Dodaj do ulubionych

ogłoszenia

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:01
to nie jest już forum - to fabryka ogłoszeń .
Obserwuj wątek
    • daro562 Re: ogłoszenia 08.07.07, 12:43
      Śledzę to forum od maja i było co poczytać a teraz nie ma żadnych pytań czy
      opinii tylko same ogłoszenia.Może dla ogłoszeń założyć osobne forum.
      • Gość: turysta Re: ogłoszenia IP: *.tsi.tychy.pl 09.07.07, 12:20
        przydało by sie bo tu kazdy szukający czeka aż mu sie poda pod nos już sie im
        nawet niechce szukać (lenie).
      • drozdek12 Re: ogłoszenia 15.07.07, 11:32
        Piotrze, myślę, że trzeba przeboleć ten wakacyjny okres. Później znów powrócą
        inne tematy. Skoro ludzie piszą tu tak masowo to znaczy, że taka strona jest
        bardzo potrzebna. Ja też już wielokrotnie i skutecznie, z zadowoleniem obydwu
        stron korzystałam z niej. Kto wie, czy kiedyś sam lub Twoi znajomi nie będziecie
        w takiej potrzebie, kiedy w ostatniej chwili dowiesz się, że możesz wyjechać. Tu
        wtedy znajdziesz potrzebny adres i dogadasz się z kwaterodawcą.
        Po tytułach poznasz, które dotyczą wynajmu więc teraz je opuszczaj.
        Cierpliwości, sezon szybko minie. Pozdrawiam.
    • Gość: maciej Re: ogłoszenia IP: 10.40.129.* 09.07.07, 14:59
      A mnie sie podoba mozliwośc zamieszczania zapytań o pokoj. Wysłałem ok 50
      maili z różnych stron w sprawie wolnych pokoi i nie znalazłem nic wolnego w
      monm terminie. A tu dostałem juz kilka konkretnych propozycji. A wiec warto!
    • Gość: pani_rosomak Re: ogłoszenia IP: 212.2.101.* 09.07.07, 17:46
      Właśnie tak być powinno: ludzie się ogłaszają a inni szukają i znajdują kwatery na tym forum. Nie wiem co w tym widzisz złego? Ja za to mam odrobinę za złe że admin non stop wywala moje ogłoszenia a mam jeszcze bardzo ładne pokoje na lipiec i drugą połowę sierpnia w Karwieńskich Błotach. W zeszłym roku cały sezon miałam ludzi którzy znaleźli mój dom na tym forum i bylo super. A teraz ni cho.Nie wiem co się dzieje. Gdyby ktoś miał ochotę się do mnie wybrać proszę dzwonić 607 333 858
    • italia06 Re: ogłoszenia 11.07.07, 00:24
      zgadzam się z Tobą. Żadnych ciekawych info, oprócz szukam pokoju z dwójką
      dzieci... itp. Totalna NUDA!!! Myślałam, że to forum służy do wymiany
      informacji o miejscowościach położnych nad morzem, tudzież kwaterach.
      Proponuję wszystkie "szukam" albo "odstąpię" WYKASOWAĆ!!!!!
      • kilovolt Re: ogłoszenia 13.07.07, 08:32
        A czemu chcesz kasować wątki służące wymianie informacji? Skoro ktoś nie może
        znależć kwatery przeszukująć cały internet, a tu dostaje informację w sprawie
        wolnej kwatery to znaczy, że jest to potrzebne. Skoro ludzie znajdują kwatery
        dzięki temu forum to znaczy, że nic nie trzeba zmieniać.
        • Gość: Misia Mi te ogłoszenia nie przeszkadzają IP: *.magma-net.pl 16.07.07, 11:45
          • Gość: Misia Re: Mi te ogłoszenia nie przeszkadzają IP: *.magma-net.pl 16.07.07, 11:46
            To klawisz... No więc zgadzam sie z kilovolt, skoro takie ogłoszenia są
            zamieszczane, to znaczy, że są potrzebne - jest to proste prawo rynku, przy tym
            nikt chyba nie broni innym wymiany opinii itp. Ja na przykład bardzo szybko
            znalazłam dzięki temu forum kwaterę nad morzem. Nie marudzić, proszę!
            • italia06 Re: Mi te ogłoszenia nie przeszkadzają 17.07.07, 00:37
              Nikt nie kwestionuje ogólnej potrzeby tych ogłoszeń. Chodzi o to, że nie na tym
              forum. Stwórzcie oddzielne-tak będzie najlepiej.
              • Gość: tomus Re: Mi te ogłoszenia nie przeszkadzają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 13:27
                oddzielne czemu nie ale by bylo aktualne.dla mnie to najszybszy i pewny sposob
                znalezienia czegos?noclegu itp?
    • thexenion Re: ogłoszenia 22.07.07, 15:18
      www.pokojeubeaty.wczasowicz.pl/kontakt.php
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka