Dodaj do ulubionych

łukęcin-wielki blekit

25.07.16, 11:44
Prosze o sprawdzone prawdziwe opinie o budynku hotelowym nr 2w nizszym standardzie w Wielkmi Blekicie w Lukecinie.Czy warto jechac wiedzac ze to nie jest hl pieciogwiazdkowy ale bez przesady:zeby nie wejsc do zawilgoconego pokoju z gratami .Czy w Lukecinie mozna gdzies wieczorem wyjsc?
Obserwuj wątek
    • t-wera41 Re: łukęcin-wielki blekit 25.07.16, 16:26
      nikt nie byl?
      • jan003 Re: łukęcin-wielki blekit 25.07.16, 18:31
        t-wera41 napisała:

> nikt nie byl?
        Ja byłem.
        • t-wera41 Re: łukęcin-wielki blekit 26.07.16, 14:13
          i jakie opinie?
    • ganula176 Re: łukęcin-wielki blekit 27.07.16, 22:12
      No cóż... pierwsze wrażenie - tragedia. Dobrze że byliśmy nastawieni na nieco gorsze warunki bo niski standard, był środek nocy i byliśmy ogromnie zmęczeni po podróży, bo miałam ochotę uciekać. Stare meble,krzesła każde z innego kompletu i obawiliśmy się, że rozlecą się jak na nich usiądzemy,stare wykładziny. Ogólnie okropny PRL-owski obraz. ALE okazało się, że nie taki diabeł straszny... Łóżka ok, wygodne niezniszczone materace, pakowane i czyste szafy, czysta i niezniszczona pościel i ręczniki, krzesła też dały radę, dostępny czajnik,szklanki,talerzyki i sztućce. I o dziwo stara ale zadbana łazienka i prysznic bez grzyba (czego doswiadczyliśmy przy pokojach w dużo wyższym standardzie).Okna stare i nieszczelne, mieliśmy względną pogodę więc nie odczuliśmy negatywnych skutków. Sam obiekt... starają się: miła obsługa, wygodne sofy,piękna jadalnia z widokiem na las,biblioteczka, świetlica, opieka dla dzieci,dosyć smaczne posiłki, jednak nie polecam dla niejadków za nagryzioną bułkę do dojedzienia później (za którą już raz zapłaciliśmy wykupując śniadanie) trzeba zapłacić 3zł. Sklepy dosyć daleko, chyba 2 spożywcze, 3 z pamiątkami,jakiś kebab, budka z goframi i lodami, a'la restauracja.Plus bo nie ma gdzie wydawać pieniędzy ;-) Atrakcje w ośrodku, chociaż minusem jest brak kawiarni. Duży ogrodzony plac do wybiegania się dla dzieci, placyk zabaw dla małych dzieci, boiska i linki dla starszych, ławeczki,parking. Niedaleko od wyjścia z budynku furtka do lasu i za kilka minut piękna,szeroka i niezatłoczona plaża. I to rekompensuje inne niewygodny :-) Miejsce dla osób szukających spokojnego wypoczynku.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka