IP: *.osiedle.net.pl 06.07.05, 23:01
niedawno wróciłam z Łeby
co roku ląduje nad morzem w wakacje
ale w łebie byłam pierwszy raz i mile mnie
zaskoczyło to miasto , bardzo mi sie podobało.

Czy wam też sie podoba łeba ?
Obserwuj wątek
    • Gość: emi Re: Łeba IP: *.raxel.pl / 82.160.111.* 07.07.05, 20:24
      hej ja jade w tym roku do łeby pierwszy raz i mam małe wątpliwości. Czy jest to
      miejscowośc rozrywkowa czy raczej wieje nudą???
      • Gość: m@g Re: Łeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.07.05, 20:03
        Co masz na mysli pisząc "rozrywkowa"? Dla mnie Łeba to miejsce wspaniałe. Nudą
        na pewno nie wieje , ale to będzie zależało wyłącznie od ciebie.
        • Gość: emi Re: Łeba IP: *.raxel.pl / 82.160.111.* 08.07.05, 20:57
          pisząc "rozrywkowa" miałam na myśli czy jest są tam ciekawe miejsca, fajne
          dyskoteki i knajpki, miejsca gdzie można sobie posiedzieć i posłuchac muzyki.
          Bo jeżeli pogoda nie będzie sprzyjać to trzeba będzie coś zrobić z czasem.
          Pozdrawiam!!!
    • Gość: kazio Re: Łeba IP: *.dolsat.pl / *.dolsat.pl 09.07.05, 10:37
      glosno o tym mowie od 10 lat conajmniej. Znam wilee urokliwych zakatkow nad
      Baltykiem ale Leba jest ponad wszystko. Moje stwierdzenie w zadnym razie nie
      umniejsza randze innych mniej (a jednak) mniejsc. Tak smacznej \swiezej ryby
      prosto z kutra(najwieksza ilosc floty rybackiej), nigdzie w Polsce nie
      dostaniesz. Do Leby zjezdzaja kutry z wszystkich portow nie wylaczajac
      odleglego Swinoujscia. Leba ,morze, piaski, klimat ryby i eldorado dla
      piechurow rowerzystow a zwlaszcza wedkarzy jest multum. Tylko Leba. Kazdego
      roku od ponad 15 lat spedzam lato w Lebie, i nigdy sie Leba nie znudzilem.
      Walcie do LEby. !Tam nawet panie na piaskupodwydmami jest niezapomniane.
    • Gość: casia Re: Łeba IP: 80.55.10.* 09.07.05, 17:34
      ja byłam w łebie 2 razy i w te wakacje pod koniec sierpnia wybieram się tam
      ponownie. bardzo lubię jeździć do Łeby i rozrywek napewno Ci tam niezabraknie,
      jednego roku spędziłam w Łebie calutki miesiąc i nawet przez chwile się nie
      nudziłam. wszystkim zawsze chętnie polecam Łebę.
      • Gość: paola Re: Łeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.05, 22:37
        Ja też wybieram sie w tym roku do Łeby i mam nadzieję, ze nie pożałuję!
        Pozdrawiam
      • Gość: Ania Re: Łeba IP: *.icpnet.pl 09.07.05, 23:16
        Poleć fajny ośrodek w łebie. Najlepiej domki i BARDZO blisko morza.
    • meylo Re: Łeba 10.07.05, 00:09
      no,właśnie,też się wybieram nad piękne ciepłe ,polskie morze.Łeba to dobry
      pomysł?Ostatnie 2 razy byłem w Świnoujściu-było fajnie :)
      • Gość: aeczkkaa Re: Łeba IP: *.swidnica.mm.pl 10.07.05, 19:34
        No właśnie też wybieramy sie nad bałtyk w połowie sierpnia i nie wiedzielismy
        gdzie jechać ale teraz już wiemy ŁEBA napewno tam pojedziemy. Ale jeszcze mam
        prośbe malutką jeżeli ktoś z was miałby jakieś namiary na tani nocleg blisko
        morza, może jakiś nr telefonu lub nazwe ośrodla, pensjonatu czy tez kwater
        prywatnych byłabym naprawde wdzięczna. Pozdrawiam
    • monikaa13 Re: Łeba 10.07.05, 21:11
      ja byłam dziś w Lebie pierwszy raz, zrobilismy sobie z mężem taką jednodniową
      wycieczkę, było super, poszliśmy na wydmy, wykąpalismy się, zjedliśmy obiad w
      Skansenie, super, bylismy w [porcie, Łeba jest naprawdę ok , gorąco polecam
      • Gość: mk Re: Łeba IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:07
        Ja też wybieram się do Łeby i mam nadzieję, że będzie OK. Nigdy jeszcze tam nie
        byłem, bo co roku jadę w inne miejsce.
        • monikaa13 Re: Łeba 11.07.05, 12:27
          będzie super, musicie wybrac sie oczywiście na wydmy, bilet wstępu 4zł,
          normalny, 2zł ulgowy, dalej trzeba się przejśc 5,5km do tych wydm, ale można
          podjechac samochodzikiem ( nie swoim oczywiście), koszt 10zł od osoby, albo
          wynajac rower za 6zł za godzinę, lub przepłynąc stateczkiem od parkingu do wydm.
          Parking samochodowy to koszt 4zł za godzinę.
          Ale widoki super, na wydmy trzeba wziąc recznik i kostium kąpielowy bo z wydm
          można dojśc na plaże i tam odpocząc i się wykąpac.
          W Łebie należy zobaczyc port.
          A najlepsza knajpka i najładniejsza i z dobrym jedzeniem to "Saknsen" przy
          porcie, super klimacik, można płacic kartą, piwo 4,5zł, sałatka 8,5zł, frytki
          3,5zł.
          Byłam wczoraj było super, polecam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka