Dodaj do ulubionych

Gdzie we wrzesniu? Krynica,Łeba,Hel, ....

IP: *.ipartners.pl / *.ipartners.pl 19.08.05, 13:59
Czesc!

Wybieram sie z dziewczyna nad morze na poczatku wrzesnia, ale za bardzo nie
mozemy sie zdecydowac. Chcielibysmy polezec, ale jezeli nie bedzie pogody
chcielibysmy miec tez inne alternatywy-zwiedzanie, aktywny wypoczynek,
knajpki. Co polecacie ???
Obserwuj wątek
    • Gość: magda Re: Gdzie we wrzesniu? Krynica,Łeba,Hel, .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.08.05, 16:25
      Polecam Łebę właśnie wróciłam, widok wydm niesamowity- całe miasteczko
      przytulne, zwłaszcza port i znajdujące się tam smażalnie z rybkami- gdybym
      mogła to pojechałabym tam jeszcze raz. Pozdrawiam.
    • Gość: ewa Re: Gdzie we wrzesniu? Krynica,Łeba,Hel, .... IP: *.bialan.pl 19.08.05, 18:44
      Potwierdzam .W Lebie było super.
    • Gość: maja@maja.net.pl Re: Gdzie we wrzesniu? Krynica,Łeba,Hel, .... IP: *.wicko.sdi.tpnet.pl 19.08.05, 22:13
      CHARBROWO k/Łeby, pokoje z łazienkami, tv, aneks kuchenny, parking i miejsce do
      grilowania.
      Cisza i spokój.Teren ogrodzony. Możliwość wyżywienia. Do Łeby 9 km.
      www.maja.net.pl
      maja@maja.net.pl
      • Gość: Asia Re: Gdzie we wrzesniu? Krynica,Łeba,Hel, .... IP: *.unicity.pl / *.unicity.pl 23.08.05, 17:01
        A ja troszeczke Lebe odradzam, wprawdzie wydmy niesamowite,i polecam,ale samo
        miasteczko i atmosfera nie zbyt przyjemna, chodzi mi o kwatery i wiekszosc
        restauracji. Mi osobiscie bardziej podoba sie Świnoujscie badz Mielno, choc
        Łeba tez ma swoje plusy (wydmy, jeziora,skansen w Klukach)
    • jszafranski Jastarnia. 31.08.05, 13:09
      Jastarnia - sa knajpki, jest kino, mozna poplynac na polow ryb ( w porcie rybacy
      oferuja takze takie atrakcje)
    • Gość: jerzy_kowalski@aut Re: Gdzie we wrzesniu? Krynica,Łeba,Hel, .... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.08.05, 14:26
      Amaze do KARWI?Pokoje zlazienkami i tv. 150 m od morza. 20 zl od osoby.Tel
      609354105
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka