Dodaj do ulubionych

Czas dojazdu

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 13:39
Ile czasu orientacyjnie zajmuje dojazd z Jeleniej Gory do Wladyslawowa?
Obserwuj wątek
    • Gość: Darek Re: Czas dojazdu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 13:45
      około 8 godzin
      • Gość: Marecki Re: Czas dojazdu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 14:10
        Gość portalu: Darek napisał(a):

> około 8 godzin

Chyba w nocy!!!!
        • Gość: tullamore Re: Czas dojazdu IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.06.07, 15:55
          W takim razie wnioskuje, ze w dzien ok9-10h? Bede jechac w dzien, wiec licze
          sie z ruchem na drodze.
          • Gość: Marecki Re: Czas dojazdu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.07, 16:52
            Niestety moze to byc nawet dluzej w dzien niz 10h... zalezy gdzie w jakim
            miescie zlapiesz korki... czy polecisz przez poznan czy ominiesz... czy przez
            centrum bydgoszczy czy tzw obwodnica... i jaki bedziesz mial korek od obwodnicy
            trojmiasta do wladka...
            • Gość: yeti Re: Czas dojazdu IP: 194.42.116.* 20.06.07, 10:12
              Optymisci...szybciej i wygodniej zdecydowanie bedzie pociagiem autkiem trzeba
              liczy okolo 11-12 godzin zwazywszy na roboty drogowe jakie zostaly nam
              zafundowane w tym roku.Proponuje wyjechac poznym wieczorkiem to byc moze
              przecisniesz sie szybciej.W zeszlym roku z Lodzi do Wladyslawowa moi znajomi
              jechali 10.5 godzin!Korki byly niewiarygodne!Nie wiem jak u Was ale od Lodzi
              najogorzej jest w Krosniewicach oraz oczywiscie okolice trojmiasta tu jest juz
              koszmarnie!Pozdrawiam:)
    • Gość: zuza Re: Czas dojazdu IP: 194.42.116.* 20.06.07, 10:26
      w zeszłym roku odcinek gdynia-władysławowo 40 km udało nam sie przejechać
      szczęśliwie w 3 godziny!!!! nie znam stanu drogi korków w okolicach Jeleniej,
      ale znam w centralnej Polsce i powiem jedno.... nie jest dobrze; no i jeszcze
      nie wiem czy liczysz sie troche z przepisami czy jedziesz na złamanie karku
      (swojego i innych). Musisz liczyć 11-12 godzin, masz do pokonania jakies 620 km
      i program wskazuje 10,5 godziny,a z doświadczenia tego programu wiem ze podaje
      zawsze wersje bardzo optymistyczne.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka