Dodaj do ulubionych

Uwaga tych złych

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 13:09
Czytając to forum ,nasuwa mi sie ciągle jedna myśl <Otóż odnoszę takie
wrażenie ,że jest tu pewna grupka ,,złych ludzi'' ,którzy to tylko i
wyłacznie krytukują wypowiedzi innych nie mówiąc już o krytyce kwater
poleconych przez innych.Nie można na tej stronie nic polecić ponieważ
ci ''zli ludzi'' nie bedąc nigdzie i nic nie widząc potrafia skutecznie
obrzydzic najlepsza nawet ofertę....Kim oni są??? Ja sądze ,że są to
mali,słabi ludkowie tzn. nic nie znaczący w swoich
środowiskach,zazdrośni,zawistni, nie poradni ,nie zaradni itp...a na tym
forum moga pod byle psełdonimem udawać znawców wszystkich tajników sztuki
turystycznej.Nie wiedzą jak ciężką pracą jest wynajmowanie kwater,prowadzenie
pensjonatu ile trzeba pieniędzy (kredyty),żeby coś takiego
otworzyc ,prowadzić ,z nieba nic samo nie przyszło. Jak by nie była
przygotowana oferta,jaki by nie był standard,jaka by nie była dobra cena ,ONI
ZAWSZE są na posterunku i zawsze coś złośliwie znajdą(czepiaja się) .Ludzie
(właściciele) polecaja coś naprawdę ładnego a oni zaraz komentarze do tego
typu: ''wielki mi pensjonat'',''i niby co tam ładnego''''co to za
dziura'',''nie jedzcie tam'',''jakie brzydkie skosy''''jaka mało zielona
trawa'' ''za mokra ta woda'' ''za słodki cukier''itd.... itd.....Poczytajcie
rózne posty i zwróccie uwagę na psełdonimy tych małych ludzików ,,powtarzaja
sie....Pozdrawiam maluczkich i tych wielkich prawdziwych turystów.
Obserwuj wątek
    • Gość: Jogigigigi Uwaga zły pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 17:42
      Tak tak, wszyscy wczasowicze to chamy, zrzędy i marudy. Chcieliby mieć czysto,
      kulturalnie i tanio. Fajnie by było, gdyby nie ci wstrętni wczasowicze!

Na sąsiednim wątku właściciel pensjonatu we Władysławowie niejaki Jogi w
      odpowiedzi na wątpliwości forumowicza co do ceny noclegu (50zł) napisał(a):
      > Ciebie to może i stać... hahah na miejsce na parkingu buuuuaha hahahah a nie
      > na wczasy we Władysławowie....a na marginesie to jeżeli dla Ciebie cena 50zł.
      > to cena za wysoka to wiedz ,że jest to cena uśredniona hahahah ale Tobie to
      > pewnie nic nie mówi :x:x:x: jesteś małym wulgarnym Hitlerkiem i gdzie byś nie
      > pojechał wszędzie bedzie Tobie zle :D:D:D

Całe szczęście, że nie wszyscy właściciele są tacy prymitywni. Warto jeździć do
      sprawdzonych pensjonatów. Nie dajcie się tak traktować i nabijać w butelkę!

PS. W dzisiejszej Wyborczej przejrzałem ceny wczasów nad morzami ciepłymi. Za
      około 1500zł można spędzić 2 tygodnie w Grecji, Egipcie, Izraelu, Bułgarii. W
      cenie przelot samolotem, wyżywienie, zakwaterowanie i opieka pilota. Trzeba
      tylko zarezerwoważ do końca marca. To po cholerę rezerwować pokój u tego pana we
      Władysławowie, skoro w ciepłych krajach nie wychodzi drożej? No i nie wyzywają
      Cię od Hitlerka!

Niestety należę do tych wariatów, którzy pojadą i za granicę i nad polskie
      morze. Na szczęście znam parę miłych pensjonatów z normalnymi właścicielami,
      czego też życzę wszystkim forumowiczom.
      • Gość: Jurek Re: Uwaga zły pies IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.06, 23:50
        1500 zł za z tygodnie - przemnózto sobie x 3 a wtedy będziesz miał udane wczasy
        w tych miejscach o których piszesz. Au w polsce te 1500 zł pozwoli ci przeżyć i
        wypocząć i nie nabawić sie egzotycznych wirusów.
    • regent206 Re: Uwaga tych złych 05.03.06, 22:08
      To forum zatraca swój sens,rzadko zdarza się że ktoś uzyskuje tu na jakieś
      pytanie odpowiedź - ponieważ stało się miejscem utarczek pisemnych miedzy
      właścicielami kwater, pensjonatów itp. z jakimś tajemniczym lobby na rzecz
      wyjazdów wszędzie byle nie nad polskie morze.
      Pierwsi starają się tu w mniej lub bardziej udany sposób pozyskiwać gości do
      swoich ośrodków traktując to forum jako miejsce zamieszcania darmowych
      zawoalowanych ogłoszeń,drudzy im nie przepuszczą ani na troche i przy każdej
      nadarzającej się okazji wylewają pomyje na właścicieli kwater, ceny w
      Polsce,pogodę itp.
      Zabiegi takie i jednym i drugim nie przyniosą żadnych korzyści,każdy i tak
      jeździ na wypoczynek tam gdzie ma ochotę i tam gdzie go na wypoczynek stać...
      a nie bierze jako kryterium decydujące anonimowe głosy z forum.

• Gość: ewa1900 ....czyżby....... IP: *.chello.pl 06.03.06, 09:58
        ja przeżyłam na własnej skórze takie wakacje: zaliczka/zadatek wpłacone na
        początku marca.Przyjeżdżam 10 lipca do Dźwirzyna i mdleję z wrażenia.To co miało
        być tzw .kwaterą z własną łazienką okazuje się po prostu kurnikiem-chlewikiem
        odmalowanym na biało z wewnatrz i zewnatrz.Nawet malutkie okienka o tym
        świadczyły.A łazienka oczywiście jest własna -prywatna do uzytku przez
        wynajmujących 4 "kwatery" i właścicieli,którzy na okres lata mieszkają w
        kuchni.O wypoczynku w takich warunkach nie było mowy a zaliczka oczywiście
        przepadła,bo właściciele uważali,że to ja zerwałam umowę.Szczęście ,że nie
        wpłaciłam więcej forsy.Dlatego nie narzekajcie,że ktoś chce mieszkac w godziwych
        warunkach.Uważam,że każdy rodzaj kwatery powinien mieć odpowiednią cenę.Ale jest
        druga strona medalu - oglądam zdjęcia w internecie,rezerwuję a potem okazuje
        się,że te zdjęcia to po prostu mieszkanie ale właścicieli.Nie twierdzę,że cena
        za łóżko ma wynosic 5 pln ale niech będzie tak jak klient ma obiecane!Kochani -
        nie oszukujcie tych przyjeżdżających bo Wy chcecie zarobić,my/czyli
        przyjeżdzający/ chcemy odpocząć i zapłacimy odpowiednia cene za odpowiednie
        warunki.Sama dostałam kilka bardzo ciekawych ofert na letni wypoczynek ale też
        całe mnóstwo tekstów w stylu "kto nie ma miedzi ten na dupie siedzi".Przecież to
        tez świadczy o poziomie co niektórych ludzi.Dlatego uważam,że forum to fajna
        sprawa - mozna powymieniac poglądy i adresy ale nie zapominajcie tylko o
        kulturze i szacunku wzajemnym.........Pozdrawiam Ewa.
    • Gość: do autora Re: Uwaga tych złych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 12:31
      Wiesz, jestem właścicielem pensjonatu
      - mnie nasuwa się inna uwaga-
      na forum grasuje mnóstwo osób,
      które obrzydzają inne obiekty,
      a udając wczasowiczów reklamują swoje ...

pozdrawiam
      • Gość: darek Re: Uwaga tych złych IP: 62.29.136.* 06.03.06, 13:38
        Tak jak ewa miałem checę w Łebie ,dokąd (jak to zwyczaju mam) przyjechałem w
        ciemno szukać kwater. ŁAdny i miły domek, pukam i wychodzi Pani mówiąc ze ma
        pokój 2 0s. (taki szukam) po 45 złociszy ,co w Łebie jest taniochą. całkiem
        nieźle, myślą sobie i mówię ,ze OK, obejżymy pokój i mogę brać bagaze. A ta
        Pani prowadzi mnie na tył posesji ,gdzie stoi wóz Drzymały, na oko ma 50 lat, w
        miejsce kół ,kilka cegieł, cały obity białym seidingiem (nie wiem jak się to
        pisze),całość w głębokim cieniu i mówi mi ze to tu.
        O zgrozo,za głowę się łapię mówiąc ze cały rok ciężko pracuję i chcę
        wypocząć ,ale nie w takich obskurnych warunkach. Obrażona pogoniła mnie ....,
        Pozdrawiam cieplutko, w tym roku i tak jadę w ciemno szukając miłych i
        życzliwych gospodarzy.
        • Gość: to znów ja :)) Re: Uwaga tych złych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 16:53
          Hej,
          a może by tak porobić fotki tych arcyświetnych okazji :))
          Nabrani w taki czy inny sposób- radzę piętnowac oszustów - udowadniając
          zdjęciami takie cuda !
          w ten sposób ocena i krytyka będzie rzetelna .
          a KONKURENCJA wypisująca bzdety będzie musiała się skupić na poprawie własnych
          warunków
          Pozdrawiam - Właściciel pensjonatu:)

• Gość: Autor Re: Uwaga tych złych IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.03.06, 18:02
            Doskonały pomysł z tymi zdjęciamu,jestem za!!!!
            • mariuszklebba Re: Uwaga tych złych 06.03.06, 20:44
              Tak, trafione, przecież tu można pisać bzdury o innych reklamując siebie, sam
              tego doświadczyłem od konkurencji. Zdjęcia , zdjęcia i jeszcze raz zdjęcia, bez
              tego robi sie tutaj bajzel. Prawie każdy kto jedzie na wczasy ma aparat, zatem
              w czym problem, prawdę pokazać.Pozdrawiam
              • Gość: magda jazda w "ciemno" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.03.06, 10:37
                czytając te posty w większości się zgadzam z opiniami. Raz tylko w życiu
                wpłaciłam zaliczkę a jeżdżę już ze swoją rodzinką od 15 lat rok w rok.
                Strasznie byliśmy niezadowoleni,nie moglismy obejrzec tego w
                internecie,poniewaz w tamtych czasach tego nie było. Od tego momentu jeździmy
                w "ciemno" zawsze coś znajdziemy i zazwyczaj utargujemy cenę. Jest to o tyle
                nie wygodne, ze po długiej podróży traci się czas na poszukiwania czasem i do
                dwóch godzin, jeżeli trzeba zmienic na opodal znajdujące się mieściny.
                Proponuje zaopatrzyć się w adresy z internetu i sprawdzać na miejscu -
                decydując się lub nie. Pozdrawiam, Magda
                • Gość: Lucy Re: jazda w "ciemno" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.03.06, 20:33

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka