Dodaj do ulubionych

Nakarmcie psa!!!

10.06.10, 08:56
szerlok.pl/nakarm_psa/
klikajcie codziennie, psy zbierają na karmęsmile
zapraszam!!!
Obserwuj wątek
    • kasiu.l.inka Re: Nakarmcie psa!!! 10.06.10, 17:05
      Wiekszosc juz nakarmiona jest big_grin
      • lazurowe-wybrzeze Re: Nakarmcie psa!!! 11.06.10, 09:36
        prawda, sporo psiaków ma już obiecane worki karmysmile ja klikam w każdego po kolei, bo wiele jeszcze czeka, szczególnie na drugiej stronie.

zapraszam, klikajcie!!!!!
        • kasiu.l.inka Re: Nakarmcie psa!!! 11.06.10, 10:42
          A ja tylko na pierwszej bylam sad Oj musze nadrobic...
          • lazurowe-wybrzeze Re: Nakarmcie psa!!! 11.06.10, 16:48
            klikanie na te psiaki to teraz mój poranny priorytetsmile
            • kasiu.l.inka Re: Nakarmcie psa!!! 12.06.10, 23:15
              Ewelina a Ty masz psiaka??? Nigdy sie nawet ni pytalam. Jesli nie to polecam smile
              Moja Sarka-9 m-czna labradorka owinela mnie juz sobie w okol pazurka wink Boje sie
              tylko jak to bedzie gdy dolaczy do nas Dzidzia. Czy Sarcia nie bedzie
              zazdrosna??? Czy bedzie sie umiala podzielic "tata" i mama". Sami juz teraz na
              siebie mowimy pieszczotliwie papi lub mami big_grin Powariowalismy doslownie big_grin
              • lazurowe-wybrzeze Re: Nakarmcie psa!!! 13.06.10, 18:44
                Kasiulinko, oczyyywiiiście, że mam psasmile
                shar pei'kęsmile
                ma już 5 lat, jest cudowna, kocham ją miłością bazgraniczną!!!
                co do zazdrości, to czytałam, że aby pies nie przeżył odrzucenia po narodzinach malucha, to trzeba mu dawać do wąchania np. ciuszki przygotowane dla bobasa, zabawki, czy wózek, po prostu żeby pies stopniowo zapoznawał się z nową sytuacją. oczywiście jeśli wszystko swojej Sarce opowiesz i wytłumaczysz, to będzie wiedziała, o co chodzismile
                będzie dobrze, a gdy Nadusia się urodzi, to przecież i tak znajdzie się chwila na ukochanie psiakasmile
                • lazurowe-wybrzeze Re: Nakarmcie psa!!! 13.06.10, 18:48
                  a jeszczesmile
                  pamiętam, gdy moja Hanta była młodsza, z rok miała może, pojechaliśmy w odwiedziny do znajomych z dzieckiem. no i siedziałam na podłodze, i układałam z Julką piankowe puzzle, a Hanta tak patrzyła i patrzyła, aż nagle podeszła i usadowiła się na moich kolanach, hehe, pokazała, że jestem jej, a nie Julkismile śmieszne to byłosmile

hm, Hanta to właśnie moja suk, wiem, mam taką schizę, że mówię i piszę o niej, jak o człowiekubig_grin
                  • bushko Re: Nakarmcie psa!!! 14.06.10, 10:17
                    Po lekturze tego co napisałyście powiem jedno: ja chcę psa big_grin No i rzecz jasna
                    klikam wink
                    • lazurowe-wybrzeze Re: Nakarmcie psa!!! 14.06.10, 11:13
                      ojjj, Bushko, polecam psa z całego sercasmile
                      to cudowne uczucie, gdy ktoś TAK BARDZO Cię kocha i Ty kochasz tego kogoś TAK BARDZOsmile gdy pies patrzy w oczy, widzi w Tobie cały świat, gdy kładzie głowę na kolanach, problemy przestają być aż takie straszne, spacer staje się wspaniałym podarunkiem, a rzucanie zabawki to mega radośćsmile mówię Cismile pies zawsze wysłucha i wiem, że rozumie. można przytulać i drapać bez końcasmile ech, same plusy, samesmile psia miłość jest przeogromna, caałkowicie bezinteresowna, to fenomenalna sprawasmile jest dla kogo żyćsmile
                      gdy depresja była czarna jak kawa i głęboka jak morze, ruszałam dupę z łóżka i szłam na spacer, moja Hanta mobilizowała mnie do życiasmile ryczałam i dziękowałam Bogu, że ją mam. to była prawdziwa dogoterapiasmile
                      oczywiście, życie zostanie przeorganizowane, ale wszystko jest kwestią organizacjismile
                      ło, rozpisałam się, ale dla mnie pies to promien słońca, nie mogłabym żyć bez psasmile
                      • lazurowe-wybrzeze Re: Nakarmcie psa!!! 18.06.10, 09:02
                        Bushko, i jak? myślisz o piesku?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka