Dodaj do ulubionych

Świnoujście??

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 11:09
proszę pomóżcie bo tak czytam o różnych miejscach, a dziś musze zdecydowac
gzdie nad morze pojechać?
myślę o Świnoujściu -czysta duża plaża, w miare ciepła woda
czytałam wiele opinii na temat różnych miejsc i to jakoś przypadło mi do gustu

jeśli ktoś może mi jeszcze coś z własnych doświadczeń dopisac to proszę , ot
choćby jak cenowo ma się świnoujście do innych miejsc

no i tak przy okazji -jeśli sie zdecyduję (a raczej tak) to szukam pokoju
trzyosobowego na okres 9-14 lipiec -w cenie tak 25-30zł

pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gosia Re: Świnoujście?? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.06, 21:49
      ojejj nikt nic mi nie napisze???
      ja mogę komus jeśli jest zainteresowany to polecam gorąco łebę, bardzooo mi
      sie tam podobało , miasteczko ma swój milutki klimat a wydmy sa przecudne
    • e-aneta Re: Świnoujście?? 03.07.06, 11:11
      Witam
      ja polecam plaża naprawdę super no i dużo się dzieje w mieście w sezonie
      koncerty na plaży i nie tylko, a co do zabytków i atrakcji warto poczytać na
      stronie:
      www.swinoujscie.com.pl/Pozdrawiam
      • e-aneta Re: Świnoujście?? 03.07.06, 11:12
        www.swinoujscie.com.pl/
        • Gość: misiaki Re: Świnoujście?? IP: *.swinoujscie.sdi.tpnet.pl 03.07.06, 11:15
          Mam wolne w tym terminie mieszkanie 2 pokoje blisko morza 15min. spacerkiem.
          Kontakt: 503037234, misiaki82@wp.pl
          Zdjęcia na maila.
    • m.wojtek Re: Świnoujście?? 05.07.06, 12:15
      Witam,
      jeździłem do Świnoujścia w dzieciństwie (jeszcze za tzw. komuny (:-)) i byłem
      już ze swoją rodziną w zeszłym roku oraz dwa lata temu. Uważam, że miejsce jest
      fantastyczne, bardzo lubię klimat tego miasta (oczywiście chodzi o strefę
      nadmorską, bo reszta miasta no to tak jak i gdzie indziej). Największą zaletą
      są po prostu fantastyczne plaże, w mojej ocenie najpiękniejsze w Polsce. Morze
      jest chyba też najcieplejsze z całego wybrzeża. W zeszłym roku byłem w drugiej
      połowie sierpnia i był po prostu raj na ziemi - woda 22-23 stopnie, znajomi w
      Kołobrzegu mieli w tym czasie 13-14 stopni w wodzie. Jak na takie miasto, to
      wczasowiczów jest faktycznie dużo ale ze względu na przestronność plaż nie ma
      tłumów i zawsze jest dowolna ilość miejsca do zabawy dla dzieciaków. Zestawiam
      to zawsze z Kołobrzegiem, bo to dwa porównywalne miasta ale Kołobrzeg jest bez
      szans. Tzn. miasto też ma fajny klimat ale strefa nadmorska jest strasznie
      ciasna, ludzie depczą sobie po piętach a na plaży tłok. Woda w Kołobrzegu to
      porażka, trzeba mieć duże szczęscie aby miała 18-19 stopni. Oczywiście
      Świnoujście nie ma klimatu jakieś malutkiej nadmorskiej miejscowości jak np.
      Kąty Rybackie albo Poddąbie ale tutaj trzeba się po prostu zdecydować co się
      chce mieć na urlopie. Cenowo jest podobnie jak w innych miejscowowściach. W
      zeszłym roku za pokój 3 osobowy w pensjonacie, z łazienką, 600m od morza, bez
      wyżywienia, z dostępem do dużej kuchni płaciłem 150 PLN. Było bardzo fajnie.
      Ceny w ośrodkach z wyżwieniem zaczynają się gdzieś w okolicach 100 PLN od
      osoby. W tym roku też chciałem jechać do Świnoujścia ale za późno zabrałem się
      za rezerację i nie było już miejsc takich jakie chciałem, jadę do Jastarni
      (jeszcze tam nie byłem). Na pierwszy rzut oka wydaje się, że jest Ciut taniej
      niż w Świnoujściu ale naprawdę nie wiele a jak jest faktycznie okaże się na
      miejscu. Z miejscowości, które znam i w kórych byłem tj.: Krynica Morska, Kąty
      Rybackie,
      Poddąbie, Ustronie Morskie, Kołobrzeg, Grzybowo, Dźwirzyno, Międzyzdroje i
      Świnoujście - moim zdaniem Świnoujście jest po prostu the best.

Pozdrawiam
      Wojtek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka