Dodaj do ulubionych

niepolecam

IP: 80.54.173.* 29.07.07, 17:48
Niepolecam kwatery we Władysławowie ul.Żródlana 27, wynajmuje starsze
małżeństwo,które niepamięta uzgadnianej przez tel.ceny ani czasu
pobytu.Kwatera w której byłam była zawilgocona w szafie śmierdziało,cukier
który miałam na stole po dwóch dniach był mokry,miały być szklanki dla 6os.,a
było cztery i do tego brudne,czjnik też pani w nerwach przyniosła
brudny.Gdyby nie ten smród i skleroza tych państwa kwatera byłaby okey.
Obserwuj wątek
    • Gość: gri=osze placila i a ile placilas? 30 zl?... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 20:56
      to masz to za co zaplacilas...
      masz wymagania? to plac!
      ciesz sie ze wogole ktos ci za te grosze wynajal...
    • Gość: whaterwer Re: niepolecam IP: *.crowley.pl 29.07.07, 21:03
      nie polecam się pisze
      • Gość: nie ladnie no tak po 30 dychy wiedzialam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:06
        a hahahahahahahahahahahahahahahahah, napisalam do nich ze ktos obsmarowuje im 4
        litery , zanim napiszesz cos takiego to sie zastanow! zrobilas z ludzi
        zlodziejow!
        • Gość: inka Re: no tak po 30 dychy wiedzialam IP: 80.54.173.* 06.08.07, 12:52
          ja z tych ludzi złodziej nie zrobiłam,bo nic mi nie ukradli.Nie przekręcaj i
          czytaj uważnie.Nieważne ile bym zapłaciła czy 30zł czy 300 zł,bo skoro jechałam
          to liczyłam się z tym ,iż jakąś kwotę zostawię.
    • Gość: gosc Re: niepolecam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.07.07, 21:46
      Idiotka jestes pomyj sobie gary i będzie wszystko o,key!
      • Gość: inka Re: niepolecam IP: 80.54.173.* 06.08.07, 13:01
        to ty jesteś idiotka ,bo gdy ja zapraszam do siebie to nikomu garów nie karze
        myć. Niestety naczynia pomyłam,bo z brudnych to chyba nikt nie lubi pić ani
        jeść.I było okey !
    • Gość: roz Re: niepolecam IP: 212.127.94.* 30.07.07, 08:21
      Do gościa czemu obrażasz inkę , ma taką opinie i to jej sprawa
      to chyba normalne że jak do kogoś przyjeżdżasz to chciałbyc się napić
      z czystej szklanki a nie lecieć ją myć, no chyba że Tobie wszystko jedno
    • drozdek12 Re: nie polecam 30.07.07, 09:29
      Rozumiem Cię, Inko. Rzeczywiście można się wkurzyć gdy po przyjeździe
      dowiadujesz się, że cenę za pokój masz wyższą i są problemy by mimo
      wcześniejszych zapewnień zmieścić się w terminie. Na przyszłość rada na to:
      wysłać zaliczkę np. za pierwsze 2-3 noclegi i dopisać przy tym szczegóły ustnej
      umowy (podać termin i cenę za pokój na dobę). Co do higieny... to już trzeba się
      z tym pogodzić, że zdarzają się i tacy kwaterodawcy. Profilaktycznie lepiej
      zaopatrzyć się w środek czystości i ręczniki papierowe, a następnym razem wybrać
      inne miejsce.
      Do forumowiczów, którzy wypowiedzieli się tu niepochlebnie pod Pani adresem:
      czy nie po to jest forum, by tacy, którym takie warunki nie odpowiadają mogli
      ominąć adres tych kwaterodawców?
      • Gość: natalia Re: nie polecam IP: *.icpnet.pl 06.08.07, 16:45
        Popieram drozdka w calosci. Zawsze na przekazie pocztowym w uwagach dokladnie
        wyliczam naleznosc za caly pobyt odejmuje zaliczke i pisze ile pozostaje do
        zaplaty po przyjezdzie i jaki jest termin. Co do czystosci, to jestem tego
        samego zdania, sa domy zaniedbane i sa domy czyste. Zawsze zabieram swoj kubek
        talerz i sztucce oraz najzwyklejszy plyn do sprzatania. Nawet jak pokoj jest
        czysciutki, wole przetrzec kibelek itp, nigdy nie wiadomo kto go przed nami
        uzywal. I rzeczywiscie jak drozdek mowi, omijam kwatery niezbyt czyste. Po
        prostu wiecej tam nie jade, a zawsze tez mozna zwrocic gospodarzom uwage na
        brudne szklanki czy podloge. W koncu nasze pieniadze tez ida na sprzatanie tego
        pokoju, a nie tylko na pranie poscieli i media. Tak sie zastanawiam jakie
        zastosowanie i czy wogole ma tabela madrycka. Podobno nie ma musu korzystania z
        niej, ale uwazam ze powinien, wtedy mielibysmy wszyscy czysto:)
    • Gość: natalia tabela IP: *.icpnet.pl 06.08.07, 16:52
      tabela franfurcka nie madrycka! Przepraszam za blad:) ktos probowal z niej
      korzystac?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka