Gość: Marienka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.02.08, 22:32 Był tam ktoś? Proszę,napiszcie. Jestem samotną matką z dwójką dzieci i nie chcę jechać w ciemno. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Waldi Re: OW Morski w Pobierowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.02.08, 22:23 mam miłe wspomnienia, chociaż niektóre noce były jak dla mojego synka za głośne. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek_1978 Re: OW Morski w Pobierowie 14.07.08, 11:33 Witam Właśnie wróciliśmy z wczasów 14dniowych z ow Morski Pobierowo. Jeżeli chodzi o warunki mieszkaniowe są przyzwoite, ale nie wszystkie pokoje mają balkony. Łóżka do spania strasznie niewygodne. Problemy pojawiają się z wyżywieniem tj. śniadania są super i można sobie pojeść, natomiast obiady to tragedia. Zupy przesolone i ohydne, drugie danie bardzo okrojone (wygląda jak 1/2 porcji). No i ta paskudna kasza podawana raz w tygodniu. Właściciele ośrodka są w porządku, ale nie lubią słów krytyki jeżeli zwraca się im uwage (dot. głównie obiadów). Podsumowując jeżeli wybiera się ktoś tam, to lepiej przemyśleć i wybrać inną kwaterę o podobnym standardzie (średnio 50 zł/os) a żywić się na mieście. Cena obiadu na mieście to 15-20zł. Dzieci i tak nie chcą jeść tych ich "cudownych" obiadków dlatego też i tak kupowaliśmy im obiady na mieście (dodatkowe koszty). Odpowiedz Link Zgłoś
orzeech Re: OW Morski w Pobierowie 24.04.09, 10:26 Podbijam temat, ciekawa jestem warunków w ośrodku. Odpowiedz Link Zgłoś
twojae Re: OW Morski w Pobierowie 24.06.09, 21:41 A ja polecam ośrodek. Pokoje duże (polecam dla rodzin z dziećmi studio), jedzenie w porządku, posiłki wystarczające wcale nie małe porcje, a do tego w każdy dzień tygodnia konkursy, turnieje itp. Byłam dwa razy i jestem zadowolona! Odpowiedz Link Zgłoś
okfakirman Re: OW Morski w Pobierowie 14.09.09, 11:06 Dla takich jak wy przyda sie kaganiec smycz. Odpowiedz Link Zgłoś
miloszd1971.pl Re: OW Morski w Pobierowie 31.08.09, 11:07 własnie wróciłem z wczasów w OW MORSKI. polecam zwłaszcza rodzinom Z dziećmi. Posiłki pyszne i wystarczające - nie trzeba dojadać na mieście sam ośrodek też w porządku naprawdę warto tam powczasować za rok też tam jadziemy Odpowiedz Link Zgłoś
kobalt_x Re: OW Morski w Pobierowie 15.09.09, 00:21 No to już po wszystkim. Nie wiadomo komu wierzyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marex59 Re: OW Morski w Pobierowie 15.09.09, 15:01 Prawda przeważnie jest po środku ,a te wpisy raczej bym tak za bardzo nie brałbym serio bo często sami właściciele ośrodków się ogłaszają i siebie promują. Odpowiedz Link Zgłoś
miloszd1971 Re: OW Morski w Pobierowie 16.09.09, 07:59 To nie są żadne oszustwa z naszej strony Ja naprawde polecam ten ośrodek za dobre posiłki, możliwość korzystania z gminnego ośrodka sportu obok ośrodka oraz za dobrą zabawę Odpowiedz Link Zgłoś
the_settlers Re: OW Morski w Pobierowie 22.01.10, 00:35 Witam, zastanawiam sie nad tym osrodkiem. Chcemy jechac w czerwcu z 1,5 rocznym dzieckiem. Szkoda, ze łózka pojedyncze- myslicie ze da sie łączyc ? Jak wygladaja sniadania, jak kolacje- jest jakis wybór menu ? Odpowiedz Link Zgłoś
