Dodaj do ulubionych

morze-gdzie jechać?

IP: 217.97.252.* 09.06.06, 11:26
wybieram się w tym roku nad morze gdzie mam jechać aby było cicho i można
było wypocząć myślałam o PIASKACH czy ktoś tam był?
Obserwuj wątek
    • Gość: agnieszka Re: morze-gdzie jechać? IP: *.man.bydgoszcz.pl 09.06.06, 14:53
      niestety nawet o tym nie słyszałam ale ja jezdze do Wicia - cicha wioska
      turystyczna
      • Gość: turysta Re: morze-gdzie jechać? IP: *.hel.org.pl / *.hel.org.pl 11.06.06, 15:41
        Tylko na hel
    • Gość: Magda Re: morze-gdzie jechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.06.06, 22:40
      podepnę się pod temat, żeby nie zakładać nowego - gdzie jchać nad morze z namiotem???

pozdrawiam

M.
      • joko5 Re: morze-gdzie jechać? 12.06.06, 11:21
        Dobrze zorganizowane pole namiotowe widziałam w Pobierowie i Rewalu, ale
        podejrzewam, że obecnie w każdej miejscowości są takie miejsca.
      • Gość: SRD Re: morze-gdzie jechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.06, 17:25
        we wladku masz sympatyczne pole - schodzi sie praktycznie z niego wprost na plaze, polecam
      • Gość: Jan Re: morze-gdzie jechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.06, 14:45
        Wsiadz w pociag i wybierz jakas miejscowosc. Praktycznie wszedzie sa pola namiotowe i zawsze jest miejsce zeby dostawic jeszcze jeden :)

Mozna tez trafic na symaptycznych gospodarzy, ktorzy udostepnia kawalek ogrodka
      • Gość: ruda lola Re: morze-gdzie jechać? IP: *.chello.pl 03.07.06, 20:28
        Sprawdź pole namiotowe w Lubiatowie k. Choczewa (Żarnowiec).
    • wczasomat Re: morze-gdzie jechać? 12.06.06, 12:15
      Polecam www.wczasomat.pl i życzę pogodnych i gorących wakacji.

Pozdrawiam,
      Paweł D.
    • Gość: kocia do Mielenka :) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.06.06, 19:24
      Byłam w mielenku koło mielna - w takim domu NEMO - polecam: spokojnie, czysto,
      cicho, mają stronę www.nemo.dot.pl.
      • Gość: kasinska Re: do Mielenka :) IP: *.adsl.inetia.pl 03.07.06, 20:59
        Potwierdzam - wlasnie wrócilam i jestem bardzo zadowolona. Szczegolnie polecam
        rodzinom z dziecmi - sama bylam z 2,5 letnia coreczka.

pozdrawiam
        k.
        • Gość: asja Re: do Mielenka :) IP: *.bph.pl 05.07.06, 14:29
          właśnie chcę tam jechać, ale podobno tam jest b. zimne morze ok. 10 st., czy to
          prawda???
          pozdr.
    • Gość: JCH Re: morze-gdzie jechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.06.06, 18:24
      Tylko Kołobrze. Czysta plaża, molo, wieczorami jest co porobić. A jak pada, to zawsze można wsiąść w pociąg i gdzieś pojechać, pozwiedzać. Tego lata jednak nie przewiduje się opadów deszczu nad morzem
      • Gość: MM Re: morze-gdzie jechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.06.06, 18:46
        zapraszam do Katów Rybackich.:))Spokojna miejscowość można swietnie odpocząć
        www.nadmorze.pl/zielonydomek/
      • Gość: Kajcia Re: morze-gdzie jechać? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 12:10
        A skąd takie informacje? Będziesz biegał po plaży i chmury rozganiał?
        • zielloniutka ja własnie wrócilam i polecam!!!!!! 02.07.06, 21:24
          rewelacyjny kemping we władyslawowie, nad samym morzem, na miejscu super
          jedzenie (np.: pyszne rybki i gofry:D) i sklepik. można wynają przyczepę. tu
          jest link do stronki:
          www.pomaranczowe.pl/
          • Gość: MoNia Re: ja własnie wrócilam i polecam!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.07.06, 21:32
            Hejka:) w piatek wybieramy sie pod namioty i mam dylemacik gdzie by tu sie
            zakotwiczyć;) planujemy Chłapowo pole namiotowe "Aga" był ktoś może? macie może
            jakies info? albo polecacie coś konktetnego, sprawdzonego?
    • Gość: joker Re: morze-gdzie jechać? IP: *.telnet.krakow.pl 02.07.06, 21:39
    • Gość: Ala Re: morze-gdzie jechać? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.06, 15:15
      Prponuję Gąski koło Sarbinowa.
    • mygdula Re: morze-gdzie jechać? 03.07.06, 19:51
      www.allegro.pl/item113155393_kolobrzeg_wynajem_kwater_i_mieszkan_nad_morzem.html
    • Gość: ustka Re: morze-gdzie jechać? IP: 194.9.79.* 05.07.06, 14:11
      zapraszam do Ustki - do położonej po zachodniej stronie Ustki kwaterki w domku
      jendorodzinnym - obok rzeka, plaża zachodnia jakies 400 m.Okolica cicha i
      spokojna.Szczegóły na www.kwateraustka.pl
    • Gość: Ola-Darłowo Re: morze-gdzie jechać? IP: 80.54.90.* 07.07.06, 22:20
      Zapraszamy do Darłowa
      www.ola.darlowo.pl
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka