Gość: tullamore IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 13:39 Ile czasu orientacyjnie zajmuje dojazd z Jeleniej Gory do Wladyslawowa? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Darek Re: Czas dojazdu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 13:45 około 8 godzin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Czas dojazdu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:10 Gość portalu: Darek napisał(a): > około 8 godzin Chyba w nocy!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tullamore Re: Czas dojazdu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:55 W takim razie wnioskuje, ze w dzien ok9-10h? Bede jechac w dzien, wiec licze sie z ruchem na drodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marecki Re: Czas dojazdu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:52 Niestety moze to byc nawet dluzej w dzien niz 10h... zalezy gdzie w jakim miescie zlapiesz korki... czy polecisz przez poznan czy ominiesz... czy przez centrum bydgoszczy czy tzw obwodnica... i jaki bedziesz mial korek od obwodnicy trojmiasta do wladka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yeti Re: Czas dojazdu IP: 194.42.116.* 20.06.07, 10:12 Optymisci...szybciej i wygodniej zdecydowanie bedzie pociagiem autkiem trzeba liczy okolo 11-12 godzin zwazywszy na roboty drogowe jakie zostaly nam zafundowane w tym roku.Proponuje wyjechac poznym wieczorkiem to byc moze przecisniesz sie szybciej.W zeszlym roku z Lodzi do Wladyslawowa moi znajomi jechali 10.5 godzin!Korki byly niewiarygodne!Nie wiem jak u Was ale od Lodzi najogorzej jest w Krosniewicach oraz oczywiscie okolice trojmiasta tu jest juz koszmarnie!Pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zuza Re: Czas dojazdu IP: 194.42.116.* 20.06.07, 10:26 w zeszłym roku odcinek gdynia-władysławowo 40 km udało nam sie przejechać szczęśliwie w 3 godziny!!!! nie znam stanu drogi korków w okolicach Jeleniej, ale znam w centralnej Polsce i powiem jedno.... nie jest dobrze; no i jeszcze nie wiem czy liczysz sie troche z przepisami czy jedziesz na złamanie karku (swojego i innych). Musisz liczyć 11-12 godzin, masz do pokonania jakies 620 km i program wskazuje 10,5 godziny,a z doświadczenia tego programu wiem ze podaje zawsze wersje bardzo optymistyczne. Odpowiedz Link Zgłoś