Dodaj do ulubionych

Pensjonat Katarzynka Chłapowo - odradzam!

09.08.09, 11:21
SZCZERZE ODRADZAM !!!. Zadzwoniłem i zarezerwowałem pokój wszystko było ok.
Wysłałem zaliczkę. Na parę dni przed wyjazdem Pani zadzwoniła i powiedziała
że, albo przedłużam pobyt, albo odsyłają zaliczkę i żebym sobie szukał kwatery
gdzie indziej. Na moje pytanie o powód takiego postępowania, usłyszałem
jedynie „Dziękuje dowidzenia” odłożyła słuchawkę. W Internecie można znaleźć
wiele negatywnych opinii na temat tego pensjonatu, więc jeżeli planujecie tam
pobyt zastanówcie się dwa razy albo najlepiej poszukajcie czegoś innego.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • zachodniopomorskie Re: Pensjonat Katarzynka Chłapowo - odradzam! 09.08.09, 17:32
      No coz w swietle prawa jak odda zaliczke to nie jest ci nic winna.
      zycie.
      zlapala lepszego klienta.
      • lyd-dit Re: Pensjonat Katarzynka Chłapowo - odradzam! 10.08.09, 09:27
        Oczywiście, zgadzam się z Tobą, ale chyba przyznasz, że tego typu postępowanie
        jest mało profesjonalne i niezbyt dobrze świadczy o właścicielach tego „pensjonatu”.
        Na szczęście udało mi się znaleźć inną kwaterę chodź nie było łatwo.
        Pozdrawiam :)
        • alfajet-777 Trzeba było sprawdzić w necie 11.08.09, 07:28
          Trzeba było sprawdzić w necie , W sumie sama mówisz iż w sieci jest sporo
          negatywnych uwag :-)
          • lyd-dit Re: Trzeba było sprawdzić w necie 11.08.09, 12:22
            A no widzisz, mój błąd, człowiek się uczy na błędach, teraz już sprawdzam :).
            Pozdrawiam
    • jarek1661 Re: Pensjonat Katarzynka Chłapowo - odradzam! 27.08.13, 13:19
      Byłem tam. Pokoje czyste i blisko morza.Sympatyczna gospodyni. Ale UWAGA NA GOSPODARZA. Jest jak Anioł z Alternatyw. Dzieci biegac nie mogą , grac nie mogą , krzyczec nie moga - jednym sławem letnik to zło konieczne! Zapytasz o okolice On nic nie wie , zawsze zły odpyrskliwy. Gdy już pokowałem się do odjazdu za jedną nieposegregowaną butelkę wysypał mi śmieci prawie na samochód zagroził że wsypie je do auta. CHAM jakich mało. ODRADZAM pobyt u tego "pana". Chcesz spędzic spokojnie urlop - masz dzici radzę poszukac innego noclegu.
      • fatima5 Re: Pensjonat Katarzynka Chłapowo - odradzam! 03.08.15, 20:16
        niestety jak ludzie sa chamami to tak jest,wiekszosc wczasowiczów chce za darmo luksusy niszcza halasuja ,wszędzie sa normy i zasady nawet za granica, polacy to trzoda
    • 2filip Re: Pensjonat Katarzynka Chłapowo - odradzam! 11.08.15, 15:51
      Nie polecam również........ gdybym uwierzyła, negatywnym komentarzom w internecie, zaoszczędziła bym sobie płaczu i nerwów rodzinie i dzieciom, zamiast tego zadzwoniłam do właścicielki która mnie zapewniła że to nie prawda........przesympatycznie zapewniała, że nikt nie narzeka wszystko super......miała Pani ogroooomne szczęście że nie trafiła Pani do tych przyczep........SYF SMRÓD BRUD WILGOĆ . Jest masakrycznie. Nie przyjemny bardzo opryskliwy właściciel. Przyczepy i wyposażenie........pożal się boże. Brudno wszędzie śmierdzi wilgocią. Pod przyczepami, rośnie sobie w najlepsze pleśń........okna zabite blachą......luft w suficie też. W pożal się boże aneksie kuchennym.....na desce do krojenia bała bym się postawić bosą stopę......łazienki to zwykłe baraki przerobione na coś co ma łazienkę przypominać. Pan właściciel ciągle się wszystkim interesuje i całe dnie zbiera śmieci i segreguje...........namioty te przy przyczepach całe w grzybie.....mam zdjęcia dysponuje nimi to nie brednie , ja nie jestem jakąś damą , na kempingach bywałam, ale to powinno nazywać się noclegownia jakaś.....a nie kemping.
