Gość: kola IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 17:34 jest cos takiego w Łebie lub okolicy? jak tak to jakie sa warunki, duzo ludzi itp? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ALFA Re: Łeba - plaża dla golasów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 19:28 Jest taka plaża.Trzeba wejść na plażę B czyli od strony ,,Agadosu,, jeśli będziesz w Łebie to ci powiedzą,a potem to już brzegiem w stronę wydm.Nie wiem czy są tam jakieś warunki.Napewno nie jest to gdzieś poza zasięgiem ciekawskich.Wszyscy ,którzy wracają z wydm na piechotę do Łeby muszą przejść między nimi.No nie wiem jak określić czy dużo jest naturystów:jak ja przechodziłam parę lat temu to moja córka przeżyła szok bo była przewaga panów i to w takim wieku gdzie bardziej chcieli się dowartościować a nie miało to nic wspólnego z samym naturyzmem.Apani była jedna i to w toples. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Darek Re: Łeba - plaża dla golasów IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 07:07 Zgadza się, lak jak pisze ALFA.Przechodziłem tamtędy z wydm ale na tej plaży było mało osób. Odpowiedz Link Zgłoś