Dodaj do ulubionych

osrodek Chaber w Łebie

09.07.07, 19:53
Witam. Może ktoś już był w tym ośrodku i napisze coś na jego temat oraz plaży
zachodniej tzw B, będę wdzięczna za wszelkie informacje, dzięki
Obserwuj wątek
    • Gość: Kamila33 Re: osrodek Chaber w Łebie IP: 212.75.114.* 10.07.07, 13:26
      Do łeby przybywa w lecie dużo młodej i starszej gangsterki z okolic warszawy.
      Poza tym dużo szpanu i bardzo głośno i tłoczno. W łebie byłam z 10 razy w tym
      8 razy jako dziecko w latach 80-tych i 2 razy w 2004 r. i w 2005 r. Powiem ci
      że ze spokojnej miejscowości wypoczynkowej powstał prawdziwy kurort w stylu
      zachodnim. Powiem ci tak, jeżeli jesteś singlem bez dzieci to bardzo polecam -
      będziesz sie dobrze bawiła. Ale jeżeli szukasz spokojnych wczasów rodzinnych to
      odradzam. Jeżeli chodzi o ośrodek to nie znam go ale odradzam jeżeli jest
      gdzieś blisko głównej promenady bo nie zaśniesz przez całą noc. Sama plaża jest
      OK. Acha, Łeba ma taki specyficzny mikroklimat, który często gwarantuje dobrą
      pogodę nawet gdy w innych miejscowościach pada.
      • haniala1 Re: osrodek Chaber w Łebie 10.07.07, 16:09
        dzięki za informacje, ale niestety mam już zarezrwowany domek w osrodku chaber
        od 18 lipca, mam nadzieję,że jakoś wytrzymam jadę z mężem i 2 dzieci
        • Gość: wczasowicz Re: osrodek Chaber w Łebie IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.07.07, 17:20
          Łeba jest bardzo ładna napewno nie bedziecie sie nudzic jest gdzie sie zabawic
          z dziecmi jast port jachtowy i duzo sie dzieje warto jechac smaczne ryby w
          porcie i miec tylko duzo pieniazkow. Pozdrawiam.
          • haniala1 Re: osrodek Chaber w Łebie 10.07.07, 18:37
            dzieki za slowa otuchy, a moze jeszcze cos na temat osrodka chaber
            • Gość: waluś Re: osrodek Chaber w Łebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:30
              Co kogo obchodzi jakaś ;gangsterka; z Warszwawy.Kryptoreklama.
              • Gość: Łeba Re: osrodek Chaber w Łebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 00:16
                ,,Chaber,, to ośrodek campingowy.Ładnie położony trochę z dala od centrum ale
                za to ze 3 minuty do morza.Plaża B . Z racji tego, że mieszkam w tej
                miejscowości to nie miałam okazji tam mieszkać ale mogę polecić.I proszę nie
                słuchać o jakiejś gangsterce bo w każdej miejscowości nadmorskiej ktoś taki
                może się pojawić.Ja znam o wiele gorszych klientów a nasza niektóra młodzież to
                dopiero gangsterka.W Łebie jest dużo ludzi ale zapewniam ,że spokojnie.
                • haniala1 Re: osrodek Chaber w Łebie 11.07.07, 17:06
                  dzieki Łeba, a czy mozesz cos napisac na temat tej plazy B, czy jest szeroka i
                  piaszczysta i czy tez taki tlok jak na glownej ( widzialam kiedys olaze glowna
                  w sezonie w tv byl straszny scisk) pozdrawiam
                  • Gość: Łeba Re: osrodek Chaber w Łebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:14
                    Plaża fajna mniej uczęszćzana bo jak piasłam zdala od centrum.Ale to nie znaczy
                    że nie ma tam sklepów ,są spożywcze.Do centrum kawałek.Za to na wydmy będzie
                    bliżej.Pozdrawiam.
                    • haniala1 Re: osrodek Chaber w Łebie 11.07.07, 18:21
                      dzieki najważniejsze dla mnie , że blisko do plaży i ,że mam nadzieję nie
                      będzie zatłoczona, na centrum za bardzo mi nie zależy, mam u siebie, za to
                      będzie gdzie spacerować, a wyprawa do centrum nikomu nie zaszkodzi, będziemy
                      mieć dużo czasu, na wydmach byłam 2 lata temu ale od strony Rowów bo tam
                      byliśmy na wczasach, ale z Łeby też się wybierzemy żeby mieć porównanie
                      • haniala1 Re: osrodek Chaber w Łebie 12.07.07, 16:47
                        szkoda, że nikt nie napisał o ośrodku
                        • Gość: Gość Re: osrodek Chaber w Łebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:39
                          Uznaję zasadę ,że można mnie o wszystko wypytać ,jak dzwonisz na moje
                          pokoje.Nie mogę powiedzieć czegoś co rozczarowało by ciebie na miejscu.Dlatego
                          pytaj o wszystko co ciebie nurtuje.To klient jest ważny a nie wynajmujący.Jeśli
                          będzie coś nie tak nie przyjedzieśz więcej w to miejsce i nie polecisz
                          znajomym.Pytaj,jeśli masz wątpliwości.
                          • haniala1 Re: osrodek Chaber w Łebie 12.07.07, 18:12
                            witam. Jestem zainteresowana stanem domkow tzn czy sa w miare schludne i nie
                            zawilgocone oraz stan sanitariatow tzn czystosc i dostepnosc w kazdej chwili i
                            czy na terenie osrodka jest spokojnie, czy nie ma glosnej mlodziezy oraz czy
                            kierownictwo interweniuje w przypadku glosnych imprez nocnych na terenie osrodka
                          • Gość: Gość Re: osrodek Chaber w Łebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:31
                            Przepraszam może wyraziłam się niezrozumiale.Nie mam nic wspólnego z tym
                            campingiem ale podaję tel.0598661435
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka