Gość: magda IP: *.adsl.inetia.pl 30.07.07, 01:14 witam czy ktos byl w tym osrodku, jezeli tak to bardzo proszę o informacje jak wyglada ten osrodek dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: mila Re: Unitral Mielno IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.07.07, 13:00 najlepszy osrodek w Mielnie, wysoki standard, bardzo dobra baza zabiegowa, jedyny problem - wiekszosc gosci to niemcy :) Odpowiedz Link Zgłoś
lolasmpra Re: Unitral Mielno 19.11.13, 15:38 Hotel PRL po remoncie, bylismy tam w X 13' atmosfera przygnebiajaca, fatalna, weikszosc gosci to Niemcy z b. NRD, sa smutni, zalosni, nadeci, wiek 70/80 lat, prowokujacy, nienawidzacy Polakow. Pokoje nie do konca czyste, w lozkach pchly (pozwalja Niemcom na pobyt z psami) w lazience wszedzie grzyb, personel przstraszony, boja sie chyba Niemcow, bo staja przed nimi na bacznosc, Szef objektu zapomnial chyba wwywiesic na drzwaich wejsciowych tabliczke z napisem "Nur fur Deutsche - tylko dla Niemcow" zreszta tak jak mowiono w recepcji, za Polakami nie przepadaja. Rozrywka po niemiecku (gral jakis zespol ) w recepcji na dole pelno dymu z papierowow pomimo zakazu Niemcy i tak pala, nikt nie zwracal im uwagi. Bylismy tam raz i ostatni !!! Pozdrawiam Lola Sempra (Stargard) Odpowiedz Link Zgłoś
3majkel Re: Unitral Mielno 20.11.13, 09:58 Hej, a planujesz wyjazd nad morze w zimie? Nigdy nie byłem, ciekawe jak wtedy wygląda morze:P Odpowiedz Link Zgłoś
marek.111 Re: Unitral Mielno 21.11.13, 15:42 Akurat tam nie byłam, ale oglądając stronę stwierdzam, że wygląda fajnie:) Ja bylem w te wakacje tutaj i bardzo mi się podobało:) Odpowiedz Link Zgłoś