Dodaj do ulubionych

kciuki potrzebne...

12.10.10, 21:05

Dziewczynki trzymajcie za Nas kciuki...w tym miesiącu mieliśmy pierwszy cykl starań o trzecię Dzieciątko Tak bardzo chciałabym zajść w ciąże...niestety wczoraj zrobiłam test i była tylko 1 kreska ( teoretycznie okres powinnam dostać około 16 pażdziernika więc być mo że było za wcześnie...no ale przyznam,że jest mi tak smutno ,że cholera...ale z drugiej strony pocieszam się tym,że strasznie bolą mnie cycki..tyle,że w ostatnim cyklu też tak było (

Przepraszam,że tak chaotycznie, ale jakoś nie mogę się skupić.
Obserwuj wątek
    • czarnytusia281 Re: kciuki potrzebne... 13.10.10, 14:40
      daisyy7 życzę ci powodzenia, ja też przewiduje @ na 15-16 października, tez mnie korci żeby zrobić test ale rozsądek mi mówi że nic z tego nie będzie. Pobolewał mnie podczas owu lewy jajnik a lewy jajowód mam niedrożny więc chyba nic ze starań które już trwają ponad rok. Ja mogę zajśc w ciąże co 2-3 cykl, gdy pęchęrzyk będzie z prawego jajnika (tak się dowiedziałam), mimo wszystko ciesze sie że mam chociaż taką szansę małą, ale jest nadzieja. Pozdrawiam cieplutko oby chociaż tobie sie udało.
    • czarnytusia281 Re: 14.10.10, 15:05
      daisyy7 powtarzałaś już test ciążowy ???
      • daisyy7 Re: 14.10.10, 21:22
        niestety tak sad wczoraj...wyszła jedna krecha sad a dziś zaczeła sie @ sad(((((((((
        liczę,że moje ciało nie jest jeszcze gotowe po poronieniu na kolejną ciąże...

A Ty jak????????
        • czarnytusia281 Re: 15.10.10, 08:16

Głowa do góry, nie przejmuj się i zacznij nowe starania z pełnym optymizmem, ja czekam na @

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka