Dodaj do ulubionych

Łeba kawalerka - szukam

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 11:40
Szukam kawalerki do wynajęcia od 28 lipca do 08 sierpnia. 2 dorosłych i 2
dzieci 10 i 6 lat. W miarę niedaleko morza. Cena 100 - 120 zł za nocleg. Może
ktoś dysponuje ????
Obserwuj wątek
    • Gość: arebe Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.07.07, 09:50
      Nikt ???
    • Gość: adam Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.arbeitsagentur.de 02.07.07, 09:54
      Takie wymagania, to nie te pieniadze to nie ten termin i nie ta miejscowosc!!
    • Gość: Łeba Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.07.07, 18:53
      Napewno jeśli ktoś dysponował takimi warunkami to już nie ma i napewno nie za
      takie pieniądze.Bliżej morza pokój 3 osobowy kosztuje 180,. 200,. więc
      kawalerka...
    • Gość: asia Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 09:38
      Ale wiecie, nie każdy ma tyle kasy a jednak chciałby gdzieś wyjechać z dziećmi.
      Przecież te ceny tak naprawdę są chore. Człowiek zarabia 800 zł na miesiąc i
      nawet nie stac go na 10 dni nad morzem :(( Okropne !!!
      • Gość: Łeba Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 16:27
        Pewnie że każdy ma prawo wyjechać,ale jeśli się nie ma na to odłożonych
        pieniędzy to nie szuka się kawalerki.Znam masę kwater,pokoi gościnnych gdzie za
        nieduże kwoty wynajmują pokoje 4 lub 5 osobowe .Ale jak ktoś szuka czegoś
        wyjątkowego to trzeba zapłacić.A kawalerka jest wyjątkowa.To proszę się nie
        dziwić.Ja sama wynajmuję ale wyjeżdżam tylko wtedy jeśli mam odłożoną kasę na
        ten cel.Jak słyszę jak ludzie narzekają .ze drogie kwatery i ja obniżam cenę a
        potem przy grillu jak sobie popiją opowiadają jakie to mają dochody ,jak sobie
        na wczasach dogadzają ...to mnie szlak trafia ,bo ja zabieram moim
        dziecią.Iproszę się nie dziwić ,że jeśli trafi mi się klient z pensją 800,. to
        ja nie wierzę.
        • Gość: gosia Re: Łeba kawalerka - szukam IP: 212.160.86.* 03.07.07, 17:26
          szukam kwetery dla 2 os. w terminie 7-143 lipiec jak pojade bez rezerwacji do
          Łeby to uda mi sie cos znalesc tylko w miare cos nie drogiego?
        • Gość: gosia Re: Łeba kawalerka - szukam IP: 212.160.86.* 03.07.07, 17:28
          dzwoniłam do paru kwater ale juz wszystkie zajete jesli ma ktos jakies miejsce
          sprawdzone to prosze o kontakt
          • Gość: gość Re: A jednak niestety są ludzie.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.07.07, 17:57
            którzy zarabiają po 800 zł., znam takich wielu i uważam że Oni także mają prawo
            do wypoczynku za rozsądne pieniądze i życzę Im aby coś takiego znależli.
          • Gość: łEBA Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.07.07, 16:44
            wynajmuję pokoje ale na dzień 7.07 nie ma nic fajnego za rozsądną cenę.Ale
            można ryzykować jechać w ciemno.Widziałam parę ogłoszeń na mieście ale nie wiem
            jakie to kwatery.Nie byłam w środku ale to w mieszkaniach z rodziną do ich
            łazienki.
    • Gość: Krysia Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.07.07, 19:56
      nadmorze.pl/tosia/index.php ale cena nie taka!
    • Gość: arebe Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 11.07.07, 12:12
      A jednak znalazłam :)) Kawalerka niedaleko kapitanatu 125 zł za nocleg !!!
      Długo trwało ale kto szuka ten znajdzie :)) Co roku jeżdżę do innej
      miejscowości i zawsze wybieram mieszkania a nie pokoje do wynajęcia. W tamtym
      roku byliśmy w Świnoujściu. Za 2-pokojowe mieszkanie płaciliśmy 130 zł. Za 4
      osoby. Wydaje mi się że to tanio bo w przeliczeniu na osobę wynosi 35, 30 zł.
      Dwa lata temu w Kołobrzegu mieliśmy wynajęty apartament koło portu - 120 zł.
      Także jednak jest to możliwe. Pozdrawiam i życzę udaego wypoczynku wszystkim.
    • Gość: arebe Re: Łeba kawalerka - szukam IP: *.internetdsl.tpnet.pl 20.07.07, 10:16
      Jeszcze tydzień do wyjazdu ! Już nie mogę się doczekać :)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka