Gość: justi IP: *.osiedle.net.pl 06.07.05, 23:01 niedawno wróciłam z Łeby co roku ląduje nad morzem w wakacje ale w łebie byłam pierwszy raz i mile mnie zaskoczyło to miasto , bardzo mi sie podobało. Czy wam też sie podoba łeba ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emi Re: Łeba IP: *.raxel.pl / 82.160.111.* 07.07.05, 20:24 hej ja jade w tym roku do łeby pierwszy raz i mam małe wątpliwości. Czy jest to miejscowośc rozrywkowa czy raczej wieje nudą??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: m@g Re: Łeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:03 Co masz na mysli pisząc "rozrywkowa"? Dla mnie Łeba to miejsce wspaniałe. Nudą na pewno nie wieje , ale to będzie zależało wyłącznie od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emi Re: Łeba IP: *.raxel.pl / 82.160.111.* 08.07.05, 20:57 pisząc "rozrywkowa" miałam na myśli czy jest są tam ciekawe miejsca, fajne dyskoteki i knajpki, miejsca gdzie można sobie posiedzieć i posłuchac muzyki. Bo jeżeli pogoda nie będzie sprzyjać to trzeba będzie coś zrobić z czasem. Pozdrawiam!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kazio Re: Łeba IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 09.07.05, 10:37 glosno o tym mowie od 10 lat conajmniej. Znam wilee urokliwych zakatkow nad Baltykiem ale Leba jest ponad wszystko. Moje stwierdzenie w zadnym razie nie umniejsza randze innych mniej (a jednak) mniejsc. Tak smacznej \swiezej ryby prosto z kutra(najwieksza ilosc floty rybackiej), nigdzie w Polsce nie dostaniesz. Do Leby zjezdzaja kutry z wszystkich portow nie wylaczajac odleglego Swinoujscia. Leba ,morze, piaski, klimat ryby i eldorado dla piechurow rowerzystow a zwlaszcza wedkarzy jest multum. Tylko Leba. Kazdego roku od ponad 15 lat spedzam lato w Lebie, i nigdy sie Leba nie znudzilem. Walcie do LEby. !Tam nawet panie na piaskupodwydmami jest niezapomniane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casia Re: Łeba IP: 80.55.10.* 09.07.05, 17:34 ja byłam w łebie 2 razy i w te wakacje pod koniec sierpnia wybieram się tam ponownie. bardzo lubię jeździć do Łeby i rozrywek napewno Ci tam niezabraknie, jednego roku spędziłam w Łebie calutki miesiąc i nawet przez chwile się nie nudziłam. wszystkim zawsze chętnie polecam Łebę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: casia Re: Łeba IP: 80.55.10.* 09.07.05, 17:34 ja byłam w łebie 2 razy i w te wakacje pod koniec sierpnia wybieram się tam ponownie. bardzo lubię jeździć do Łeby i rozrywek napewno Ci tam niezabraknie, jednego roku spędziłam w Łebie calutki miesiąc i nawet przez chwile się nie nudziłam. wszystkim zawsze chętnie polecam Łebę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: paola Re: Łeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:37 Ja też wybieram sie w tym roku do Łeby i mam nadzieję, ze nie pożałuję! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ania Re: Łeba IP: *.icpnet.pl 09.07.05, 23:16 Poleć fajny ośrodek w łebie. Najlepiej domki i BARDZO blisko morza. Odpowiedz Link Zgłoś
meylo Re: Łeba 10.07.05, 00:09 no,właśnie,też się wybieram nad piękne ciepłe ,polskie morze.Łeba to dobry pomysł?Ostatnie 2 razy byłem w Świnoujściu-było fajnie :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aeczkkaa Re: Łeba IP: *.swidnica.mm.pl 10.07.05, 19:34 No właśnie też wybieramy sie nad bałtyk w połowie sierpnia i nie wiedzielismy gdzie jechać ale teraz już wiemy ŁEBA napewno tam pojedziemy. Ale jeszcze mam prośbe malutką jeżeli ktoś z was miałby jakieś namiary na tani nocleg blisko morza, może jakiś nr telefonu lub nazwe ośrodla, pensjonatu czy tez kwater prywatnych byłabym naprawde wdzięczna. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Łeba 10.07.05, 21:11 ja byłam dziś w Lebie pierwszy raz, zrobilismy sobie z mężem taką jednodniową wycieczkę, było super, poszliśmy na wydmy, wykąpalismy się, zjedliśmy obiad w Skansenie, super, bylismy w [porcie, Łeba jest naprawdę ok , gorąco polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mk Re: Łeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:07 Ja też wybieram się do Łeby i mam nadzieję, że będzie OK. Nigdy jeszcze tam nie byłem, bo co roku jadę w inne miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
monikaa13 Re: Łeba 11.07.05, 12:27 będzie super, musicie wybrac sie oczywiście na wydmy, bilet wstępu 4zł, normalny, 2zł ulgowy, dalej trzeba się przejśc 5,5km do tych wydm, ale można podjechac samochodzikiem ( nie swoim oczywiście), koszt 10zł od osoby, albo wynajac rower za 6zł za godzinę, lub przepłynąc stateczkiem od parkingu do wydm. Parking samochodowy to koszt 4zł za godzinę. Ale widoki super, na wydmy trzeba wziąc recznik i kostium kąpielowy bo z wydm można dojśc na plaże i tam odpocząc i się wykąpac. W Łebie należy zobaczyc port. A najlepsza knajpka i najładniejsza i z dobrym jedzeniem to "Saknsen" przy porcie, super klimacik, można płacic kartą, piwo 4,5zł, sałatka 8,5zł, frytki 3,5zł. Byłam wczoraj było super, polecam Odpowiedz Link Zgłoś