Dodaj do ulubionych

Pole namiotowe

01.01.13, 22:31
Witam, może ktoś zna pole namiotowe blisko morza, z dala od miasta, spokojne dal rodziny z dwójką małych dzieci.
Z góry dziękuje za pomoc.
Obserwuj wątek
    • helmutt1 Re: Pole namiotowe 02.01.13, 12:35
      Ja znam. Spokojne na wysokim poziomie chociaż drogie. Byłem 2 razy i polecam. www.juratacamp.pl
    • pensjonat-nad-morzem-solar.pl Re: Pole namiotowe 02.01.13, 13:16
      SOLARKAMP
      -To nowe domki letniskowe o powierzchni 30-50 m2 z zadaszonym tarasem ,antresolą sypialną-2/4 łóżka jednoosobowe i łoże małżeńskie.
      Na dole salon –kanapa rozkładana TV, CO; z aneksem kuchennym (lodówka,kuchnia dwupalnikowa,zlewozmywak,
      czajnik elektryczny, naczynia kuchenne) i łazienką z natryskiem, WC, umywalką.
      -Plac do biwakowania; nieduży,(trawiasty) wyposażony jest w sanitariaty z natryskami (2 kabiny z ciepłą wodą)
      zmywalnię ,letni natrysk i przyłącza do prądu dla przyczep,namiotów, i kamperów.
      LUKSUSOWA PRZYCZEPA - kempingowa skanalizowana, z bieżącą wodą zimną i ciepłą -z natryskiem i umywalką ,dwoma sypialniami (dwa łóżka pojedyncze i łoże małżeńskie),w pełni wyposażonym aneksem kuchennym i dużą zadaszoną altaną umeblowaną /razem 25 m2/. Wc na zewnątrz tuż przy przyczepie. Przyczepa znajduje się blisko placu zabaw i ma własne miejsce parkingowe.
      SOLAR –pokoje ;przyjmuje Gości cały rok/3km od Ustronia Morskiego/
      W zimie kuligi. Jesienią grzyby. Cały rok piękna pusta dzika plaża.
      Wszystkie pokoje w standardzie hotelowym są na parterze z łazienkami, TV ,lodówka, nakrycia i bezpośrednie wyjście na taras z umeblowanym ogródkiem
      Teren jest w całości ogrodzony, przylega do ściany lasu na wydmach szer. 100m, za którą jest morze-własne wyjście. Na terenie boisko do siatkówki,plac zabaw dla dzieci z huśtawką, piaskownicą i basenem letnim.
      www.pensjonat-pensjonat-nad-morzem-solar.pl
      • amagdacz Re: Pole namiotowe 02.01.13, 15:23
        Dziękuje za reklame ale mi chodziło o pole namiotowe a nie o domki.
        • amagdacz Re: Pole namiotowe 02.01.13, 15:27
          Chciałam jescze dodac ze chodzi mi o pole namiotowe jak najbardziej daleko od cywilizacji. Nie che żadnej telewizji, internetu, sali z grami dla dzieci itp.
          Najlepiej by mi odpowiadało rozbic namiot u kogos daleko od miasta pod domem oczywiście za pełną opłatą i możliwośc korzystania z wody i ubikacji. zna ktoś moze kogoś kto tak wynajmuje????
          pozdrawiam
    • adam21.0 Re: Pole namiotowe 05.01.13, 20:40
      zapraszam www.adam.jaroslawiec.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka