Gość: cyferka IP: 212.244.164.* 08.05.07, 17:14 Zbliża się następny długi weekend..Chętnie gdzieś by się pojechało (jak będzie ładna pogoda) Może macie jakieś fajnie niedrogie propozycje/pomysły? pozdrawiam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: &&& Re: Weekend - Boże Ciało IP: *.eranet.pl 08.05.07, 19:27 To dla niektórych już nie weekend a wakacje . Tym bardziej nad morzem . Myslę ,że jesli pytasz o propozycje to są te same co na weekend majowy . Za krótki okres na zmianę oferty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Grzegorz Re: Weekend - Boże Ciało IP: *.telpol.net.pl 08.05.07, 19:30 Ja weekend majowy spędziłem w Trzęsaczu i polecam tamtą okolicę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyferka Re: Weekend - Boże Ciało IP: 212.244.164.* 08.05.07, 19:31 A ja majowy spędziłam na Wschodzie Polski..teraz czas na morze...tylko jeszcze nie wiem gdzie...:):) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gibea Re: Weekend - Boże Ciało IP: 212.2.100.* 08.05.07, 21:17 Zapraszam Do Międzyzdrojów Oferuję apartament w hotelu Slavia, 60 metrów od morza, tuż przy ścianie Wolińskiego Parku Narodowego, apartament składa się z sypialni, łazienki przedpokoju oraz balkonu z widokiem na morze. W razie zainteresowania proszę o kontakt baranska@masterfinance.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nerina1 Re: Weekend - Boże Ciało IP: *.chello.pl 09.05.07, 19:51 A masz namiary na ten Trzęsacz na jakąś fajną i niedrogą kwaterę?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ktoś Re: Weekend - Boże Ciało IP: *.szczecin.mm.pl 08.05.07, 22:13 Ciągle tylko wszystkim w głowie długie weekendy. A do Kościoła na procesję to nie łaska? Odpowiedz Link Zgłoś
zapraszam.do.helu Re: Weekend - Boże Ciało 09.05.07, 12:31 Można pożenić, długi weekend z procesją, zawsze miło zobaczyć ten sam obrzęd w różnym (lokalnym, oryginalnym i z pewnością nie pod publiczkę) wydaniu, ba nawet można w nim uczestniczyć. A gdy duch syty, można rozkoszować sie pogodą, plażą , i czym tam tylko się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIDKA Re: Weekend - Boże Ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:18 ZAPRASZAM do RUSINOWA moja strona www.jaroslawiecokolice.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIDKA Re: Weekend - Boże Ciało IP: *.internetdsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:19 ZAPRASZAM do RUSINOWA moja strona www.jaroslawiecokolice.webpark.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia a kiedy to jest 26 czerwca? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.05.07, 18:27 stracilam rachubę.. kiedy to przypada? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cyferka Re: a kiedy to jest 26 czerwca? IP: 212.244.164.* 09.05.07, 19:56 NIE, Boże Ciało w tym roku jest 7 czerwca ! ! ! !(czwartek) Odpowiedz Link Zgłoś
mona963 Re: Weekend - Boże Ciało 10.05.07, 09:08 My byliśmy w majowy wekeend w Krynicy Morskiej. Jest tam też mały uroczy kościółek. Pokoje mieliśmy ładne,słoneczne i niedrogie , tylko łazienki wspólne, ale to w niczym nie przeszkadzało. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: &&& Re: Weekend - Boże Ciało IP: *.eranet.pl 10.05.07, 20:08 LIDKA z Rusinowa na plażę to kawałek , ale fakt cyferka nie pytała o propozycje nad morzem. Cyferka pogoda na pewno będzie więc może skorzystaj z propozycji spędzenia weekendu w Rusinowie , to miła , cicha i spokojna wioska niedaleko nadmorskiego Jarosławca , które jeszcze na poczatku czerwca nie będzie zatłoczone . Miłego pobytu . Odpowiedz Link Zgłoś
edytaholk Re: Weekend - Boże Ciało 11.05.07, 09:23 Zapraszam do Jastrzębiej Góry. Więcej na:www.hubertuss.w8w.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
rybka241 Re: Weekend - Boże Ciało 11.05.07, 12:35 ZAPRASZMY dO naszych pesjonatow w Rowach-www.nadmorze.de.Atrakcyjne ceny poza sezonem. Odpowiedz Link Zgłoś