Dodaj do ulubionych

hsg wroclaw

IP: *.generacja.net 02.09.11, 10:50
Mialam wykonywane hsg w szpitalu we wroclawiu na kamienskiego u dr.Wojciechowskiego -polecam!! badanie trwalo 5minut.

najpierw zalozenie karty u pielegniarki, wizyta na fotelu u doktora ktory rutynowo robi usg zeby wykluczyc ciaze i inne przeciwskazania. Potem tabletka rozkurczowa.

Nastepnie pielegniarka zaprowadzilamnie na radiologie, a tam przyjemne, nowoczesne, jasne pomieszczenie z dluuugim stolem i urzadzeniem do rtg (nowoczesne, male) Lekarz z pielegniarka kazali mi sie polozyc na skraju lozka, przyciagnac do siebie nogi i trzymac za kolana. Pielegniarka szturchala mnie po udzie z usmiechem, i powtarzala zebym sie rozluznilawink bo im bardziej bede sie zaciskac, tym mniej bedzie przyjemnewink Powiem szczerze ze najnieprzyjemneijsze bylo rozieranie wziernikiem. Samo zalozenie cewnika pikus!! trwalo to moze 3sekundy?
a potem mialam sie podsunac z pomoca pani radiolog do urzadzonka i nagrali kilkusekundowy filmik. wpuszczanie kontrastu bylo delikatnie odczuwalne, jak bole miesiaczkowe. potem lekarz wyjal cewnik i zaprosil do obejrzenia filmu, powiedzial ze wszystko drozne, w tym czasie pani radiolog wreczyla mi plytke cd z opisem.
Koszt 450zł ale naprawde warto bo rzekomo w warunkach szpitalnych na nfz wyglada to zupeln ie inaczej.
Dziewczyny nie bojcie sie bo to pikus!!
Obserwuj wątek

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka