IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 10.06.03, 10:40
Czy ktoś odwiedzał Kuźnicę na mierzeji helskiej!? czy można tam spokojnie
wypocząć? kto zna jakiś namiar na kwatery? Czy jest tam kilka barów???? Jaka
plaża?
Obserwuj wątek
    • wojtow Re: KUŹNICA 17.06.03, 09:00
      Kuźnica Helska to wioska, nie polecam, wybierz większą miejscowość.
      • Gość: han właśnie dlatego IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 17.06.03, 11:11
        właśnie dlatego ją wybrałam!!!! ale lubię wiczorkiem piwko wypić np. dlatego
        pytam o jakiś lokal - może być malutki - czy tam jest?
        • Gość: jamka Re: właśnie dlatego IP: *.avamex.krakow.pl / 192.168.50.* 17.06.03, 16:47
          niestety z piwkiem klopot, bo raczej są tylko bary rybne.Ale miejscowość bardzo
          spokojna i bardzo, bardzo przyjazna wypoczynkowi.chyba ostatnie miejsce nad
          morzem bez deptaku.O kwatery nietrudno, jednak nie ma tam dobrych,to znaczy
          komfortowych kwater z wyjątkiem tych, które rokrocznie są wynajmowane przez te
          same osoby. radzę zobaczyć www.polwysep.pl. Ja jade w lipcu i juz nie mogę się
          doczekać. Czy wiesz ,że tam można być na plazy niemal sama, jeżli sie odejdzie
          nieco od centralnego miejsca plażowania?
          • Gość: han Re: właśnie dlatego IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 24.06.03, 11:03
            O to właśnie mi chodzi - pusta plaża jest piękna nie tylko o zachodzie
            słońca!!! Dziękuję za informacje - a czy w lipcu też pusto???? To by było miłe
            zaskoczenie dla mnie !!!!
            Znalazłam sobie nawet wycieczkę pieszą jaką można zrobić z Kuźnicy do góry
            Lubek - znalazłam też stronkę www.jastarnia.pl/glowna.php
            www.jastarnia.pl/tur-kuzn.php
            A standard kwater (skromny ) mi odpowiada nie jestem z tych bardziej
            wygodnickich turystów.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka