Gość: arebe1@orange.pl IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:40 Szukam kawalerki do wynajęcia od 28 lipca do 08 sierpnia. 2 dorosłych i 2 dzieci 10 i 6 lat. W miarę niedaleko morza. Cena 100 - 120 zł za nocleg. Może ktoś dysponuje ???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: arebe Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 09:50 Nikt ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adam Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.arbeitsagentur.de 02.07.07, 09:54 Takie wymagania, to nie te pieniadze to nie ten termin i nie ta miejscowosc!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łeba Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:53 Napewno jeśli ktoś dysponował takimi warunkami to już nie ma i napewno nie za takie pieniądze.Bliżej morza pokój 3 osobowy kosztuje 180,. 200,. więc kawalerka... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:38 Ale wiecie, nie każdy ma tyle kasy a jednak chciałby gdzieś wyjechać z dziećmi. Przecież te ceny tak naprawdę są chore. Człowiek zarabia 800 zł na miesiąc i nawet nie stac go na 10 dni nad morzem :(( Okropne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łeba Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:27 Pewnie że każdy ma prawo wyjechać,ale jeśli się nie ma na to odłożonych pieniędzy to nie szuka się kawalerki.Znam masę kwater,pokoi gościnnych gdzie za nieduże kwoty wynajmują pokoje 4 lub 5 osobowe .Ale jak ktoś szuka czegoś wyjątkowego to trzeba zapłacić.A kawalerka jest wyjątkowa.To proszę się nie dziwić.Ja sama wynajmuję ale wyjeżdżam tylko wtedy jeśli mam odłożoną kasę na ten cel.Jak słyszę jak ludzie narzekają .ze drogie kwatery i ja obniżam cenę a potem przy grillu jak sobie popiją opowiadają jakie to mają dochody ,jak sobie na wczasach dogadzają ...to mnie szlak trafia ,bo ja zabieram moim dziecią.Iproszę się nie dziwić ,że jeśli trafi mi się klient z pensją 800,. to ja nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Łeba kawalerka - szukam IP: 212.160.86.* 03.07.07, 17:26 szukam kwetery dla 2 os. w terminie 7-143 lipiec jak pojade bez rezerwacji do Łeby to uda mi sie cos znalesc tylko w miare cos nie drogiego? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosia Re: Łeba kawalerka - szukam IP: 212.160.86.* 03.07.07, 17:28 dzwoniłam do paru kwater ale juz wszystkie zajete jesli ma ktos jakies miejsce sprawdzone to prosze o kontakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: A jednak niestety są ludzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:57 którzy zarabiają po 800 zł., znam takich wielu i uważam że Oni także mają prawo do wypoczynku za rozsądne pieniądze i życzę Im aby coś takiego znależli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: łEBA Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:44 wynajmuję pokoje ale na dzień 7.07 nie ma nic fajnego za rozsądną cenę.Ale można ryzykować jechać w ciemno.Widziałam parę ogłoszeń na mieście ale nie wiem jakie to kwatery.Nie byłam w środku ale to w mieszkaniach z rodziną do ich łazienki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krysia Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:56 nadmorze.pl/tosia/index.php ale cena nie taka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arebe Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:12 A jednak znalazłam :)) Kawalerka niedaleko kapitanatu 125 zł za nocleg !!! Długo trwało ale kto szuka ten znajdzie :)) Co roku jeżdżę do innej miejscowości i zawsze wybieram mieszkania a nie pokoje do wynajęcia. W tamtym roku byliśmy w Świnoujściu. Za 2-pokojowe mieszkanie płaciliśmy 130 zł. Za 4 osoby. Wydaje mi się że to tanio bo w przeliczeniu na osobę wynosi 35, 30 zł. Dwa lata temu w Kołobrzegu mieliśmy wynajęty apartament koło portu - 120 zł. Także jednak jest to możliwe. Pozdrawiam i życzę udaego wypoczynku wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arebe Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:16 Jeszcze tydzień do wyjazdu ! Już nie mogę się doczekać :))) Odpowiedz Link Zgłoś