Dodaj do ulubionych

Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Morskie

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:41
Czy ktos juz tam był ,szukam opinii o tym miejscu
Obserwuj wątek
    • agab72 Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo 23.04.06, 11:17
      Ja nie byłam, ale czytałam opinie na forum - poszukaj przez wyszukiwarkę.
      Ja poczytałam i podjęłam decyzję o wyjeździe z rocznym dzieckiem, mężem oraz
      jego siostrą i jej dwoma 12-letnimi synami. Jedziemy na przełomie lipca i
      sierpnia i mam nadzieję, że będzie OK :)

Pozdrawiam.
      Aga.
    • Gość: 1 Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 10:40
      1
      • Gość: 1 Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 17:00
        1
    • Gość: 1 Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 10:40
      1
      • Gość: piekna_w_bikini Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 17:25
        1-moze wyjasnisz nam co ta jedynka oznacza? Czy jest to osrodek pierwsza
        klasa,czy moze jednogwiazdkowy?
        • Gość: 1 Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:09
          1
    • Gość: Danusia Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:31
      Podpowiedzcie, proszę jakie jest tam dojście do plaży?
      Znajomi szczerze odradzali mi Kąty Rybackie ( pobobno ok 1 km przez brudny las
      - wysypisko śmieci i szalety publiczne- od budynków)
      Ja mam jak najgorsze wspomnienia z Chłapowa .
      Krynica jak dla mnie za droga .
      • Gość: 2 Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:09
        2
    • blondella Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo 01.06.06, 13:03
      bylam z rodzinka 2 lata temu w tym osrodku, no i niestety nie bylismy
      zadowoleni, obskurne domki- wtedy placilismy 190 zl za dobe/ w domku
      rozwalajace sie meble, - lata 70 -te w najgorszym wydaniu. basen nieczynny
      przez caly czas , sasiedzi do 3 rano co noc imprezowali a ze odleglosci od
      domkow niewielkie to byl koszmar... w nocy dziki przychodzily do osrodka i
      pladrowaly kosze na smieci. lubie ciche i male miejscowosci nadmorskie ale
      Piaski to pomylka!dziwilam sie czemu na oknach poprzybijane byly niby
      moskitiery- firanki ale szybko sie wyjasnilo, to przed ochrona przed owadami
      ktore masowo pchaly sie do pokojów. wlasciwie to nie mozna bylo otwierac okien
      bo momentalnie wlazily. osrodek polozony jest nad sama mierzeja i te
      paskudztwa tam sie wylegaja.strasznie sie nacielam rezerwujac ten osrodek..a
      tak niedaleko tez na mierzeji jest stegna, jantar- bardzo przyjemne osrodki,
      szczegolnie milo wspominam wczasy w stegnie..
    • Gość: ewa Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:59
      piaski są w ogóle bardzo cichym miejscem, dla mnie aż za cichym (chociaż lubię ciszę i spokój) - pamiętam tylko kiepskie dojście na plażę, bardzo długo szło się przez las po piachu - koszmar jeśli chodzi o prowadzenie wózka (byłam z 10-miesięczną córeczką)
      • Gość: up Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:41
        up
        • Gość: up Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:20
          up
          • Gość: up Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:44
            up
            • Gość: up Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 12:48
              up
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka