Dodaj do ulubionych

brak objawów

15.12.11, 20:51
Czy brak objawów zbliżającej się @ może być objawem ciąży?? Zawsze przed @ bolały mnie piersi, brzuch i czułam się cała napuchnięta. @ powinnam dostać jutro albo w sobotę a objawów brak. Czy możliwe żebym była w ciąży?? Miała tak któraś z Was?? Dodam że staramy się z mężem o dzidziusia.
Obserwuj wątek
    • marzena604 Re: brak objawów 15.12.11, 21:03
      Może i nie może... Ja miewałam cykle kiedy mniej lub wcale mnie piersi nie bolały, a potem dostawałam @. Właściwie objawy ciążowe mogą być takie jak przed @.
      • kotkowa Re: brak objawów 16.12.11, 08:48
        Dokładnie, objawy na tym etapie ciąży są takie same jak przed @, nie da się nic rozpoznać, poziom progesteronu jest wysoki tak samo. Jedynie w razie @ spadnie i będzie okres, a w razie ciąży nie spadnie i nie będzie @. Nie ma co się nakręcać, już wiele razy przerabiałam to wsłuchiwanie się w siebie - brak objawów przed @, objawy przed @ itd., naprawdę nie ma reguły.
    • kasia-rybka Re: brak objawów 16.12.11, 08:48
      Witaj-ja zawsze przed @ czułam napięcie w dole brzucha,a piersi mnie bolały na 2-3 dni przed @.W tym cyklu,brzuch nie bolał w ogóle,tylko piersi jak zaczęły -tak bolą do dzisiajsmilejestem w 6 tyg.ciąży.Poczekaj do terminu @-ja przez wiele cykli szukałam w sobie objawów ciąży i zawsze ,co miesiąc wydawało mi się ,że to juz na pewno ciąża.A potem jak juz ciąża był to nie miałam większych objawów.Test zrobiłam 2 dni po terminie @-pozytywny.Trzymam kciuki ,za Ciebie.I daj znaćsmile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka