Gość: nina IP: 217.97.252.* 09.06.06, 11:26 wybieram się w tym roku nad morze gdzie mam jechać aby było cicho i można było wypocząć myślałam o PIASKACH czy ktoś tam był? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: agnieszka Re: morze-gdzie jechać? IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.06.06, 14:53 niestety nawet o tym nie słyszałam ale ja jezdze do Wicia - cicha wioska turystyczna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: morze-gdzie jechać? IP: *.hel.org.pl / *.hel.org.pl 11.06.06, 15:41 Tylko na hel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: morze-gdzie jechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:40 podepnę się pod temat, żeby nie zakładać nowego - gdzie jchać nad morze z namiotem??? pozdrawiam M. Odpowiedz Link Zgłoś
joko5 Re: morze-gdzie jechać? 12.06.06, 11:21 Dobrze zorganizowane pole namiotowe widziałam w Pobierowie i Rewalu, ale podejrzewam, że obecnie w każdej miejscowości są takie miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SRD Re: morze-gdzie jechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:25 we wladku masz sympatyczne pole - schodzi sie praktycznie z niego wprost na plaze, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Re: morze-gdzie jechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:45 Wsiadz w pociag i wybierz jakas miejscowosc. Praktycznie wszedzie sa pola namiotowe i zawsze jest miejsce zeby dostawic jeszcze jeden :) Mozna tez trafic na symaptycznych gospodarzy, ktorzy udostepnia kawalek ogrodka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ruda lola Re: morze-gdzie jechać? IP: *.chello.pl 03.07.06, 20:28 Sprawdź pole namiotowe w Lubiatowie k. Choczewa (Żarnowiec). Odpowiedz Link Zgłoś
wczasomat Re: morze-gdzie jechać? 12.06.06, 12:15 Polecam www.wczasomat.pl i życzę pogodnych i gorących wakacji. Pozdrawiam, Paweł D. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kocia do Mielenka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:24 Byłam w mielenku koło mielna - w takim domu NEMO - polecam: spokojnie, czysto, cicho, mają stronę www.nemo.dot.pl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kasinska Re: do Mielenka :) IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.06, 20:59 Potwierdzam - wlasnie wrócilam i jestem bardzo zadowolona. Szczegolnie polecam rodzinom z dziecmi - sama bylam z 2,5 letnia coreczka. pozdrawiam k. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asja Re: do Mielenka :) IP: *.bph.pl 05.07.06, 14:29 właśnie chcę tam jechać, ale podobno tam jest b. zimne morze ok. 10 st., czy to prawda??? pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JCH Re: morze-gdzie jechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 18:24 Tylko Kołobrze. Czysta plaża, molo, wieczorami jest co porobić. A jak pada, to zawsze można wsiąść w pociąg i gdzieś pojechać, pozwiedzać. Tego lata jednak nie przewiduje się opadów deszczu nad morzem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MM Re: morze-gdzie jechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:46 zapraszam do Katów Rybackich.:))Spokojna miejscowość można swietnie odpocząć www.nadmorze.pl/zielonydomek/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kajcia Re: morze-gdzie jechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:10 A skąd takie informacje? Będziesz biegał po plaży i chmury rozganiał? Odpowiedz Link Zgłoś
zielloniutka ja własnie wrócilam i polecam!!!!!! 02.07.06, 21:24 rewelacyjny kemping we władyslawowie, nad samym morzem, na miejscu super jedzenie (np.: pyszne rybki i gofry:D) i sklepik. można wynają przyczepę. tu jest link do stronki: www.pomaranczowe.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MoNia Re: ja własnie wrócilam i polecam!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 21:32 Hejka:) w piatek wybieramy sie pod namioty i mam dylemacik gdzie by tu sie zakotwiczyć;) planujemy Chłapowo pole namiotowe "Aga" był ktoś może? macie może jakies info? albo polecacie coś konktetnego, sprawdzonego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ala Re: morze-gdzie jechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:15 Prponuję Gąski koło Sarbinowa. Odpowiedz Link Zgłoś
mygdula Re: morze-gdzie jechać? 03.07.06, 19:51 www.allegro.pl/item113155393_kolobrzeg_wynajem_kwater_i_mieszkan_nad_morzem.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ustka Re: morze-gdzie jechać? IP: 194.9.79.* 05.07.06, 14:11 zapraszam do Ustki - do położonej po zachodniej stronie Ustki kwaterki w domku jendorodzinnym - obok rzeka, plaża zachodnia jakies 400 m.Okolica cicha i spokojna.Szczegóły na www.kwateraustka.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ola-Darłowo Re: morze-gdzie jechać? IP: 80.54.90.* 07.07.06, 22:20 Zapraszamy do Darłowa www.ola.darlowo.pl Odpowiedz Link Zgłoś