carm-ina 10.06.08, 17:47 Planuję wyjazd do Gąsek? Czy to dobry wybór? Czy blisko do morza? Jaka plaża -proszę o opinie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
daro562 Re: Gąski 11.06.08, 13:17 W zeszłym roku byłem w Gąskach zobaczyć latarnię i to jest jedyna atrakcja w tej miejscowości.Gąski to mała wioska z bardzo ruchliwą drogą.Całe tabuny wycieczek, kolonii,zatłoczone parkingi przy latarni.Plaża taka sobie,dosyć wąska.Mnie się tam nie podobało. Odpowiedz Link Zgłoś
esolt81 Re: Gąski 11.06.08, 15:04 Czy blisko morza? To zależy gdzie będziecie mieszkać? Plaża ładna niezatłoczona, wcale nie wąska. Spokojna mała miejscowość, faktycznie wielu atracji nie ma, ale zależy kto co lubi, czy nastawia się na odpoczynek czy imprezowanie? Większą i ciekawszą miejscowością jest sąsiadujące z Gąskami Sarbinowo. Odpowiedz Link Zgłoś
hipopotamama Re: Gąski 18.06.08, 23:24 w Gąskach jest przepiękna plaża. To czy będzie do niej blisko, zależy gdzie zamieszkacie, a szczerze mówiąc pod hasłem "Gąski" kwatery są rozrzucone w promieniu 3km. Wioska jak wioska, dobre ryby pod latarnią poza tym raczej niewiele. Odpowiedz Link Zgłoś