Dodaj do ulubionych

brak śluzu :-(

19.08.11, 17:38
nie mam chyba go wcale sad biorę wiesiołek od kilku dni i żadnej różnicy uncertain pojawia się znikoma ilość białawego lepkiego.... to już 17 dc więc powinien się już trochę zmieniać, co? cykle mam długie, ostatni 36 dni ale mimo wszystko mnie to niepokoi.
kurcze, co mogę jeszcze zrobić?

Dziewczyny, a ten ból owulacyjny to takie kłucie jajników jak przed @ czy inaczej????
Obserwuj wątek
    • mi-a6 Re: brak śluzu :-( 19.08.11, 18:15
      Wiesiołek, jak niemal każdy naturalny specyfik pomaga po kilku przynajmniej tygodniach. Mi on naprawdę pomógł, ale ja go biorę od dawna na alergię. Dopiero teraz przestaję go łykać po owulce, bo podobno może wywoływać skurcze.
      Pomaga też picie syropu na kaszel z gwajafenezyną w okolicach owulacji. Tu masz więcej informacji:
      www.jestemplodna.pl/23,plodny_sluz_szyjkowy.html
    • migotka.s Re: brak śluzu :-( 19.08.11, 18:28
      a owulacje masz?
      • pikka6 Re: brak śluzu :-( 19.08.11, 20:13
        no właśnie nie wiem... sad mierzę temperaturę pierwszy cykl i na razie ni huhu. Wcześniej też chyba nieciekawie bom w ciąży nie jest uncertain Łykam na razie tylko castagnus bo wcześniej były problemy z prolaktyną. Mam PCO.
        • migotka.s Re: brak śluzu :-( 19.08.11, 20:30
          pikka6 napisała:

> no właśnie nie wiem... sad mierzę temperaturę pierwszy cykl i na razie ni huhu.
          > Wcześniej też chyba nieciekawie bom w ciąży nie jest uncertain Łykam na razie tylko
          > castagnus bo wcześniej były problemy z prolaktyną. Mam PCO.

moim zdaniem brak śluzu moze byc właśnie efektem braku owulacji, ktorą moze blokowac zbyt duza prolaktyna - moze wybierz sie do lekarza i zrob badania bo moze sie okazac, ze sam castagnus to za mało... trzymma kciuki za szybkie zaciążenie smile
          • pikka6 Re: brak śluzu :-( 19.08.11, 21:17
            podstawową robiłam, jest w normie. Z obciążeniem nie... tylko lekarze jakoś nie chętnie wysyłają na niąuncertain byłam u lekarza właśnie z wynikami, kazał brać luteine 0d 16- 25 dc uncertain brak słów...
            Oczywiście przed @ występuje plamienie, cykle długie, znowu problemy z cerą i brak cech owulacji, czyli dosyć typowo.... jak ja nie lubię leczyć się sama uncertain nie wiem już co mam robić sad
            • iwonamariusz Re: brak śluzu :-( 19.08.11, 22:40
              lekarze nie chętnie coś wysyłają na te badanie ale ja zrobiłam go na własna rękę za kasę już nie pamiętam ale coś ok 30 zł dawałam chyba.
              • migotka.s Re: brak śluzu :-( 19.08.11, 23:28
                iwonamariusz napisała:

> lekarze nie chętnie coś wysyłają na te badanie ale ja zrobiłam go na własna ręk
                > ę za kasę już nie pamiętam ale coś ok 30 zł dawałam chyba.

w diagnostyce 50 zł ale wymagaja skierowania od lekarza - bo podaja to obciazenie na jego odpowiedzialnosc
            • migotka.s Re: brak śluzu :-( 19.08.11, 23:28
              pikka6 napisała:

> podstawową robiłam, jest w normie. Z obciążeniem nie... tylko lekarze jakoś nie
              > chętnie wysyłają na niąuncertain byłam u lekarza właśnie z wynikami, kazał brać lute
              > ine 0d 16- 25 dc uncertain brak słów...
              > Oczywiście przed @ występuje plamienie, cykle długie, znowu problemy z cerą i b
              > rak cech owulacji, czyli dosyć typowo.... jak ja nie lubię leczyć się sama uncertain
              > nie wiem już co mam robić sad

ja tez mam podstawową w super-normie i co z tego....
              a objawy masz typowe, ja takich nie mam a mimo to wyszło co wyszło....
              • goni99 Re: brak śluzu :-( 21.08.11, 09:36
                u mnie tez osttanio sluzu brak, a wczesniej zawsze byl. BYlam u lekarza, byl dominujacy pecherzyk, test owulacyjny tez wyszedl dodatni wczoraj. W pon. ide zobaczyc czy pekl. Moze sprobuj z tym wiesiolkiem dluzej i zadziala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka