Gość: piotr IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.07.07, 11:01 to nie jest już forum - to fabryka ogłoszeń . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daro562 Re: ogłoszenia 08.07.07, 12:43 Śledzę to forum od maja i było co poczytać a teraz nie ma żadnych pytań czy opinii tylko same ogłoszenia.Może dla ogłoszeń założyć osobne forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: turysta Re: ogłoszenia IP: *.tsi.tychy.pl 09.07.07, 12:20 przydało by sie bo tu kazdy szukający czeka aż mu sie poda pod nos już sie im nawet niechce szukać (lenie). Odpowiedz Link Zgłoś
drozdek12 Re: ogłoszenia 15.07.07, 11:32 Piotrze, myślę, że trzeba przeboleć ten wakacyjny okres. Później znów powrócą inne tematy. Skoro ludzie piszą tu tak masowo to znaczy, że taka strona jest bardzo potrzebna. Ja też już wielokrotnie i skutecznie, z zadowoleniem obydwu stron korzystałam z niej. Kto wie, czy kiedyś sam lub Twoi znajomi nie będziecie w takiej potrzebie, kiedy w ostatniej chwili dowiesz się, że możesz wyjechać. Tu wtedy znajdziesz potrzebny adres i dogadasz się z kwaterodawcą. Po tytułach poznasz, które dotyczą wynajmu więc teraz je opuszczaj. Cierpliwości, sezon szybko minie. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maciej Re: ogłoszenia IP: 10.40.129.* 09.07.07, 14:59 A mnie sie podoba mozliwośc zamieszczania zapytań o pokoj. Wysłałem ok 50 maili z różnych stron w sprawie wolnych pokoi i nie znalazłem nic wolnego w monm terminie. A tu dostałem juz kilka konkretnych propozycji. A wiec warto! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pani_rosomak Re: ogłoszenia IP: 212.2.101.* 09.07.07, 17:46 Właśnie tak być powinno: ludzie się ogłaszają a inni szukają i znajdują kwatery na tym forum. Nie wiem co w tym widzisz złego? Ja za to mam odrobinę za złe że admin non stop wywala moje ogłoszenia a mam jeszcze bardzo ładne pokoje na lipiec i drugą połowę sierpnia w Karwieńskich Błotach. W zeszłym roku cały sezon miałam ludzi którzy znaleźli mój dom na tym forum i bylo super. A teraz ni cho.Nie wiem co się dzieje. Gdyby ktoś miał ochotę się do mnie wybrać proszę dzwonić 607 333 858 Odpowiedz Link Zgłoś
italia06 Re: ogłoszenia 11.07.07, 00:24 zgadzam się z Tobą. Żadnych ciekawych info, oprócz szukam pokoju z dwójką dzieci... itp. Totalna NUDA!!! Myślałam, że to forum służy do wymiany informacji o miejscowościach położnych nad morzem, tudzież kwaterach. Proponuję wszystkie "szukam" albo "odstąpię" WYKASOWAĆ!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kilovolt Re: ogłoszenia 13.07.07, 08:32 A czemu chcesz kasować wątki służące wymianie informacji? Skoro ktoś nie może znależć kwatery przeszukująć cały internet, a tu dostaje informację w sprawie wolnej kwatery to znaczy, że jest to potrzebne. Skoro ludzie znajdują kwatery dzięki temu forum to znaczy, że nic nie trzeba zmieniać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Mi te ogłoszenia nie przeszkadzają IP: *.magma-net.pl 16.07.07, 11:45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: Mi te ogłoszenia nie przeszkadzają IP: *.magma-net.pl 16.07.07, 11:46 To klawisz... No więc zgadzam sie z kilovolt, skoro takie ogłoszenia są zamieszczane, to znaczy, że są potrzebne - jest to proste prawo rynku, przy tym nikt chyba nie broni innym wymiany opinii itp. Ja na przykład bardzo szybko znalazłam dzięki temu forum kwaterę nad morzem. Nie marudzić, proszę! Odpowiedz Link Zgłoś
italia06 Re: Mi te ogłoszenia nie przeszkadzają 17.07.07, 00:37 Nikt nie kwestionuje ogólnej potrzeby tych ogłoszeń. Chodzi o to, że nie na tym forum. Stwórzcie oddzielne-tak będzie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomus Re: Mi te ogłoszenia nie przeszkadzają IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.07.07, 13:27 oddzielne czemu nie ale by bylo aktualne.dla mnie to najszybszy i pewny sposob znalezienia czegos?noclegu itp? Odpowiedz Link Zgłoś
thexenion Re: ogłoszenia 22.07.07, 15:18 www.pokojeubeaty.wczasowicz.pl/kontakt.php Odpowiedz Link Zgłoś