Dodaj do ulubionych

chyba sie udalo!

10.01.12, 19:03
wczoraj wieczorem bardzo bladziutkie kreseczki na 3 testach, dzisiaj tez bladziutkie rano i wieczorem rowniez niestety ciagle sa blade, to 12dpo wiec trzymajcie kciuki zeby moja kreseczka mi sciemniala jutro! okres wypada na czwartek wiec trzymajcie kciuki za mnie! prosze prosze prosze... tak dlugo czekamy na ten maly cud
Obserwuj wątek
    • katharin Re: chyba sie udalo! 10.01.12, 19:16
      Trzymam mocniutko kciukiwink!!! Na pewno się udało i gratulujewink
    • pikka6 Re: chyba sie udalo! 10.01.12, 19:21
      oooo ale się cieszę!!! gratuluję i moooocno 3mam kciuki smile)) tylko melduj się nam bo nie zapomniałyśmy o Tobiewink
    • betty1234 Re: chyba sie udalo! 10.01.12, 20:00
      Ja też zaciskam kciuki wink
      • jacinda Re: chyba sie udalo! 10.01.12, 21:50
        aTrzymam kciuki. Pamietam Cie z forum ciaza w uk. U nas ciagle nic...
    • lili76 Re: chyba sie udalo! 10.01.12, 22:00
      bardzo bardzo mocno trzymam big_grin daj znac jak sciemnieje smile
      • mamakuby0 Re: chyba sie udalo! 10.01.12, 23:00
        martyna - zaglądam na to forum prawie codziennie właśnie po taką wiadomość od Ciebie smile !!! strasznie się cieszę big_grin !!!! Zaciskam mocno kciuki !!! Tym razem MUSI być dobrze !!!!! i nawet podobny będzie termin ....
    • kotkowa Re: chyba sie udalo! 11.01.12, 10:24
      Trzymam bardzo mocno! Nie stresuj się, jeśli test po 2-3 dniach znów pokaże blade kreski, u mnie najpierw była bardzo blada, cień cienia, myślałam, że test negatywny, po 2 dniach kupiłam czulszy test i druga kreska też była wciąż blada, nieco wyraźniejsza, ale nadal trzeba było się przyjrzeć. A po 3 kolejnych dniach beta już wynosiła prawie 900. Daj znać co tam, może od razu lepiej betę zrobić po 2 dniach powtórzyć, to będzie wszystko czarno na białym.
    • ardea_1 Re: chyba sie udalo! 11.01.12, 10:57
      Trzymam i ja. Zrób betę.
      • martynauk-85 Re: chyba sie udalo! 11.01.12, 12:32
        dzieki dziewczyny!

ale sie ciesze, dzis 13dpo i testy sa pozytywne wiec oby tak dalej, bede w polsce w 7/8tyg, co troche mnie przeraza bo wlasnie w tym okresie ostatnio przestalo bic serduszko, ale wiem ze tym razem bedzie dobrze i polece do polski i pojde na usg i zobacze moje malenstwo cale i zdrowe! trzymajcie za mnie kciuki, prawie 2 lata sie staralismy o ten cudsmile

a to moje kreseczki:
        https://fotoforum.gazeta.pl/photo/8/jc/cg/lluj/bs6TGJminradoapbkB.jpg

