Gość: edyta 1313 IP: *.aster.pl / *.aster.pl 08.07.05, 10:11 Szukam kwatery w Karwi ,dwa dwóosobowe pokoje najlepiej z lodówka lub z możliwością wyżywienia oraz z możliwością przyjazdu z psem(jamnik)w okresie 14.08 na 7 dni Za informacje dziękuje Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Marek Re: Karwia IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 09.07.05, 10:31 W tym okresie napewno coś znajdziesz bez rezerwacji, dzisiaj chociasz jest środek lata połowa kwater jest wolna, w oknach wiszą kartki ,,wolne pokoje,, Odpowiedz Link Zgłoś
edyta1313 Re: Karwia 10.07.05, 12:54 Kartki z napisami pokoje wolne wiszą przez cały rok,nawet w momencie gdy wszystkie są zajęte! Odpowiedz Link Zgłoś
gojel Re: Karwia 10.07.05, 20:43 własnie wróciłam z Karwi i zapewniam, ze nawet jak pojedziesz w ciemno to znajdziesz fajną kwaterkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anet Re: Karwia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.05, 12:00 Znacie może ośrodek Oskar lub Karol w Karwii? Który z nich wybrać, gdzie wyższy standard? Są to dwa osrodki tego samego właściciela. Na liście jest jeszcze złoty żagiel. Może polecicie coś ciekawego i sprawdzonego w Karwii? Dziękuję za wszystkie informacje :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sylwia Re: Karwia IP: 217.96.36.* 11.07.05, 13:28 Byłam w ubiegłym roku w Oskarze w karwii - pokój dwu osobowy - super czysto, wszystko nowe, dostęp do lodówki, kuchni, byłam bardzo zadowolona i właściciele przemili, aha i bardzo duże podwórko. sylwia Odpowiedz Link Zgłoś