mcastel Re: OW Morski w Pobierowie 03.03.10, 14:50 Byłam w tym ośrodku ponad 1,5 roku temu z moim wtedy 5-miesięcznym synkiem. Śniadania są w formie szwedzkiego stołu (bardzo duży wybór potraw), obiad dwudaniowy, wszystko bardzo smaczne. Pokoje ładne, czyste. Łóżka faktycznie były trochę niewygodne ale szybko się przyzwyczailiśmy. Polecam ośrodek szczególnie w czerwcu i wrześniu bo wtedy cena, biorąc pod uwagę warunki jest bardzo korzystna. Warto jechać także ze względu na samo Pobierowo, jest prześliczne, mnóstwo ścieżek do spacerowania i nie ma takich tłumów jak np. w Łebie. Odpowiedz Link Zgłoś
szymon1964 Re: OW Morski w Pobierowie 01.03.14, 18:18 Odnosząc się do oferty, która znajduje się na stronie OW Morski ( nieaktualizowanej od powstania ośrodka tj. od ok.2008r.) ocenię pobyt mojej 4-osobowej rodziny w ubiegłym roku 2013. Patrząc na zdjęcia w galerii to praktycznie nic się nie zgadza -budynek to jedna wielka ruina. Oferta ośrodka to jedna wielka FIKCJA: 1) Żadnych atrakcji , brak profesjonalnie przygotowanego i uśmiechniętego personelu. 2) Właścicielka wraz z agresywnym mężem nieprzyjemna , opryskliwa, wiecznie niezadowolona, nieprzyjmująca żadnej krytyki , nie spełniająca żadnych życzeń i próśb (za fakturą chodziłam po prośbie tydzień). 3) Brak zagospodarowania kompleksu (brak kawiarni, gabinetu lekarskiego, sali konferencyjnej),brak monitoringu, brak dozoru firmy ochroniarskiej, a wieczorem nie świeci się żadna lampa –jest ciemno ,a żeby skorzystać z niezabezpieczonego wi-fi to właśnie trzeba to robić przed budynkiem, gdyż jadalnia jest zamykana po obiadokolacji. 4) Żadnych atrakcji rozrywkowych ani dla dzieci, młodzieży ani dla dorosłych, a więc możemy pomarzyć o dziecięcych balikach z konkursami plastycznymi z nagrodami i o konkursach sportowych , o drink-barze, o stole biesiadnym, o kolacji kapitańskiej, o disco-dancingu z gratisową przekąską, o grillowaniu (kiełbaska i kaszanka ) wraz z wyśmienitym żurkiem lub barszczem i aromatycznym winem. Zarówno stół bilardowy, który znajduje się przed budynkiem jak i grill to ruina i ze względów bezpieczeństwa lepiej się do nich nie zbliżać. Brak jest też oferowanego sprzętu sportowego. 5) Parking to tak dumnie brzmi – a to są po prostu miejsca wokół budynku, co wiąże się z codziennym odpalaniem auta aby wypuścić kogoś kto zaparkował przede mną lub szukać kogoś kto zaparował za mną aby móc wyjechać. 6) Brak na wyposażeniu pokoju szklanek i literatek , które ze stołówki wynosiłam po kryjomu(bo właścicielka jak strażnik stała i obserwowała jadalnię). Tapczany bardzo niewygodne i nie można z 2 zrobić jednego małżeńskiego ,gdyż po środku ma się wystające boki tapczanów. Parawan i leżak są w takim stanie ,że wstyd z nimi pokazywać się na plaży. 7) Śniadanie w formie stołu szwedzkiego, to oczekiwanie przed drzwiami w kolejce na otwarcie stołówki a potem kto pierwszy do trzech małych stolików się dobił ten się najadł. A ze śniadania nawet kanapki dla dziecka nie da się wynieść , bo jak już wspomniałam właścicielka obserwuje salę i zwraca uwagę chyba że się jest znajomym właścicieli. Jak ktoś chce skorzystać z oferty ośrodka to niech się mocno zastanowi !!! Odpowiedz Link Zgłoś