14.06.14, 22:09
Witam
Co jest lepsze domki holenderskie czy domki letniskowe bo sama nie wiem. Jadę z kuzynem na wczasy on chce jechać do sarnbinowa ale ja nie chcę bo tak jest zimna woda(czy to prawda) za to ja chcę jechać do dźwirzyna (na domki letniskowe) Gdzie jest cieplejsza woda? Sarbinowo czy Dźwirzyno?
Obserwuj wątek
    • dorjak1 Re: Wczasy 15.06.14, 08:42
      Dopiero co pisała Pani że jedzie do Grzybowa
    • domkinadmorzembalfala Re: Wczasy 16.06.14, 11:44
      Nie obraźcie się, ale dla mnie Domki holenderskie to dla mnie po prostu przyczepa o podwyższonym standardzie. Zdaje sobie sprawę, ze bywają takie, które są bardzo komfortowe i wygodne, ale kosztują wtedy majątek (sama rozważałam ich zakup, zamiast pobudowania domków). Nie wiem jeszcze czego oczekujesz, ale jeśli masz wysokie wymagania, to nie sadzę, żebyś coś naprawdę wypasionego znalazła u nas - może za granica owszem. Kiedy myślałam czy domek tradycyjny domek, czy domek holenderski, wygrał tradycyjny. Porządny domek holenderski kosztował tyle, że w to miejsce zbudowałam domek na fundamencie. Z tym, że moje oczekiwania były na tyle wysokie, ze nie pasowało mi nawet pobudowanie domków na tzw. szklankach. (I wiem, co mówię, bo miałam okazje niejednokrotnie użytkować domki tego typu). Domki na fundamencie są lepiej izolowane, co latem ma znaczenie - ze względu na upał, a w miesiącach typu, maj, wrzesień, są zdecydowanie najcieplejsze. Jak jedziesz z dzieciakami to wszystko bierze się pod uwagę. Oczywiście zazwyczaj domki holenderskie są tańsze w wynajmie, i to ich zdecydowany atut.
      • dorjak1 Re: Wczasy 16.06.14, 11:59
        Bardzo wyczerpująca odpowiedź :) Przyda się dla innych. Niepotrzebnie się jednak Pani tak napisała. Kobieta założyła 3 różne wątki, pozawracała głowę a ostatecznie zdecydowała się na wyjazd za granicę.
        • domkinadmorzembalfala Re: Wczasy 17.06.14, 10:31
          Trudno, jej wola :). Ale rzeczywiscie, trochę to dziwi... Pozdrawiam serdecznie :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka