Dodaj do ulubionych

Korab- Wisełka

07.04.09, 09:02
Czy był ktoś może w tym ośrodku? Bardzo proszę o opinie.
Obserwuj wątek
    • latajaca_pszczola Re: Korab- Wisełka 04.08.14, 00:19
      Wiem, ze to stare zapytanie, ale postanowiłam przestrzec potencjalnych wczasowiczów przed tym pensjonatem. Totalna porażka: właścicielka nastawiona tylko na kase, pojawia sie jedynie w momencie inkasowania należności za pobyt, nie ma pojęcia o Wisełce, topografii okolicy itp., choć podobno mieszka tu od dawna (a te wszystkie informacje da się ogarnąć w jakieś 2 dni). Śniadania drogie i kiepskie bardzo, pokoik za 120 zł za dobe z widokiem na parking samochodów, bez szafki i lampki nocnej i choćby miotełki do zamiatania... Standard bardzo przeciętny... O wszystko trzeba się upominać... Jedyny plus to ładne zejście na plażę i mało turystów nawet w sezonie. Nie polecam...

• malgosiaplo Re: Korab- Wisełka 10.08.14, 18:26
      Również nie polecam tego miejsca. Chciałam wypocząć od zgiełku i hałasu, co na terenie pensjonatu raczej jest mało możliwe. Byłam w domku. W nocy zimno, w dzień duszno i gorąco. Domki blisko siebie, brak intymności. Niektórzy wczasowicze lubią imprezować po godz. 22 (dozwolony grill i palenie papierosów). Parking dla samochodów przy basenie i zabudowaniach . Basen jak szklarnia. Brak wentylacji,pływać da się jak jest chłodniej przy otwartym okienku i drzwiach. Teren ośrodka mały, domki- 6 szt, blisko siebie, niektóre z widokiem na okno sąsiada. W ofercie całodzienne wyżywienie, jednak na miejscu okazuje się że nikt prawie z niego nie korzysta. Pani na pierwszą kolacje podała nam po dwa plasterki wędliny, dwa plasterki sera, masło, płatki kukurydziane z mlekiem !, chlebek, parę plasterków pomidora. Zestaw za cenę 18 zł !.(na stronie internetowej 15 zł). Zrezygnowałam ze śniadań i kolacji z takim menu i wędrowałam po zakupy do Wisełki. Obiady za cenę 25 zł dało się wytrzymać, chociaż pieczone mięso nie do zjedzenia przez dzieci.
      Jednym plusem jaki był to przyjemna droga do plaży, przez las najpierw bukowy , potem sosnowy i mało ludzi na plaży. Dzieci zadowolone jak mają kolegów. Na terenie atrakcją trampolina, dwie huśtawki, huśtawka kołyska plastikowa. Budynek pensjonatu ładny, zadbany, elegancki, przykłuwający uwagę. Dzieci spędzały czas na kanapie i oglądaniu bajek na dużym telewizorze.
      Droga do Wisełki po bułki przy ruchliwej trasie też mało przyjemna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka