Gość: patrycja62 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.04.07, 17:38 a gdzie e Relaksie lepiej w domkach czy w pawilonach parterowych ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Rybka Re: Do Rybki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 13:53 Nie korzystałam z wynajmu ani domku ani z pawilonu,tylko gościnnie z basenu.Pawilon pewnie cieplejszy ale domek chyba lepszy.Kotś polecił też <<Posejdon>> bardziej udoskonalane co roku domki.Ale nie wiem czy są miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja62 Re: Do Rybki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 14:57 dla mnie w Relaksie za drogo, przymierzam się do Szarotki, masz jakieś informacje na temat stanu tam domków, bo na stronie wyglądają ok. i cena umiarkowana.Wybieram się w pierwszej połowie czerwca albo drugiej - w zależności od pogody Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja62 Re: Do Rybki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.04.07, 15:11 Oglądałam Posejdon - faktycznie piękne ,nowe domki ale ceny po 17.06 - zabójcze jak dla mnie, 4-osobowy domek po 17.06 do 1.07 - 315 pln/doba, po 1.07 - 420 pln/doba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: Do Rybki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 12:23 O to faktycznie wysoka cena ale to standart i blisko morza.Nie powiem ci nic o Szarotce .Tamte ośrodki prowadzą ludzie z Łeby dlatego polecam a ten ktoś z Polski.Nie znam ludzi.Dlaczego to ma być domek.Nie chcę tu reklamować swoich kwater bo ktoś powiedział,że jak się tu ogłaszają to nie mogą sprzedać bo kiepskie warunki.A tak nie jest.Lubię tą stronę bo można się pośmiać a i nie wszystkich stać na wysokie ceny.Możesz zadzwonić powiem więcej.O-59 8662616 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patrycja62 Re: Do Rybki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 15:33 Mogłabym zobaczyć jakieś fotki z Twojej kwatery, do tej pory jeździłam na kwatery, mieliśmy pokoje na piętrach, ponieważ moje dziecko jest bardzo żywiołowe i nie wysiedzi długo w jednym miejscu (w tych dotychczasowych pokojach było jak w mieszkaniu w bloku, ja na codzień mieszkam w bloku) pomyślałam o domku, że otworzę drzwi, wyjdzie sobie i będę go miała na oku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rybka Re: Do Rybki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.04.07, 21:16 No tak jeśli twoje dziecko jest żywiołowe to polecam domek,bo jednak k\pokoje gościnne to jak dom.Chociaż są też pokoje na parterze i wyjście do ogrodu przez kuchnię to nie jest tak czego szukasz.Polecam wejść na stronę jutro bo właśnie jestem w trakcie odnowy strony.Może dziś nie będzie jeszcze dostępna villaoptimum.pl.Ale w lipcu mam 1 pokój wolny 3 osobowy od 6.07,potem od 22.07 Odpowiedz Link Zgłoś