Gość: edek181 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:11 Tylko GRZYBOWO szeroka,piękna,czysta plaża.Po prostu super polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lukas2307 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 09:43 musisz zobaczyc plaze w Krynicy Morskiej, delikatny piaseczek,szeroka. Mozna polezec w tloku na centralnej i odjechac kilometr na pustkowie. 4 km. od krynicy jest plaza nudystow. Kazdy cos znajdzie.pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lukas2307 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 16.09.06, 09:33 Ja polecam Krynice Morska. Bylem na calym wybrzezu i nie widzialem tak ladnej plazy, a woda jest najcieplejsza na calym baltyku z tego powodu ze jest to zatoka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Bylem na calym wybrzezu... IP: 62.233.211.* 04.10.06, 17:13 Hej! Napisałeś: >Bylem na calym wybrzezu To witaj w "Klubie"! Niewielu nas jest, tych którzy znają całe polskie wybrzeże Bałtyku. Przeszedłeś wszystkie plaże? Pozdrawiam serdecznie! Kuba :) republika.pl/terakowski/nahel06/index.htm republika.pl/terakowski/nahel05.htm republika.pl/terakowski/nahel.htm republika.pl/moja_mierzeja/ Odpowiedz Link Zgłoś
lukas2307 Re:Krynica Morska 16.09.06, 09:35 bezkonkurencyjna, a bylem prawie wszedzie! Odpowiedz Link Zgłoś
aix.sponsa Najpiękniejsze plaże 17.09.06, 21:05 Najbardziej podoba mi się plaża w Stilo - drobniutki piaseczek, dużo płaskich kamyczków (kolekcjonuję!), spokojnie, pusto i cicho. Zero śmieci. No po prostu tylko Ty i morze. Nawet mewy nie krzyczą, żeby nikomu nie przeszkadzać. Może niezbyt szeroka i daleko (idzie się prawie 2 kilometry z pola namiotowego :/), ale mimo to moja ukochana. Podobnie jest w Jastarni - w okolicach wejścia 54. Byłam w tym tygodniu - cudo. Dużo muszelek, szeroko i w ogóle miło. Nie wiem, jak w sezonie. Całkiem przyzwoita jest duża plaża w Helu, od strony morza. Bardzo szeroka, można sobie nazbierać kamyczków, ale w sezonie trzeba (podobno) płacić i nie wpuszczają z psem. Teraz to można olewać. Natomiast nikomu nie polecam małej plaży w Helu, przy fokarium - maleńka, zaśmiecona, wystają kawalki drutu i betonu, tłok taki, że trzeba stać na baczność, i jeszcze za to płacić! Odpowiedz Link Zgłoś
justinehh Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 02.10.06, 11:51 Gdańsk Sobieszewo :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pływak Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.plock.msk.pl 04.10.06, 16:29 Taka plaża jest w Dzwierzynie i Mrzerzynie oraz w Świnoujściu. Sprawdzone. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba Poligon Wicko Morskie IP: 62.233.211.* 04.10.06, 17:25 Trzy razy przeszedłem całe nasze wybrzeże od Świnoujścia po Hel oraz od ujścia Wisły (w Mikoszewie) do Piasków, więc względnie łatwo mogę porównać polskie plaże i... niezmiernie trudno mi wybrać wśród nich najładniejszą. Większość wskazanych wcześniej w tym wątku uważam za piękne. Gdybym jednak musiał głosować na tylko jedną, to prymat przyznałbym plaży na poligonie Wicko Morskie - na tym, kilkukilometrowym odcinku, gdzie już nie ma ludzi (bo teren ten jest zamknięty), a jeszcze nie ma czołgów. Pozdrawiam serdecznie! Kuba :) republika.pl/terakowski/nahel06/index.htm republika.pl/terakowski/nahel05.htm republika.pl/terakowski/nahel.htm republika.pl/moja_mierzeja/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliza Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:42 Moim zdaniem najpiekniejsza plaza jest w grzybowie pod kolobrzegiem. sliczny bialy i drobnusienki piaseczek, szeroka plaza, super lagodne i dlugie zejscie do morza no i malo ludzi. polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinga Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:48 swinoujscie !!!!!! najwieksza i najpiekniejsza Odpowiedz Link Zgłoś
311ela Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 16.12.06, 20:09 Bardzo polecam Kariweńskie Błota- 2 km na zachód od Karwi. W Karwi na plaży nie ma gdzie kocyka rołożyć a w Kariweńskich Błotach luz i przestrzeń. Jest to zabytkowa wieś objęta ochroną konseratorską, kanały melioracyjne wybudowane ...set lat temu przez Holendrów (Olendrów). Kilka barków, kilka świetnie zaopatrzonych sklepów a przede wszystkim cisza, spokój i nie ma tłoku na plaży. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: 83.2.116.* 12.05.07, 22:01 Kużnica !! Tam jest najcudniej. Cisza i spokój ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mis Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 14:12 w tym roku nie ma pieknej pogody...niestety:( Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1111 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 01.09.07, 19:24 hm....ja ubostwia łukęcin..jak sie przejdziekawaleczek jest tam pusto i bezludzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:53 Tylko Świnoujście Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aga Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 23:47 je.pl/p8gv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 00:40 je.pl/p8gv Odpowiedz Link Zgłoś