Dodaj do ulubionych

Sarbinowo - Ośrodek Florian

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.08.06, 19:11
Serdecznie witam wszystkich zwiedzających forum
Właśnie wróciliśmy znad morza - z ośrodka wczasowego Florian w Sarbinowie.
Chcieliśmy odradzic to miejsce, żeby inne osoby nie dały się naciągnąć na te
baraki w których mieszkaliśmy za 40 zeta od osoby.
Wprawdzie obsługa ośrodka jest wyjątkowo przyjemna, to warunki w jakich
przyszło nam żyć za tą cenę daleko wyprzedzały nasze najgorsze oczekiwania...

Życzę więc wielu przyjemnych chwil, najlepiej z dala od Sarbinowa - polecam
natomiast oddalone o 2km Gąski - świetne warunki i infrastruktura!

Pozdrowienia z Wrocławia
Obserwuj wątek
    • Gość: jarho Re: Sarbinowo - Ośrodek Florian IP: *.fonet.pl / 195.117.234.* 25.08.06, 19:20
      SMart! A w Gąskach to gdzie? Masz jakieś konkretne namiary. Pojutrze wyjeżdżam
      na urlop nad Bałtyk. Pozdrawiam z Wrocka!
      • beata985 Re: Sarbinowo - Ośrodek Florian 25.08.06, 19:42
        w Sarbinowie widziałam dużo super pokoi do wynajęcia.Niektóre b.blisko plazy-
        chociaz teraz może to nieistotne.
        w Gąskach też fajnie ale dużo dalej do plaży
    • 0aga1979 Re: Sarbinowo - Ośrodek Florian 03.08.15, 01:33
      witam wszystkich którzy w nie dalekim czasie zamierzają wykupić wczasy we Florianie w Sarbinowie. stanowczo odradzam byłam tam z rodziną z dziećmi i wszystko pozostawia wiele do życzenia. pierwsze co zauważyłam to pokój który nie był czysty przyjemny tylko nie wywietrzony i zlew w łazience nie umyty w brodziku jeszcze pływał piasek po poprzednich właścicielach moje minusy to brak lodówki w pokoju i mikrofalówki . przy zamawianiu zapewniono nas o internecie owszem był ale przy recepcji do pokoju sygnał nie sięgał miało być 100m do morza był chyba z 1 km do miasta ponad 2km.Gdy zaczęłam brać prysznic okazało się że brodzik jest zapchany i woda jeśli dłużej będzie leciała to zacznie wlewać się na łazienkę także z całą pewnością nie polecam
      • daga-kos Re: Sarbinowo - Ośrodek Florian 03.08.15, 10:29
        Okolica naprawdę fajna i warto jechać. Sarbinowo, Chłopy, Gąski, Mielenko- nie takie zatłoczone i hałaśliwe jak Mielno, i plaża przyjemniejsza;) a mimo wszystko dla chętnych do Mielna czy Kołobrzegu niedaleko.
        Chętnych zapraszam do zajrzenia na naszą stronę
        www.facebook.com/ResortMielenko

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka