Gość: Kuba IP: 62.233.211.* 08.03.07, 12:00 ...są pod adresem moja_mierzeja.republika.pl/marzec2007/index.htm Zapraszam do ich przeglądnięcia. Pozdrawiam serdecznie! Kuba :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamaanieli Re: Moje marcowe zdjęcia z Mierzei Wiślanej... 08.03.07, 12:21 Piękne:) Dzięki:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: muszelka Re: Moje marcowe zdjęcia z Mierzei Wiślanej... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.03.07, 13:14 Wielkie wejście po długiej nieobecności.Pozdrawiam Muszelka Odpowiedz Link Zgłoś
agab72 Re: Moje marcowe zdjęcia z Mierzei Wiślanej... 09.03.07, 12:05 Kuba, czyytałam wiele Twoich postów w ubiegłym roku i wiem, że duż podróżujesz po wybrzeżu - choć pewnie głównie poza sezonem. Czy jesteś mi jednak w stanie polecić jakąś miejscowość cichą i spokojną (jak np Piaski , w których byłam w ubiegłym roku) także w sezonie. Jadę w sierpniu z 2-letnią córą i zastanawim się nad Chłapowem czy Dębkami, ale sama już nie wiem.....pewnie nic podobnego do Pisków nie znajdę ? Jadę z Warszawy i nie chcę oddalać się bytnio na zachód,,,,,,czy mam Twoim jakieś szanse w sezonie ? pozdrawiam. Aga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kuba ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.03.07, 16:39 Przykro mi, lecz nie potrafię wiarygodnie odpowiedzieć na Twoje pytanie, gdyż nad Bałtykiem bywam wyłącznie poza sezonem, gdy niemal wszędzie jest cicho, pusto, magicznie... Przypuszczam, że nawet w wakacje, względnie spokojnie może być w Łazach i Dąbkowicach, no i we wsiach oddalonych nieco od morza (n.p. Izbica, Kluki, Las Smołdziński, Lubiatowo, Łącko, Rusinowo, Sarbsk, Sasino, Skowronki, Starkowo). Skoro jednak wybierasz się na wakacje z dwuletnią córką, to pewnie zależy Ci na kwaterze położonej blisko plaży. Pozdrawiam serdecznie! Kuba :) Odpowiedz Link Zgłoś