IP: *.toya.net.pl 21.07.05, 20:00
Chcemy jechać "na żywioł", bez wcześniejszej rezerwacji pokoju. Dlatego
jesteśmy ciekawi jak w praktyce wygląda znalezienie pokoju dla dwóch osób, za
cenę max 25zł od osoby za dobę. Szczególnie interesują mnie okolice Helu. Uda
się czy się nie uda??
Obserwuj wątek
    • Gość: wieka Re: szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.07.05, 20:37
      Za tą cenę na Półwyspie Helskim nie dostaniesz nawet kawałka pola na namiot.
    • Gość: jakasia Re: szukam IP: 217.153.84.* 21.07.05, 21:11
      z doświadczenia wiem , że na półwyspie - jeśli nie rezerwowałeś w styczniu
      bedzie trudno - chyba że interesuje cie stodoła z wstawionymi łózkami
      pamietajacymi Gierka.ale w takim swarzewie,sławoszynie, mieroszynie tzn pare
      kilometrów od otwartego morza znajdziesz bez problemu.
      a tak swoja droga jak pojedziesz i znajdziesz to daj znac...ciekawe...
      • Gość: Martin Re: szukam IP: *.smstv.pl / *.smstv.pl 21.07.05, 21:48
        ja z tego co wiem to w okolicach Heli bedzie bardzo duzy problem...tzn na polu
        namiotowym niepowinno byc wiekszgo problemu ale kwatery sobie wybijcie z
        glowy....bo ktos tu mial racje stodola moze by sie znalazla...( hehe tez bymw
        to watpil). Jezdzilem nieraz na zywiol przez jakies 7-8 lat i powiem ci ze z
        namiotem niemialem nigdy problemu zawsze sie znalazlo kawalek miejsca na polu.
        pozdro
    • Gość: tacy-jedni Re: szukam IP: *.toya.net.pl 21.07.05, 22:46
      No to mnie zmartwiliście. Czyli Władysławowo, Chłapowo czy nieco bardziej w
      stronę Rozewia odpada? A ew. za jaką cenę mogę znaleźć coś wolnego np u kogoś
      wyczekującego na turystów na dworcu (czy może wogóle nie ma takiej opcji)??
      • Gość: kasia Re: szukam IP: 217.153.84.* 21.07.05, 23:04
        nie no - wladysławowo to inna sprawa niz hel.tam pewnie cos znajdziesz jak
        dobrze poszukasz .ale mysle ze raczej musisz sie przygotowac na ceny od 30 zł w
        góre jesi interesuje cię miejscowośc nad samym morzem.dwa lata temu było
        podobne lato i trudno było znaleść miejsca, w tamty roku było nawet przy
        głównej drodze sporo wolnych pokoi.no a tego roku kazdy widzi co sie
        dzieje...poszukaj raczej w ogłoszeniach na wszelki wypadek a na miejscu próbuj
        szczęścia.
        • Gość: kuchcik77 szukam hel... IP: *.pl / *.kursor.pl 26.07.05, 21:16
          Ja jestem wstanie zaplacic w sumei 120-150 za 2plus jeden w tych okolich,
          ktoscos poleci?zna?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka