dida321 18.01.14, 19:30 Czy jest bardzo zatłoczone? Jak jest na plaży? Można na niej spokojnie wyszukać miejsce, czy trzeba "rezerwować" je o 5 rano ;)? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dorota.skupa Re: Pobierowo 31.01.14, 17:21 W centrum zatłoczone (jak wszędzie), ale na brzegach np od strony Pustkowa - luz. Odpowiedz Link Zgłoś
monokrome Re: Pobierowo 19.02.14, 23:59 Zależy o której wstaniesz ;) ja jak byłam to raczej nie było problemów ze znalezieniem miejsca, ale czasami było ciasnawo i wybieraliśmy się na mniej zaludnione tereny, z daleka od plaży "centralnej". Dobrze mieć blisko do plaży, żeby się nie nachodzić. Na ulicy Zgody jest kilka godnych polecenia miejsc na nocleg, na przykład Pod Winogronem. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxx29 Re: Pobierowo 24.02.14, 23:48 Też polecam ten nocleg, byłem w zeszłym roku. Ceny w normie, pokoje nowe, czyste, łazieneczka z prysznicem też niczego sobie. Można coś sobie upichcić, bo jest kuchenka itp, więc takie samowystarczalne miejsce na wakacje. Jak ktoś nie chciałby gotować, to można wykupić śniadania i obiadokolacje - niedrogie, dużo jedzenia i smaczne. Odpowiedz Link Zgłoś
torek2 Re: Pobierowo 25.02.14, 19:02 Zgadzam się z przedmówcą, Pod Winogronem jest fajne dla rodzin z dziećmi. Pobierowo samo w sobie też ładne, ale dużo jest pięknych miejscowości nad Bałtykiem, warto zwiedzać i zmieniać, żeby wybrać coś dla siebie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ania-bell Re: Pobierowo 20.02.14, 11:02 Najbardziej zatłoczona jest plaża w centrum a po bokach od strony Pustkowa i Łukęcina spokojnie można znaleźć miejsce o dowolnej porze dnia. Jest też mnóstwo ścieżek np. do jazdy rowerem czy do długich spacerów. Odpowiedz Link Zgłoś
dida321 Re: Pobierowo 25.02.14, 16:57 Dzięki za opinie. Zdecydowaliśmy się jednak na inną miejscowość. Odpowiedz Link Zgłoś