      • sprawiedliwa7777 Re: Pensjonat Katarzynka Chłapowo - odradzam! 25.06.16, 08:24
        My jeździmy tam od lat , owszem kempingi nie są nowe ale zadbane , z przedsionkami w cenie 25 zł za osobę 250 m od morza.Nie mogę się zgodzić z tymi typowo chamskimi polskimi wypowiedziami , ludzie jak mi się nie podoba to po prostu rezygnuję , a nie siedzę za darmo upijam się jak świnia , chcecie mieć czysto to dlaczego przed wyjazdem ( wiem to od właściciela) wyrzucasz śmieci na trawę przy kempingu( żeby innym śmierdział gdzie ta kultura pytam!!!!!! i potem największe chamy i piajaki , którzy nie wiedza ile co kosztuje woda, prąd wyrzywają się na necie po co im pozostało. Albo zawistna konkurencja ten kemping jest najtańszy w Chłapowie więc tak działa czarny piar sąsiedzki:) Ja po prostu wiem co można dostać za 25 zł a luksusy mam w domu .Pozdraiwm wszystkich flustratów ...
    • sprawiedliwa7777 Re: Pensjonat Katarzynka Chłapowo - odradzam! 25.06.16, 08:46
      a byłeś tam ,że takie My jeździmy tam od lat , owszem kempingi nie są nowe ale zadbane , z przedsionkami w cenie 25 zł za osobę 250 m od morza.Nie mogę się zgodzić z tymi typowo chamskimi polskimi wypowiedziami , ludzie jak mi się nie podoba to po prostu rezygnuję , a nie siedzę za darmo upijam się jak świnia , chcecie mieć czysto to dlaczego przed wyjazdem ( wiem to od właściciela) wyrzucasz śmieci na trawę przy kempingu( żeby innym śmierdział gdzie ta kultura pytam!!!!!! i potem największe chamy i piajaki , którzy nie wiedza ile co kosztuje woda, prąd wyrzywają się na necie po co im pozostało. Albo zawistna konkurencja ten kemping jest najtańszy w Chłapowie więc tak działa czarny piar sąsiedzki:) Ja po prostu wiem co można dostać za 25 zł a luksusy mam w domu .Pozdraiwm wszystkich flustratów ...
    • sprawiedliwa7777 Re: Pensjonat Katarzynka Chłapowo - odradzam! 25.06.16, 08:48
      My jeździmy tam od lat , owszem kempingi nie są nowe ale zadbane , z przedsionkami w cenie 25 zł za osobę 250 m od morza.Nie mogę się zgodzić z tymi typowo chamskimi polskimi wypowiedziami , ludzie jak mi się nie podoba to po prostu rezygnuję , a nie siedzę za darmo upijam się jak świnia , chcecie mieć czysto to dlaczego przed wyjazdem ( wiem to od właściciela) wyrzucasz śmieci na trawę przy kempingu( żeby innym śmierdział gdzie ta kultura pytam!!!!!! i potem największe chamy i piajaki , którzy nie wiedza ile co kosztuje woda, prąd wyrzywają się na necie po co im pozostało. Albo zawistna konkurencja ten kemping jest najtańszy w Chłapowie więc tak działa czarny piar sąsiedzki:) Ja po prostu wiem co można dostać za 25 zł a luksusy mam w domu .Pozdraiwm wszystkich flustratów ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka