Dodaj do ulubionych

Pod namiot do Czołpina??

IP: *.rcb.vectranet.pl 27.06.07, 19:27
Czy ktoś się orientuje czy w Czołpinie w Słowińskim Parku Narodowym jest jakieś niewielkie pole namiotowe? Albo możliwość rozbicia namiotu u kogoś pod domem? Zamierzam się tam wybrać w sierpniu, ale nie wiem czy pod namiot się da...
Obserwuj wątek
    • Gość: Kuba Re: Pod namiot do Czołpina?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 19:36
      Nie wiem, czy w samym Czołpinie uda Ci się legalnie i bezpiecznie rozbić namiot,
      bo to praktycznie tylko parking i dwa domy. Natomiast bardzo sympatyczne,
      nieduże pole namiotowe funkcjonuje tuż obok Czołpina - w Lesie Smołdzińskim, pod
      numerem 36 - u pani Jadwigi Bojarojć, tel. 059-8464409, lato.republika.pl/

A jeżeli tam trafisz, to przekaż proszę pozdrowienia od "Bałtyckich
      Długodystansowców".

Pozdrawiam serdecznie!
      Kuba :)

Bałtyccy Długodystansowcy
      • Gość: ania Re: Pod namiot do Czołpina?? IP: *.rcb.vectranet.pl 27.06.07, 21:01
        Dzięki, w takim razie mam jescze dwa pytania. Ile kosztuje rozbicie sie na tym polu i jaka jest odległość stamtąd do morza? Z góry dzięki za odpowiedź.
        • Gość: Kuba Re: Pod namiot do Czołpina?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 22:07
          > Ile kosztuje rozbicie sie na tym polu
          Nie wiem. Ja nocowałem tam pod dachem. Zadzwoń, zapytaj: 059-8464409

> jaka jest odległość stamtąd do morza?
          Trzy kilometry niebieskim szlakiem przez Górę Czołpińską, lub cztery - czerwonym
          szlakiem przez obłędnie piękne Wydmy Czołpińskie. Polecam!

Pozdrawiam serdecznie!

• Gość: ania Re: Pod namiot do Czołpina?? IP: *.rcb.vectranet.pl 27.06.07, 22:28
            Dzięki wielkie. Zaczyna mi się ten pomysł bardzo podobać :) Jutro dzwonię! Pozdrawiam!
            • Gość: Kuba Re: Pod namiot do Czołpina?? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 22:51
              Kwatera u pani Bojarojć, to jedna z najmilszych, spośród znanych mi około
              dwudziestu na wybrzeżu. A czerwony szlak przez Wydmy Czołpińskie... Marzenie!
              Szedłem tamtędy trzykrotnie i nigdy nie spotkałem nikogo. Inna sprawa, że nie
              bywam nad Bałtykiem w wakacje.

Pozdrawiam serdecznie!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka