haniala1 09.07.07, 19:53 Witam. Może ktoś już był w tym ośrodku i napisze coś na jego temat oraz plaży zachodniej tzw B, będę wdzięczna za wszelkie informacje, dzięki Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kamila33 Re: osrodek Chaber w Łebie IP: 212.75.114.* 10.07.07, 13:26 Do łeby przybywa w lecie dużo młodej i starszej gangsterki z okolic warszawy. Poza tym dużo szpanu i bardzo głośno i tłoczno. W łebie byłam z 10 razy w tym 8 razy jako dziecko w latach 80-tych i 2 razy w 2004 r. i w 2005 r. Powiem ci że ze spokojnej miejscowości wypoczynkowej powstał prawdziwy kurort w stylu zachodnim. Powiem ci tak, jeżeli jesteś singlem bez dzieci to bardzo polecam - będziesz sie dobrze bawiła. Ale jeżeli szukasz spokojnych wczasów rodzinnych to odradzam. Jeżeli chodzi o ośrodek to nie znam go ale odradzam jeżeli jest gdzieś blisko głównej promenady bo nie zaśniesz przez całą noc. Sama plaża jest OK. Acha, Łeba ma taki specyficzny mikroklimat, który często gwarantuje dobrą pogodę nawet gdy w innych miejscowościach pada. Odpowiedz Link Zgłoś
haniala1 Re: osrodek Chaber w Łebie 10.07.07, 16:09 dzięki za informacje, ale niestety mam już zarezrwowany domek w osrodku chaber od 18 lipca, mam nadzieję,że jakoś wytrzymam jadę z mężem i 2 dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wczasowicz Re: osrodek Chaber w Łebie IP: *.lodz.dialog.net.pl 10.07.07, 17:20 Łeba jest bardzo ładna napewno nie bedziecie sie nudzic jest gdzie sie zabawic z dziecmi jast port jachtowy i duzo sie dzieje warto jechac smaczne ryby w porcie i miec tylko duzo pieniazkow. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
haniala1 Re: osrodek Chaber w Łebie 10.07.07, 18:37 dzieki za slowa otuchy, a moze jeszcze cos na temat osrodka chaber Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: waluś Re: osrodek Chaber w Łebie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.07.07, 19:30 Co kogo obchodzi jakaś ;gangsterka; z Warszwawy.Kryptoreklama. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łeba Re: osrodek Chaber w Łebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 00:16 ,,Chaber,, to ośrodek campingowy.Ładnie położony trochę z dala od centrum ale za to ze 3 minuty do morza.Plaża B . Z racji tego, że mieszkam w tej miejscowości to nie miałam okazji tam mieszkać ale mogę polecić.I proszę nie słuchać o jakiejś gangsterce bo w każdej miejscowości nadmorskiej ktoś taki może się pojawić.Ja znam o wiele gorszych klientów a nasza niektóra młodzież to dopiero gangsterka.W Łebie jest dużo ludzi ale zapewniam ,że spokojnie. Odpowiedz Link Zgłoś
haniala1 Re: osrodek Chaber w Łebie 11.07.07, 17:06 dzieki Łeba, a czy mozesz cos napisac na temat tej plazy B, czy jest szeroka i piaszczysta i czy tez taki tlok jak na glownej ( widzialam kiedys olaze glowna w sezonie w tv byl straszny scisk) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łeba Re: osrodek Chaber w Łebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.07.07, 17:14 Plaża fajna mniej uczęszćzana bo jak piasłam zdala od centrum.Ale to nie znaczy że nie ma tam sklepów ,są spożywcze.Do centrum kawałek.Za to na wydmy będzie bliżej.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
haniala1 Re: osrodek Chaber w Łebie 11.07.07, 18:21 dzieki najważniejsze dla mnie , że blisko do plaży i ,że mam nadzieję nie będzie zatłoczona, na centrum za bardzo mi nie zależy, mam u siebie, za to będzie gdzie spacerować, a wyprawa do centrum nikomu nie zaszkodzi, będziemy mieć dużo czasu, na wydmach byłam 2 lata temu ale od strony Rowów bo tam byliśmy na wczasach, ale z Łeby też się wybierzemy żeby mieć porównanie Odpowiedz Link Zgłoś
haniala1 Re: osrodek Chaber w Łebie 12.07.07, 16:47 szkoda, że nikt nie napisał o ośrodku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: osrodek Chaber w Łebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 17:39 Uznaję zasadę ,że można mnie o wszystko wypytać ,jak dzwonisz na moje pokoje.Nie mogę powiedzieć czegoś co rozczarowało by ciebie na miejscu.Dlatego pytaj o wszystko co ciebie nurtuje.To klient jest ważny a nie wynajmujący.Jeśli będzie coś nie tak nie przyjedzieśz więcej w to miejsce i nie polecisz znajomym.Pytaj,jeśli masz wątpliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
haniala1 Re: osrodek Chaber w Łebie 12.07.07, 18:12 witam. Jestem zainteresowana stanem domkow tzn czy sa w miare schludne i nie zawilgocone oraz stan sanitariatow tzn czystosc i dostepnosc w kazdej chwili i czy na terenie osrodka jest spokojnie, czy nie ma glosnej mlodziezy oraz czy kierownictwo interweniuje w przypadku glosnych imprez nocnych na terenie osrodka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gość Re: osrodek Chaber w Łebie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.07.07, 20:31 Przepraszam może wyraziłam się niezrozumiale.Nie mam nic wspólnego z tym campingiem ale podaję tel.0598661435 Odpowiedz Link Zgłoś