak przystało na nadmorską miejscowość. Takie jedzonko zawsze przyciąga - no, oprócz pysznej rybki! :D :)
    • pabia_a Re: Jastarnia 2012 26.07.12, 11:46
      w Jastarnii podobnie jest jak w ubiegłym roku:) żadnych marketów, codzienne zakupy można zrobić w sklepie społemowskim bądź u prywaciarzy, ceny przystępne.....jeśli chodzi o jedzenie w knajpach to wydaje mi się że ceny w porównaniu do ubiegłego roku nieco niższe
    • szacun7 Re: Jastarnia 2012 27.07.12, 12:11
      Witam,

Dzięki za odp. Proszę o namiary na obiadki w dobrej cenie, tak abym nie szukał hehe :)

z góry wielkie dzięki, pozdrawiam i miłego dnia :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka