lazurowe-wybrzeze 10.06.10, 08:56 szerlok.pl/nakarm_psa/ klikajcie codziennie, psy zbierają na karmę zapraszam!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lazurowe-wybrzeze Re: Nakarmcie psa!!! 11.06.10, 09:36 prawda, sporo psiaków ma już obiecane worki karmy ja klikam w każdego po kolei, bo wiele jeszcze czeka, szczególnie na drugiej stronie. zapraszam, klikajcie!!!!! Odpowiedz Link
kasiu.l.inka Re: Nakarmcie psa!!! 11.06.10, 10:42 A ja tylko na pierwszej bylam Oj musze nadrobic... Odpowiedz Link
lazurowe-wybrzeze Re: Nakarmcie psa!!! 11.06.10, 16:48 klikanie na te psiaki to teraz mój poranny priorytet Odpowiedz Link
kasiu.l.inka Re: Nakarmcie psa!!! 12.06.10, 23:15 Ewelina a Ty masz psiaka??? Nigdy sie nawet ni pytalam. Jesli nie to polecam Moja Sarka-9 m-czna labradorka owinela mnie juz sobie w okol pazurka Boje sie tylko jak to bedzie gdy dolaczy do nas Dzidzia. Czy Sarcia nie bedzie zazdrosna??? Czy bedzie sie umiala podzielic "tata" i mama". Sami juz teraz na siebie mowimy pieszczotliwie papi lub mami Powariowalismy doslownie Odpowiedz Link
lazurowe-wybrzeze Re: Nakarmcie psa!!! 13.06.10, 18:44 Kasiulinko, oczyyywiiiście, że mam psa shar pei'kę ma już 5 lat, jest cudowna, kocham ją miłością bazgraniczną!!! co do zazdrości, to czytałam, że aby pies nie przeżył odrzucenia po narodzinach malucha, to trzeba mu dawać do wąchania np. ciuszki przygotowane dla bobasa, zabawki, czy wózek, po prostu żeby pies stopniowo zapoznawał się z nową sytuacją. oczywiście jeśli wszystko swojej Sarce opowiesz i wytłumaczysz, to będzie wiedziała, o co chodzi będzie dobrze, a gdy Nadusia się urodzi, to przecież i tak znajdzie się chwila na ukochanie psiaka Odpowiedz Link
lazurowe-wybrzeze Re: Nakarmcie psa!!! 13.06.10, 18:48 a jeszcze pamiętam, gdy moja Hanta była młodsza, z rok miała może, pojechaliśmy w odwiedziny do znajomych z dzieckiem. no i siedziałam na podłodze, i układałam z Julką piankowe puzzle, a Hanta tak patrzyła i patrzyła, aż nagle podeszła i usadowiła się na moich kolanach, hehe, pokazała, że jestem jej, a nie Julki śmieszne to było hm, Hanta to właśnie moja suk, wiem, mam taką schizę, że mówię i piszę o niej, jak o człowieku Odpowiedz Link
bushko Re: Nakarmcie psa!!! 14.06.10, 10:17 Po lekturze tego co napisałyście powiem jedno: ja chcę psa No i rzecz jasna klikam Odpowiedz Link
lazurowe-wybrzeze Re: Nakarmcie psa!!! 14.06.10, 11:13 ojjj, Bushko, polecam psa z całego serca to cudowne uczucie, gdy ktoś TAK BARDZO Cię kocha i Ty kochasz tego kogoś TAK BARDZO gdy pies patrzy w oczy, widzi w Tobie cały świat, gdy kładzie głowę na kolanach, problemy przestają być aż takie straszne, spacer staje się wspaniałym podarunkiem, a rzucanie zabawki to mega radość mówię Ci pies zawsze wysłucha i wiem, że rozumie. można przytulać i drapać bez końca ech, same plusy, same psia miłość jest przeogromna, caałkowicie bezinteresowna, to fenomenalna sprawa jest dla kogo żyć gdy depresja była czarna jak kawa i głęboka jak morze, ruszałam dupę z łóżka i szłam na spacer, moja Hanta mobilizowała mnie do życia ryczałam i dziękowałam Bogu, że ją mam. to była prawdziwa dogoterapia oczywiście, życie zostanie przeorganizowane, ale wszystko jest kwestią organizacji ło, rozpisałam się, ale dla mnie pies to promien słońca, nie mogłabym żyć bez psa Odpowiedz Link
lazurowe-wybrzeze Re: Nakarmcie psa!!! 18.06.10, 09:02 Bushko, i jak? myślisz o piesku? Odpowiedz Link