Dodaj do ulubionych

Ludzie gdzie jechać- pomóżcie!!Doradźcie!!!

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:03
Nad morzem bywałam tylko w trójmieście i szczerze powiedziawszy znam tam
kazdy kąt. Chcę pojechać w tym roku gdzies indziej- ale kompletnie nie mam
pojaceia gdzie szukaż: grzybowo, chłapowo, mielno, jarosławiec, karwia-
niewiem, po prostu to dla mnie tylko nazwy!! Poradźcie jakieś fajne miejsce.
Zależy mi na tym aby było w miare spokojnie, w miarę na plaży ale nie taka
typowa zabita dechami wieś. Aby można było wyskoczyc na cos do jedzenia i nie
nudzić sie wieczorami, ale też nie pchać się w tłum.
Obserwuj wątek
    • Gość: someone... ja tam lubie miedzyzdroje i sopot ale tam jest IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.05.07, 14:46
      tlum, w swinoujsciu jest bardziej spokojnie, grasuja sami emeryci;-)NO i plaza
      wielka .Pobierowo -pelno mlodziezy , dziwnow malutki ale ma swoj klimat ..
      NO coz wybor nalezy do Ciebie i zrob to jak najszybciej bo ze wzgledu na ladna
      pogode zaczyna brakowacn miejsc , w zadnym wypadku nie jedz w ciemno .
      • Gość: ania Re: ja tam lubie miedzyzdroje i sopot ale tam jes IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.05.07, 15:17
        może mielno? albo ustka? łeba? kłobrzeg?
      • Gość: turysta Wszystko czego szukasz znajdziesz w ....... IP: *.ipt.aol.com 21.05.07, 20:06
        Wszystko czego szukasz znajdziesz w Rowach, Pensjonat MICHAŁEK
        ul. Leszczynowa 7
        76-212 Rowy
        tel.(059) 814 1954

zdjecia i opis obiektu www.jodosfera.pl
    • zapraszam.do.helu Re: Ludzie gdzie jechać- pomóżcie!!Doradźcie!!! 21.05.07, 18:35
      Zacznij od www.pilot.pl, obejrzyj jak wyglądają miejscowości na
      wybrzeżu, dokładniejsza (widać nawet ścieżki)i z natury jest
      maps.google.com/, przejrzyj też strony www poszczególnych miejscowości,
      a wówczas staną się mniej anonimowe i przynajmniej wielkość wsi, miasteczka,
      miasta poznasz.
      Na forum jesteś narażona na oferty wynajmowaczy .............
      takich jak ja UUUUuuuuuuuuU :-)).
      Oczywiście, że zapraszam do helu www.tnij.org/zapraszam.do.helu
    • biedsla Polecam Krynicę Morską 21.05.07, 19:44
      W Krynicy Morskiej każdy znajdzie to, czego szuka.
      Czysta plaża, sporo rozrywek (wesołe miasteczko, dyskoteki itp.).
      Miasteczko położone jest na Mierzei Wiślanej, więc z każdego miejsca nie będzie
      dalej do morza, niż - w skrajnych przypadkach - 800m (ale wtedy za to jest z 50m
      do zalewu).
      Jeśli chodzi o tłok, to jak ktoś go lubi, wtedy szuka kwatery w pobliżu centrum.
      Jak ktoś potrzebuje więcej spokoju (ale nie na pustkowiu), to proponuję kwatery
      oddalone od centrum o około 700m (do kilometra).
      Generalnie miasteczko ma swój urok i co 2-3 lata wracam tam na wypoczynek.
      • Gość: KOrk Re: Polecam Krynicę Morską IP: 195.205.221.* 23.05.07, 23:20
        Zgadzam sie - Krynica jest swietna!
        Nigdzie indziej nie ma takiego klimatu jak tam.
    • edytaholk Re: Ludzie gdzie jechać- pomóżcie!!Doradźcie!!! 22.05.07, 06:39
      Zapraszam do Jastrzębiej Góry. Więcej na:www.hubertuss.w8w.pl/ . Do
      końca tygodnia proszę o kontakt tylko na tel. kom. lub mailem.
    • Gość: &&& Re: Ludzie gdzie jechać- pomóżcie!!Doradźcie!!! IP: *.eranet.pl 23.05.07, 20:53
      W Trójmieście , to nad Zatoką . Pełne morze to inne uroki . Zobacz mapę i podaj
      bliższe informacje. Jeżdżę nad morze co roku , w różne miejsca ,moge coś
      polecić . Jestem ze Śląska , zjeździłam polski Bałtyk cały . Co roku inna
      miejscowość , nigdy ta sama kwatera .
      Proszę , przy okazji skoro znasz każdy kąt Trójmiasta to poleć coś konkretnego .

Polecę w zamian coś tylko napisz czy ma być cisza ,spokój czy odwrotnie dużo
      rozrywek do białego rana ?

Rozrywki to w Centrum miejscowości - na pewno Kołobrzeg , nowa -stara starówka
      gdzie lokale są czynne do tzw.ostatniego klienta , Świnoujście ,
      Międzyzdroje, Kołobrzeg , Mielno ,Ustka ,Łeba ,Władysławowo no i Trójmiasto .
      • Gość: załamana!! Re: Ludzie gdzie jechać- pomóżcie!!Doradźcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 09:53
        Ma być niezbyt tłoczno na plaży ale też nie chcę jechać na zabitą wieś, bo
        chcemy gdzies chodzic na posiłki. Szukam wersji pośredniej niezbyt dużo ludzi,
        ale dobre zaplecze.
      • Gość: załamana!! Re: Ludzie gdzie jechać- pomóżcie!!Doradźcie!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.05.07, 16:37
        Co do Trójmiasta to polecam Sopot i plażę sopocką w cześci góski potok- szeroka
        i nie ma tłumów. Co do kwater- kwestia zasobności portfela-raczej odradzam
        kwatery prywatne w sopocie-trudno znaleźc estetyczne miejsce-pensjonaty ok.
        • Gość: kasia Re: Ludzie gdzie jechać- pomóżcie!!Doradźcie!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.05.07, 11:47
          ja polecam pobyt w swarzewei w części na d samą zatoką- do zatoki rzut
          kamieniem a do plazy - cichej i pustej okoó 20 min rowwrm po scieżce rowerowej
          wzdłuz zatoki - pieknie, rekreacyjnie i spokojnie jeśli nie problem jeździć
          rowerami.ja byłam w tamtym roku i zachwycona jestem. w samym swarzewie jest
          cicho i spokojnie, jest gdzie zjeśc kilka sklepów i 5min do władysławowa
          samochodem a tam to juz gwar, rozrywka i co tam jeszcze
          pozdrawiam
          a i największym atutem swarzewa jet to ,że za pokój 3- osobowy z tV i
          łazienka,balkonem z widokiem na zatoke, półwysep, puck... dostępem do inerntu z
          życzliwosci gospodarzy w poczatku lipca płacę 45 zł ( za CAŁY POKÓJ)
          ha!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka