hanusia26 25.04.10, 18:43 dziewczyny proszę o opinie o tym lekarzuzapisałam się do niego (drugie in vitro)pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość-była pacjentk Re: dr Rokicki IP: *.acn.waw.pl 06.05.10, 19:31 nie polecam!!!!uciekajcie od niego!!!!leczyłam sie u niego byłam na dwoch wizytach i opinia pana doktora-"nigdy pani nie bedzie w ciazy" spłakana udałam sie do innego lekarza,najlepszego specjalniste w usg narzadow rodnych ktory stwierdzil ze mam zrosty,zalecil histeroskopie i walcze dalej-bo MAM SZANSE.Doktor R nie potrafi wykonac usg,wiele osob to potweirdzilo.a wizyty u niego trwaja 2 minuty i co prawda choc malo sie na nich dowiedzialam nie przykladalam do tego takiej wagi-ale wyrok jaki mi przedstawil to był szok. Odpowiedz Link
rkazm Re: dr Rokicki 19.05.10, 13:54 a jak mam inne zdanie. Zupelnie odmienne. Dzieki szczesciu i doktorowi mam sliczna 1,5 roczna coreczke. Wczesniej leczylam sie u Niemoczynskiego. Stwierdzilismy z mezem, ze moze zmienimy doktora skoro nic nie wychodzi i u Rokickiego sie udalo. Zawsze mozna miec pretensje do lekarza jak cos jest nie tak. Co do umiejetnosci USG to nie ocenialbym tak od razu. Zwlaszcza, ze wiekszos z nas nie potrafi obslugiwac takiego urzadzenia to skad ta pewnosc, ze lekarz tez nie umie. Jak chcesz wiecje opinii to wejdz na znany lekarz i tam sobie pococzytasz te dobre i zle. Ja polecam Rokickiego zawsze i wszedzie! Odpowiedz Link
rkazm Re: dr Rokicki 19.05.10, 13:57 chodzi o Rokickego z Invimedu w Warszawie? Bo na innym forum pisalas o jakims z Poznania? Odpowiedz Link
hanusia26 Re: dr Rokicki 19.05.10, 16:32 dr Rokicki przyjmuje i w Warszawie i w Poznaniu))) dziękuję serdecznie za opinię Ja jeżdżę do Niego i mam 100% zaufania.... po prostu tak czuję))))pozdrawiam Odpowiedz Link
Gość: mama_marcina Re: dr Rokicki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.05.10, 19:18 Nie wiem jak jest teraz w invimedzie, ja leczyłam się u dr. rokickiego i dr. Karwackiej w tej klinice 7 lat temu, gdy była w powijakach. jak widać-skutecznie: mam 6 letniego synka Ale podkreślam-to było 7 lat temu. jak jest teraz, jak traktuje się pacjentki obecnie, jakie jest zaangażowanie lekarzy, tego nie wiem. Odpowiedz Link
Gość: perls Re: dr Rokicki IP: *.u.itsa.pl 02.07.10, 10:11 ja również polecam dr, dzięki niemu mam prawie 2 letniego Frania, ktory jest całym moim życiem. Co do umiejętności robienia usg - nie mam zastrzeżeń, owszem usg jest bardzo krótkie ale zastanówmy się ile ten lekarz robi usg dziennie i jakie ma doświadczenie...dla mnie to wystarczy. co do sposobu bycia - to zależy co komu pasuje. Jeżeli szukasz lekarza, który ma Cie wspierać i ocierać łzy - moze to nie jest najlepszy wybór. Dr jest spokojny, zrównoważony i nie rzuca słów na wiatr. Mi to wystarczy. Odpowiedz Link
Gość: izax Re: dr Rokicki IP: *.adsl.inetia.pl 13.07.10, 13:22 dzięki dr Rokickiemu w kwietniu zostałam mamą pięknego Karolka, polecam, fakt jest małomówny ale bardzo konkretny. Nam się udało za trzecim podejściem do invitro Odpowiedz Link