Aniolek III.2011
        • betty1234 Re: chyba sie udalo! 11.01.12, 13:16
          No to świetnie i zaciskam kciuki dalej smile
          Fajnie ogląda się takie foty ....
          • betty1234 Re: chyba sie udalo! 11.01.12, 13:48
            ... a tak swoja drogą to fajny ten clearblue - szkoda, że taki drogi na allegro sad
            Wolęe jednak w tej cenie bHCG zrobić z krwi.
        • lili76 Re: chyba sie udalo! 11.01.12, 13:40
          Martyna, to teraz prosze rozeslij pozytywne wibracje, szczegolnie dla dziewczyn Wyspowych co bysmy na Matkach Polkach szybko sie spotkaly smile Nie badz zyla, dziel sie wink
          • puwen Re: chyba sie udalo! 11.01.12, 19:26
            Gratulacje!! nie przejmuj się bladością kresek, u mnie na początku prawie w ogóle nie było ich widać, tylko pod światło się dopatrywałam czegoś. Dopiero jakoś w 8 tygodniu zrobiły się ciemnesmile
            • mia_mendoza Re: chyba sie udalo! 11.01.12, 20:01
              Piękne kreski !!! Gratuluję i trzymaj (cie) się cieplutko!
              • dzieciusie3 Re: chyba sie udalo! 11.01.12, 22:14
                Ej martyna,martyna,są widać je jak nic.Nie wiem czy pamiętasz mnie i moje słowa kiedyś do Ciebie jak myślałyśmy,że będziemy mamami kwietniowymi...powiedziałam Ci żartem,że jak Ty będziesz w ciąży to i ja smile ...i jestemsmile
                • martynauk-85 Re: chyba sie udalo! 13.01.12, 09:28
                  ale super! na kiedy masz termin?
                  • dzieciusie3 Re: chyba sie udalo! 13.01.12, 09:38
                    Z kalkulatora na 9 września,ale mam znowu dziwne przeczucia.Teraz ładuje w siebie zastrzyki z Fragminy sad do lekarza idę w poniedziałek,chciałabym żeby było już serduszko
                    • martynauk-85 Re: chyba sie udalo! 13.01.12, 13:33
                      dobrze bedzie! mi dzis lekarz kazal nasiusiac i zrobil test i powiedzial ze w ciazy nie jestem! dobre, jak uzywaja jakis tanich testow paskowych to moze i nie jestem, mam wrocic za tydzien z porannym siuskiemsmile
                      • 1aleks1 Re: chyba sie udalo! 13.01.12, 15:45
                        Wiesz dziwne mi GP nie kazał sikać na test tylko wpisał dane w komp i do położnej omówił bo to one w UK ciążą sie zajmują one dbają o terminy USG pobierają krew i robią pełny wywiad może umów sie od razu do położnej.
                        Jeszcze raz gratulacje i spokojnej ciąży życzę
                      • jacinda Re: chyba sie udalo! 13.01.12, 16:09
                        A moze dla swietego spokoju zrob sobie bete prywatnie? Jest pelno klinik gdzie mozna zrobic. U mnie kosztuje £40. Kazda klinika Ci zrobi.
                        • martynauk-85 Re: chyba sie udalo! 14.01.12, 21:05
                          ale jaka klinika? u mnie jest przychodnia panstwowa i walk in centre, nie ma tu kliniki zadnejuncertain mam czuja ze tym razem bedzie dobrze, w polsce zrobie morfologie i usg za 3 tygsmile
                          • jacinda Re: chyba sie udalo! 17.01.12, 21:03
                            Na pewno jest cos prywatnego. Po prostu wygugluj: miasto+betahcg - cos powinno sie pojawic.
                            U mnie w szpitalu mozna prywatnie zrobic to badanie.
                    • ambrozja08 dzieciusie!! 17.01.12, 20:49
                      gratulacje wielkie!!! mój synek też był na 9 września a wyskoczył 8smile ony to byłą szczęśliwa data dla Was! i martyna super ze się udało-nie wiem po co kończył medycynę ten lekarz żeby zamiast testu z krwi kazał sikac;p no ale wiem że "tam u Was" to dziwnie się kobiety w ciąży "obchodzi"wink 2 super nowiny na nowy roksmile
    • helloania Re: chyba sie udalo! 11.01.12, 22:33
      Super bardzo się cieszę, takie informacje sa nam tu na tym forum potrzebne!!!! Te kreseczki na zdjeciach są blede ale to nie pomyłka za dużo razy wyszły, można gratulować. Ale wiesz nie chciałabym cię niepokoić, ale zapytaj lekarza o ten lot samolotem, moja siostra tez mieszka za granicą i jej gin nie pozwolił latać w w pierwszym trymestrze, bo podobno zmiany cisnienia nie są dobre a ona wolała dmuchać na zimne i nie przyleciała całą ciąże. Wiem, że wiele dziewczyn lata i nic sie nie dzieje, ale może zapytaj lekarza, co myśli o tym. Pozdrawiam
      • ca.melia Re: chyba sie udalo! 11.01.12, 22:40
        śliczne, krechy jak nic. nawet się przyglądać nie trzeba. Ściskam kciuki
    • jomi81 Re: chyba sie udalo! 13.01.12, 22:19
      Aaaaaale super smile Bardzo Ci gratuluję i trzymam kciuki, żeby wszystko było w jak najlepszym porządku smile
      • asiaimaja martyna -uk 18.01.12, 11:11
        Martyna-uk gratuluję! myślałam o Tobie, jak zniknełąś z forum, a tu proszę niespodziankasmile
        chciałam do Ciebie napisac na priv na gazecie w pewnej waznej dla mnie sprawie, ale masz nieaktywne konto i się nie da.
        czy możemy to jakoś rozwiązać? mam do Ciebie pytanie w zwiazku z mieszkaniem w UK.
        pozdrawiam,Asia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka