f.renata 28.02.09, 11:35 Witam, czy ktoś może mi coś powiedzieć o ośrodku Columbus w Rowach. Proszę o wszelkie informację. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
desada Re: Columbus -Rowy 05.03.09, 09:28 Byłam tam 2 lata temu na przełomie maja i czerwca. Ośrodek był w części wyremontowany, więc podejrzewam że teraz większość już jest nowiutka :) Mieszkałam w pokoju przed remontem - standard nieciekawy, jak dla mnie poniżej średniej (aczkolwiek nie jestem osobą akceptującą brud i skrajne obskurstwo). Ale cena była śmieszna, więc dlatego tam w ogóle trafiłam... Pokoje po remoncie (oczywiście cena duuużo wyższa) śliczne. Stołówka fajnie i gustownie urządzona... mieliśmy wykupione wyżywienie - śniadania w formie bufetu a obiadokolarcje serwowane. Wszystko pyszne, ale porcje obiadowe dla "wielkiego" chłopa nie wystarczały :). Plac zabaw - akurat jak przyjechaliśmy do ośrodka był w trakcie końcówki montażu - ale duży, fajny i bezpieczny. Mój synek (wtedy miał prawie 2 latka) spędzał na nim długie godziny. Na zdjęciach na stronie www ośrodka widać jakiś basen dmuchany - wtedy tego jeszcze nie było, bo i pora roku nie do kąpieli :) Bliziutko do morza, do centrum Rowów troche dalej - długi spacerek, ale da sie wytrzymać :) Ogólnie - gdyby nie odstraszające mnie ceny - wróciłabym tam drugi raz. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
f.renata Re: Columbus -Rowy 06.03.09, 08:28 dzięki wielkie za odpowiedz, czekam jeszcze na informacje od osób które były tam po całkowitym remoncie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
marikus25 Re: Columbus -Rowy 12.03.09, 18:37 Jeśli chodzi o standard pokoi to teraz zupełnie odbiega od opisu który podała koleżanka kilka dni temu. Pokoje są nowe i czyściutkie. Szczerze polecam Odpowiedz Link Zgłoś
marikus25 Re: Columbus -Rowy 12.03.09, 18:35 ja mogę dużo opowiedzieć bo byłam w zeszłym roku z dzieciakami. Jest na prawdę fajnie, dzieci się nie mają kiedy nudzić, jest wiele atrakcji i obsługa bardzo życzliwa. Można pojechać z pieskiem i też nie robią problemów jak w innych obiektach. Jedzenie jest też świetne, bo bufet szwedzki na każdy posiłek, więc sobie można wybrać to co się lubi. Nawet urodzinki Basi mi zorganizowali, była świetna zabawa:) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
jonaska Re: Columbus -Rowy 15.03.09, 21:32 a moze ktos sie wypowiedziec na temat domków w Columbusie? zastanawiam sie nad 6 osobowym dla naszej 4 osobowej rodzinki, ale nie chcialabym mieszkac w ruderze...mało zdjec jest, wiec bede wdzieczna za informacje Odpowiedz Link Zgłoś
desada Re: Columbus -Rowy 18.03.09, 15:16 domki (2 lata temu) to jednak były "rudery" w porównaniu z pokojami w ośrodku. Większość domków stała pusta - ale to nie był jeszcze sezon... Pozasłaniane okna, gdzie niegdzie było widac w środku stare tapczany, gierkowskie szafy i wykladziny. Jednym słowem domki psuły wizerunek całości. Oczywiście niewiem jak jest teraz - może jakieś nowe domki właściciel postawił. Pozdrawiam, Odpowiedz Link Zgłoś
rowynadmorzem Re: Columbus -Rowy 27.03.09, 09:05 Z tego co widziałem domki jeszcze stoją i nie wyglądają najlepiej :-/ Odpowiedz Link Zgłoś
jasmina_tdi Re: Columbus -Rowy 16.04.09, 22:45 Domki to oględnie mówiąc klimat gierkowski (co by słowa syf nie użyć). Columbus - za wyjątkiem Kormorana (i może Ibizy) to jedyna rozsądna propozycja (oczywiście zależy kto czego oczekuje). Naprawdę polecam. Podobno dobudowali w tym roku piętro - pokoje z widokiem na morze. Z tego, co wiem, będą mniejsze niż apartamenty, ale chyba i tańsze. Czekam na foty, bo jestem ciekawa szczegółow. Z apartamentów - "Columbus" - 40m przedzielone rozsuwanymi drzwiami. Czysto. Posilki w formie szwedzkiego stołu (spory wybór, zawsze jakas ryba). Na miejscu rowery, kajaki, dla dzieciakow basen i plac zabaw, baby lunche (czyli pizza na przemian z kluchami czy coś. Nie jest to najmocniejszy pkt programu, chyba, ze komus wszystko jedno, co je dziecko). Internet. No i blisko do plaży. Minus - na przeciw umiejscowiony ośrodek z kolonistami. Muzyka napieprz... na okrągło. Obok na terenie (na zewnątrz) barek z frytkami i piwem. Żuli w barku brak. To tak w skrócie. Odpowiedz Link Zgłoś
zaplanujurlop Re: Columbus -Rowy 16.04.09, 23:53 pokoje bardzo ładne. Dzieciaki nie będą się nudzić. Jest trochę atrakcji na miejscu i tuż obok plaża. zaplanujurlop.pl/index.php?page=osrodek&id=2685&tekst=noclegi,wakacje,Gdansk,tani,morze Odpowiedz Link Zgłoś
wrzesien-1 Re: Columbus -Rowy 13.09.09, 12:19 Columbus-Rewelacja!Na urlop z dzieckiem idealne miejsce. Bardzo ładnie,przemiła obsługa,dobre jedzenie,blisko plaży Spędziliśmy tam tydzień-pogoda dopisała to na pewno podniosło ocenę. Odpowiedz Link Zgłoś