Dodaj do ulubionych

Gdzie nad morze ????

IP: *.tkdami.net / *.tkdami.net 22.07.06, 21:04
Witajcie wczasowicze,

W poniedzialek wybieramy sie w cztery osoby nad morze z namiotami. Szukamy
cichych miejsc bez natloku turystow. Moze ktos moglby podzielic sie
doswiadczeniami. Zalezy nam aby ceny na polu nie byly jakos konkretnie
wysrubowane. Z gory dzieki za ewentualne rady. pzdr
Obserwuj wątek
    • Gość: kapia11 Re: Gdzie nad morze ???? IP: *.man.bydgoszcz.pl 22.07.06, 21:51
      w Wiciu jest mało ludzi ale z tego co wiem to pole namiotowe chyba do
      najtańszych nie nalezy(w sumie nmie wiem bo nie jezdze pod namiot) cena 12 zł
      • Gość: sml pzn Re: Gdzie nad morze ???? IP: *.icpnet.pl 23.07.06, 09:51
        tylko na Hel!!!!!!!!!!!!
        dlaczego:
        1. cudo przyrody
        2. ciepła woda w zatoce
        3. jest co oglądać
        4. jest tam kamping nowa maszoperia miedzy kuźnicą a jastarnią nad samą zatoką
        a 400 m do morza, mało ludzi na plaży fajny kamping a jak co, to do jastarni 2
        km
        polecam
        ceny znajdziesz na stronie
        • Gość: Antek Re: Gdzie nad morze ???? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.06, 10:44
          No ale przeciez ta maszoperia to zlot surfingowców (tak sądze po stronie WWW)
          czyli młodych ludzi i tam chyba spokoju sie nie zazna. Moze się myle bo tez
          szukam fajnego cempingu dla swojej rodziny z dwójka małych dzieci i8 marzę o
          Helu
          • Gość: sml pzn Re: Gdzie nad morze ???? IP: *.icpnet.pl 23.07.06, 13:08
            faktycznie jest ich tam troche ale bez przesady..., poza tym to chyba jeden z
            najmniejszych kempingów na Helu a moim zdaniem najlepiej połozony - pole jest
            nad sama zatoką - plaża na zatokę, bardzo długo płytka i ciepła woda ok 20 -22
            stopni. na plaże morską masz 400 metrów i na niej pełen komfort i prawie zero
            ludzi. w jastarni nie idzie połozyc ręcznika:(
            gdybys sie zdecydował - to kieruj sie po wesciu na pole na max w prawo do końca
            pola i tam sa fajne miejsca nad sama zatoką
            przy barze w weekendy bywa głośno:(
            pozostałe pola na helu, solar czy kaper to prawdziwe ogromy, zero kameralności
            ogólnie hel jest dla mnie da best nad naszym morzem, zdecydowanie polecam
            • janek9930 Re: Gdzie nad morze ???? 23.07.06, 14:25
              Czyli z rodzina z małymi dziećmi tam mi możesz polecić? To jeszcze spytam ,
              moze wiesz jakie maja tam pokoje (standartd bo nie ma w opisie ani na
              zdjeciach?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka