Dodaj do ulubionych

zmeczona...

03.10.10, 16:11
hej dziewczyny nie wiem jak wy ale ja jestem juz zmeczona tym wszystkim, wciaz czekam na okres, tmpka ok 37 dzien w dzien od 22 wiec testy negatytwne, do tego sie przeziebilam i nic nie moge wziac poza czosnkiem, i mam szczerze dosc! prosze o dodanie otuchysmile
Obserwuj wątek
    • olga-1982 Re: zmeczona... 03.10.10, 17:48
      przemęczona jesteś i zniechęcona, bo choróbsko się przyplątało. zobaczysz - poczujesz się lepiej, to i nastrój wróci. zrób dla siebie coś dobrego! który to dzień cyklu?
      • martynauk-85 olga 1982 03.10.10, 22:53
        dzieki za otuche, wiesz juz przestalam liczyc ktory to dzien, ostatnia malpa 4 sierpnia, wiec 2 miechy temu to ile 61dni? cos takiego, to u mnie normalka, jutro dzwonie sie przypomniec o recepte na clomidsmile 1 cykl, ale od ostatniego testu z krwi ktory mi robili zeby mi przepisac lek na wywolanie malpy mialam pozytywny test owu, bylo przytulanie i czuje sie jak przed okresem ale nie wiem bo tempka 10 dni juz ok 37 lub ponad.. choc testy negatywne, chyba poczekam na okres naturalny tak na wypadeksmile
        • olga-1982 Re: olga 1982 04.10.10, 09:21
          martyna-uk, moim zdaniem, powinnaś mieć przede wszystkim pod ręką duphaston (albo luteinę) - niech ci przepiszą do clo, bo to wzmacnia endometrium po clo. kiedy były te owu dni? odlicz sobie jakieś dwa tygodnie i zatestuj - będziesz wiedziała. być może masz słabą drugą fazę cyklu i dlatego ten okres tak długo nie nadchodzi (też mam problemy, ale korzystam z duphastonu). w razie ciąży - nie przerywasz duph, a jeśli ciąży brak, odstawiasz po przepisowych dniach i @ nadchodziwink
          • martynauk-85 Re: olga 1982 04.10.10, 14:06
            hej wiesz co tu w angli to sie ledwo jest doprosic o cokolwiek, dzisiaj musialam zadzwonic do kliniki i powiedziec ze okres mi sie zaczyna (niestety albo stety) i ze nie moge dluzej czekac, okazao sie ze pani mi ma dac recepte po drugim tescie zolnierzykow a to dopiero za tydzien, udalo mi sie ja przekonac ze przy cyklach do 90 dni jak mi sie wlasnie zaczybna nowy to ja musze miec clomid tu i teraz! powiedziala ze zobaczy co da sie zrobic i moze wysle dzisiaj... co do clomidu to w naszym szpitalu nie robia nawet usg zeby obserwowac pecherzyk! za duzo osob maja na clomidzie i nie stac szpitala na robienie kademu usg w kazdym cyklu... wiec zrobia mi jak zaczne miec regularny cykl i potwierdza owulacje z krwi... do tego czasu to ja juz w ciazy moge bycsmile ohhh tak bym chciala zeby wyszlo nam do swiatsmile
            • olga-1982 Re: olga 1982 04.10.10, 16:20
              Martyna, a nie może ktoś duphastonu kupić Ci w pl i przysłać? Wtedy regulujesz sobie okres, a przy clo to szczególnie ważne (odbudowuje endo, przyspiesza wchłanianie ewentualnych torbieli...)...
              • martynauk-85 Re: olga 1982 04.10.10, 16:22
                nie niestety nie mam nikogo takiego w polsce;/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka