Gość: plażowicz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.04.06, 11:41 Czy ktos juz tam był ,szukam opinii o tym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agab72 Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo 23.04.06, 11:17 Ja nie byłam, ale czytałam opinie na forum - poszukaj przez wyszukiwarkę. Ja poczytałam i podjęłam decyzję o wyjeździe z rocznym dzieckiem, mężem oraz jego siostrą i jej dwoma 12-letnimi synami. Jedziemy na przełomie lipca i sierpnia i mam nadzieję, że będzie OK :) Pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.06, 10:40 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.06, 17:00 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 10:40 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piekna_w_bikini Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.06, 17:25 1-moze wyjasnisz nam co ta jedynka oznacza? Czy jest to osrodek pierwsza klasa,czy moze jednogwiazdkowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 1 Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 10:09 1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Danusia Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.05.06, 13:31 Podpowiedzcie, proszę jakie jest tam dojście do plaży? Znajomi szczerze odradzali mi Kąty Rybackie ( pobobno ok 1 km przez brudny las - wysypisko śmieci i szalety publiczne- od budynków) Ja mam jak najgorsze wspomnienia z Chłapowa . Krynica jak dla mnie za droga . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 2 Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.06, 09:09 2 Odpowiedz Link Zgłoś
blondella Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo 01.06.06, 13:03 bylam z rodzinka 2 lata temu w tym osrodku, no i niestety nie bylismy zadowoleni, obskurne domki- wtedy placilismy 190 zl za dobe/ w domku rozwalajace sie meble, - lata 70 -te w najgorszym wydaniu. basen nieczynny przez caly czas , sasiedzi do 3 rano co noc imprezowali a ze odleglosci od domkow niewielkie to byl koszmar... w nocy dziki przychodzily do osrodka i pladrowaly kosze na smieci. lubie ciche i male miejscowosci nadmorskie ale Piaski to pomylka!dziwilam sie czemu na oknach poprzybijane byly niby moskitiery- firanki ale szybko sie wyjasnilo, to przed ochrona przed owadami ktore masowo pchaly sie do pokojów. wlasciwie to nie mozna bylo otwierac okien bo momentalnie wlazily. osrodek polozony jest nad sama mierzeja i te paskudztwa tam sie wylegaja.strasznie sie nacielam rezerwujac ten osrodek..a tak niedaleko tez na mierzeji jest stegna, jantar- bardzo przyjemne osrodki, szczegolnie milo wspominam wczasy w stegnie.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ewa Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.06.06, 20:59 piaski są w ogóle bardzo cichym miejscem, dla mnie aż za cichym (chociaż lubię ciszę i spokój) - pamiętam tylko kiepskie dojście na plażę, bardzo długo szło się przez las po piachu - koszmar jeśli chodzi o prowadzenie wózka (byłam z 10-miesięczną córeczką) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.06.06, 15:41 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.06, 16:20 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.06, 13:44 up Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: up Re: Ośrodek PiaskiClub w Piaskach koło Krynicy Mo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.07.06, 12:48 up Odpowiedz Link Zgłoś