Gość: SITA IP: *.icpnet.pl 23.07.04, 15:55 Kto z Was drodzy forumowicze był w tym roku już w Pobierowie? Jadę tam w przyszłym tygodniu i zastanawiam się czy coś się zmieniło od zeszłego roku. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: shn Re: POBIEROWO- kto był już w tym roku? IP: *.gorzow.mm.pl 23.07.04, 20:11 A gdzie jedziesz? Bo my tez tam jedziemy...tyle tylko ze pod namiot i nie wiem gdzie i po iles są pola :/ Moze sie znasz? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SITA Re: POBIEROWO- kto był już w tym roku? IP: *.icpnet.pl 24.07.04, 14:15 Wynajmujemy kwaterę prywatną. Jest tam fajne pole namiotowe na głównej ulicy Pobierowa - Grunwaldzkiej, w centrum. Wtedy nocleg od 1 os. kosztował 13,50PLN oraz 5 PLN za samochód za dobę. Teraz nie wiem. Czysto i mili właściciele. Jednak lepiej zadzwonić tam i zapytać czy będą wolne miejsca. Jak znajdę numer tel. to Ci go podam. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SITA nr tel. IP: *.icpnet.pl 25.07.04, 12:53 Podaję nr tel. do Żabiej Szopy (0-91) 386-43-19. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: POBIEROWO- kto był już w tym roku? IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 29.07.04, 10:30 :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: POBIEROWO- kto był już w tym roku? IP: *.ino.tvknet.pl / *.ino.tvknet.pl 13.08.04, 13:13 hej hej, a ja właśnie wczoraj wróciłam ze znajomymi z pobierowa! nie wiem czy się zmieniło, bo byłam pierwszy raz, ale jest całkiem fajnie! plaża, morze, lenistwo...super, a w miastku jest gdzie zjeść, napić się...:) no i wieczorkiem potańczyć, znasz lotnisko? tam najwięcej się dzieje codziennie, polecam, tylko dojazd trochę ciężki, ale potem nie chce się odjeżdżać, miłego pobytu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKISC DO ANI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 13:26 A JAK KWATERKI JAK POJADE W CIEMNO JEST MOZLIWOSC COS ZNALESC JAKIE CENY DYSKOTEKI JAKIES NA PLAZY JEZELI MOZESZ TO NAPISZ COS JESZCZE POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKISC DO ANI!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 18:12 DZIEKUJE ANIU ZA INFORMACJE JEZELI MOZESZ TO PODAJ NA MIARY NA KWATERKE ACHA ILE PLACILAS ZA NOCLEG I CZY LAZIENKA W POKOJU POZDRAWIAM GORACO BUZKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SITA WRÓCIŁAM! IP: *.icpnet.pl 13.08.04, 17:20 Też już wróciłam z Pobierowa. Znowu (jak co roku) było super. Ale mnóstwo ludzi, być może dlatego, że trafiliśmy na pogodę. My mieliśmy zarezerwowany nocleg już w kwietniu, a na miejscu szukaliśmy dla znajomych - nie było nic! Szok! Ale jak wyjeżdżaliśmy tj. 09.08. w niedzielę, to już wisiały kartki na furtkach, więc raczej teraz nie powinno być problemu. "Lotnisko" znam, rzeczywiście działo się tam bardzo dużo. Dyskotek na plaży nie było, jednakże red bull obchodził urodziny i do 15.08. na plaży jest diverse summer games. Świetna też karczma 2000 na ul. Zgody. Mogę podać namiar na naszą kwaterę. Naprawdę bardzo czysta i bardzo, bardzo blisko do morza i centrum. Aha! Rzeczywiście - nie chce się wyjeżdżać! Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lilla Re: WRÓCIŁAM! IP: *.bnet.pl 31.08.04, 12:30 Czy mi także mogłabyś przysłać namiary na tę kwaterę podaję adres: 23angel@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKISC DO SITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.08.04, 18:46 SORY POMYLILAM SIE TO JAK ILE KOSZTOWAL CIE NOCLEG Z LAZIENKA BEZ JAKIE WARUNKI PODAJ NAMIARY Z GORY SERDECZNE DZIEKI PA TRZYMAJ SIE CIEPLUTKO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SITA NOCLEG IP: *.icpnet.pl 14.08.04, 09:15 Pokój był naprawdę przestronny, jasny, czysty. Dwa łóżka w pokoju (podwójne i pojedyncze)(pokój nr 7), 2 fotele i stolik. Parawan, 2 leżaki, szklanki, talerzyki, sztućce, duża szafa,panele na podłodze. Łazienkę akurat dzieliliśmy ze znajomymi (to były jedyne 2 pokoje, które dzielą ze sobą łazienkę)- też bardzo czysta. Za nocleg płaciliśmy 35PLN od osoby+0,70PLN za klimatyczne od osoby za dobę (studenci). Były też 3 pokoje z osobnym wejściem i własną łazienką - 40PLN od osoby (była tam moja siostra). do morza jakieś100m, do centrum 50m. Jeśli chcesz to podaj mi mail-a to prześlę Ci zdjęcia pokoju i namiar. Pozdrawiam serdecznie już z Poznania! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKISC Re: NOCLEG-DO SITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 10:33 DZIEKI SERDECZNE ZA INFORMACJE PODAJE ADRES GOSIACZEKSOSNOWIEC@POCZTA.ONET.PL ACHA MAM PROSBE JAK BYS ZDAZYLA JESZCZE DZIS TAK DO POLUDNIA PAPA POZDRAWIAM BUZKA Odpowiedz Link Zgłoś
jokam Re: NOCLEG=do SITA-prosze o namiar 22.08.04, 23:05 jokam@gazeta.pl dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: NOCLEG IP: *.smart.polish / *.polish-airports.com 31.08.04, 12:02 Witam Przeczytałam twoją odpowiedź na list. Planuję w następne wakacje wyjechać do Pobierowo. Jeśli mógłbyś przesłać mi zdjęcia i adres tych kwaterto byłabym wdzięczna. Pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SITA DO VICISC IP: *.icpnet.pl 14.08.04, 11:13 Mail wysłany. Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: VIKISC Re:DO SITY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.08.04, 16:42 DZIEKI BARDZO ODEBRALAM POZDRAWIAM PAPA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SITA Re: POBIEROWO- kto był już w tym roku? IP: *.icpnet.pl 31.08.04, 21:48 Wysłałam zdjęcia + namiary do: jokam@gazeta.pl 23angel@gazeta.pl Pozdrawiam serdecznie! Odpowiedz Link Zgłoś
23angel Re: POBIEROWO- kto był już w tym roku? 03.09.04, 11:02 Gość portalu: SITA napisał(a): > Wysłałam zdjęcia + namiary do: > jokam@gazeta.pl > 23angel@gazeta.pl > > Pozdrawiam serdecznie! Odebrałam bardzo dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_zg Re: POBIEROWO- kto był już w tym roku? 05.09.04, 20:39 Tez wrocilismy - po sezonie rewelacyjnie dla pragnacych spokoju i odpoczynku odwielkiego miasta. Nawet w weekend plaza prawie pusta. Sporo starszych osob i rodzin z malymi dziecmi. Plusy cenowe, jesli chodzi o kwatery - 50 zlotych za pokoj dla dwoch osob - z lazienka, balkonem, lodowka, TV. Dostepna kuchnia, ogrodzony patking, grill. Bardzo sympatycznie. Zalpecze gastronomiczne miejscowosci powoi wymiera, wiekszosc lokali zamknie sie na dniach. Ale w wielu miejscach mozna dobrze zjesc- 100 g. fladry od 2,5 zl. Trafilam tez doskonale nalesniki po meksykansku i zapiekane warzywa. Zalapalismy sie tez na ostatni dzien wypozyczania skuterow. Ale- najwazniejsze- 5 dni pobytu i 5 dni slonca! Podsumowujac - spokoj. Nocnych rozrywek nawet nie probowalismy szukac, wszystko juz prawie zamkniete. Brakuje pubow- znalezlismy tylko jedno fajne miejsce, gdzie mozna napic sie piwa. Ale chciala spokoju i pustych plaz - i tak bylo. To zdecydowanie najlepszy wypad tegorocznych wakacji. Odpowiedz Link Zgłoś
sylwia_zg Re: POBIEROWO- kto był już w tym roku? 05.09.04, 20:40 Aaaaa i nie dodalam - jest gdzie pojedzic na rolkach:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: POBIEROWO- kto był już w tym roku? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.09.04, 10:50 Sita, proszę o namiar w Pobierowie. aga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mi Re: POBIEROWO- kto był już w tym roku? IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl 07.09.04, 11:01 Podam adres: jagasz@gazeta.pl Dziekuję. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SITA do mi IP: *.icpnet.pl 07.09.04, 16:19 Wysłałam mail-a z namiarem i ze zdjęciami. Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Do SITY IP: 80.51.47.* 08.09.04, 01:05 Mam pytanko, już na pewno wróciłeś z Pobierowa, więc możesz napisać czy coś się od zeszłego roku zmieniło? Sama jestem Ciekawa ponieważ w zeszłym roku spędziłam tam cudowne 2 tygodnie! Niestety w tym roku ( z różnych przyczyn)nie mogłam tam pojechać. W tamtym roku mieszkałam na ul. Wojska Polskiego, w domku ( całkiem fajne warunki) Jeśli możesz prześlij mi namiary na Twoje kwatery . Z góry dziekuję i podaję adres: madziorek83@op.pl. Pozdrowionka:-) Odpowiedz Link Zgłoś