Dodaj do ulubionych

Najpiękniejsza plaża w Polsce.

• Gość: edek181 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.08.06, 17:11
      Tylko GRZYBOWO szeroka,piękna,czysta plaża.Po prostu super polecam
    • Gość: lukas2307 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.09.06, 09:43
      musisz zobaczyc plaze w Krynicy Morskiej, delikatny piaseczek,szeroka. Mozna
      polezec w tloku na centralnej i odjechac kilometr na pustkowie. 4 km. od
      krynicy jest plaza nudystow. Kazdy cos znajdzie.pozdrawiam
    • lukas2307 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 16.09.06, 09:33
      Ja polecam Krynice Morska. Bylem na calym wybrzezu i nie widzialem tak ladnej
      plazy, a woda jest najcieplejsza na calym baltyku z tego powodu ze jest to
      zatoka.
      • Gość: Kuba Bylem na calym wybrzezu... IP: 62.233.211.* 04.10.06, 17:13
        Hej!
        Napisałeś:
        >Bylem na calym wybrzezu
        To witaj w "Klubie"! Niewielu nas jest, tych którzy znają całe polskie wybrzeże
        Bałtyku. Przeszedłeś wszystkie plaże?
        Pozdrawiam serdecznie!
        Kuba :)
        republika.pl/terakowski/nahel06/index.htm
        republika.pl/terakowski/nahel05.htm
        republika.pl/terakowski/nahel.htm
        republika.pl/moja_mierzeja/
    • lukas2307 Re:Krynica Morska 16.09.06, 09:35
      bezkonkurencyjna, a bylem prawie wszedzie!
      • aix.sponsa Najpiękniejsze plaże 17.09.06, 21:05
        Najbardziej podoba mi się plaża w Stilo - drobniutki piaseczek, dużo płaskich
        kamyczków (kolekcjonuję!), spokojnie, pusto i cicho. Zero śmieci. No po prostu
        tylko Ty i morze. Nawet mewy nie krzyczą, żeby nikomu nie przeszkadzać. Może
        niezbyt szeroka i daleko (idzie się prawie 2 kilometry z pola namiotowego :/),
        ale mimo to moja ukochana.
        Podobnie jest w Jastarni - w okolicach wejścia 54. Byłam w tym tygodniu - cudo.
        Dużo muszelek, szeroko i w ogóle miło. Nie wiem, jak w sezonie.
        Całkiem przyzwoita jest duża plaża w Helu, od strony morza. Bardzo szeroka,
        można sobie nazbierać kamyczków, ale w sezonie trzeba (podobno) płacić i nie
        wpuszczają z psem. Teraz to można olewać.
        Natomiast nikomu nie polecam małej plaży w Helu, przy fokarium - maleńka,
        zaśmiecona, wystają kawalki drutu i betonu, tłok taki, że trzeba stać na
        baczność, i jeszcze za to płacić!
    • justinehh Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 02.10.06, 11:51
      Gdańsk Sobieszewo :)
    • Gość: pływak Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.plock.msk.pl 04.10.06, 16:29
      Taka plaża jest w Dzwierzynie i Mrzerzynie oraz w Świnoujściu. Sprawdzone.
    • Gość: Kuba Poligon Wicko Morskie IP: 62.233.211.* 04.10.06, 17:25
      Trzy razy przeszedłem całe nasze wybrzeże od Świnoujścia po Hel oraz od ujścia
      Wisły (w Mikoszewie) do Piasków, więc względnie łatwo mogę porównać polskie
      plaże i... niezmiernie trudno mi wybrać wśród nich najładniejszą. Większość
      wskazanych wcześniej w tym wątku uważam za piękne. Gdybym jednak musiał głosować
      na tylko jedną, to prymat przyznałbym plaży na poligonie Wicko Morskie - na tym,
      kilkukilometrowym odcinku, gdzie już nie ma ludzi (bo teren ten jest zamknięty),
      a jeszcze nie ma czołgów.
      Pozdrawiam serdecznie!
      Kuba :)
      republika.pl/terakowski/nahel06/index.htm
      republika.pl/terakowski/nahel05.htm
      republika.pl/terakowski/nahel.htm
      republika.pl/moja_mierzeja/
    • Gość: eliza Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.06, 17:42
      Moim zdaniem najpiekniejsza plaza jest w grzybowie pod kolobrzegiem. sliczny
      bialy i drobnusienki piaseczek, szeroka plaza, super lagodne i dlugie zejscie
      do morza no i malo ludzi.
      polecam
    • Gość: kinga Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.12.06, 18:48
      swinoujscie !!!!!! najwieksza i najpiekniejsza
    • 311ela Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 16.12.06, 20:09
      Bardzo polecam Kariweńskie Błota- 2 km na zachód od Karwi. W Karwi na plaży nie
      ma gdzie kocyka rołożyć a w Kariweńskich Błotach luz i przestrzeń. Jest to
      zabytkowa wieś objęta ochroną konseratorską, kanały melioracyjne
      wybudowane ...set lat temu przez Holendrów (Olendrów). Kilka barków, kilka
      świetnie zaopatrzonych sklepów a przede wszystkim cisza, spokój i nie ma tłoku
      na plaży.
    • Gość: az Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: 83.2.116.* 12.05.07, 22:01
      Kużnica !!
      Tam jest najcudniej. Cisza i spokój !
    • Gość: mis Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.08.07, 14:12
      w tym roku nie ma pieknej pogody...niestety:(
    • slonko1111 Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. 01.09.07, 19:24
      hm....ja ubostwia łukęcin..jak sie przejdziekawaleczek jest tam pusto i bezludzi
    • Gość: mb Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.09.07, 21:53
      Tylko Świnoujście
      • Gość: fiona Piaski n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.09.07, 22:57
    • Gość: aga Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.09.07, 23:47
      je.pl/p8gv
    • Gość: agata Re: Najpiękniejsza plaża w Polsce. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.09.07, 00:40
      je.pl/p8gv
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka