Gość: han IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 10:40 Czy ktoś odwiedzał Kuźnicę na mierzeji helskiej!? czy można tam spokojnie wypocząć? kto zna jakiś namiar na kwatery? Czy jest tam kilka barów???? Jaka plaża? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wojtow Re: KUŹNICA 17.06.03, 09:00 Kuźnica Helska to wioska, nie polecam, wybierz większą miejscowość. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: han właśnie dlatego IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 11:11 właśnie dlatego ją wybrałam!!!! ale lubię wiczorkiem piwko wypić np. dlatego pytam o jakiś lokal - może być malutki - czy tam jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jamka Re: właśnie dlatego IP: *.avamex.krakow.pl / 192.168.50.* 17.06.03, 16:47 niestety z piwkiem klopot, bo raczej są tylko bary rybne.Ale miejscowość bardzo spokojna i bardzo, bardzo przyjazna wypoczynkowi.chyba ostatnie miejsce nad morzem bez deptaku.O kwatery nietrudno, jednak nie ma tam dobrych,to znaczy komfortowych kwater z wyjątkiem tych, które rokrocznie są wynajmowane przez te same osoby. radzę zobaczyć www.polwysep.pl. Ja jade w lipcu i juz nie mogę się doczekać. Czy wiesz ,że tam można być na plazy niemal sama, jeżli sie odejdzie nieco od centralnego miejsca plażowania? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: han Re: właśnie dlatego IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 11:03 O to właśnie mi chodzi - pusta plaża jest piękna nie tylko o zachodzie słońca!!! Dziękuję za informacje - a czy w lipcu też pusto???? To by było miłe zaskoczenie dla mnie !!!! Znalazłam sobie nawet wycieczkę pieszą jaką można zrobić z Kuźnicy do góry Lubek - znalazłam też stronkę www.jastarnia.pl/glowna.php www.jastarnia.pl/tur-kuzn.php A standard kwater (skromny ) mi odpowiada nie jestem z tych bardziej wygodnickich turystów. Odpowiedz Link Zgłoś