judyta10 08.06.04, 08:45 Dzis rano wyszła druga kreska tylko taka blada od czego to zależy że jedne są tłuste a inne chude, martwie się czy wszystko w związku z tym dobrze . Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kura17 Re: TEŻ MAM DWIE KRESKI!!!!!!!!!!!! 08.06.04, 08:52 grubosc kreski nie ma *zadnego* znaczenia (chyba, ze instrukcja testu mowi inaczej, ale takiego jeszcze nie spotkalam!), wazne, ze 2 kreski sa ) 3maj sie, gratulacje Odpowiedz Link
qlerka Re: TEŻ MAM DWIE KRESKI!!!!!!!!!!!! 08.06.04, 09:23 Nie wiem jak to jest z tymi kreskami, ja ostatnio tez miałam 2 kreski - jedną wyraźną (kontrolna), a drugą bladzudką. Pomyślałam, że to chyba już, nawet umówiłam się na wizystę do gin. a tu za 2 dni przyszła spóźniona @ (w 39 dc) (( I pozamiatane, w tym miesiącu znów będziemy się starać o "dwie kreski". Pozdrawiam! Odpowiedz Link
mycha79 Re: TEŻ MAM DWIE KRESKI!!!!!!!!!!!! 08.06.04, 10:33 Judytko mam nadzieje ze ci sie udalo. Trzymam kciuki zeby wsio bylo ok A grubosc kreski nie ma chyba znaczenia. Cieplutkie usciski)) Odpowiedz Link