Dodaj do ulubionych

Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem razniej!

14.06.04, 12:41
Babeczki, kto sie chce trzymac w grupce i kibicowac przytulaniom??

Jestem swiezo po @ i zaczynam w tym tygodniu, owulacja winna byc za 2-3
tygodnie (cykle sa rozne - temperaturka podpowiada).

Jest tam kto? Ktory to wasz cykl? Moj drugi. Bierzecie wiesiolka? Ja zaczelam
w tym cyklu.
Obserwuj wątek
    • lara_croft2 to ja się dopisuję 14.06.04, 13:15
      cześć,
      u mnie @ właśnie się skończyła (dostałam 10 czerwca) tak że teraz liczę na
      szczęście. U mnie też drugi cykl starań. Poprzednio owu niby była, tempka i
      śluz OK, ale nic nie wyszło sad, tak że teraz myślę na "owocny strzał" smile.
      Chce być mamusią i tyle ... myślałam że to jest łatwiejsze. No ale czekam
      jeszcze z tydz. i biorę się porządnie za bzyku bzyku.
      pozdrawiam, Aga
      • mamka22 Re: to ja się dopisuję 12.07.04, 15:41
        Jovanka:
        Ale mnai zaskoczyłaś. komniecznie daj znać czy drugi test wyszedł dobrze!!!!
        Zyczę II. A co do wakacji to się nie przejmuj, dzidzia wazniejsza, jeszcze
        sobie poszalejesz w zyciu na wakacjach, a tak będziesz miała piekny
        brzusio!!!!!!

Lara:
        Wyniki masz ok. Dla starających się TSH powinno być 1,0 - 1,5 - także pewnie u
        ciebie jest ok. Prolaktyna też ok, ja mam 17.
        Pamietaj, ten cykl nalezy do NAS!!!!!!

Magdulka:
        NA poczatek, to witaj. Ale sluz płodny w 5 dc??? Oj, nawet mozliwe, gdy masz
        bardzo krótkie cykle. Albo taka twoja natura.
        Jest takie powiedzenie: "Jak bab sie uprze , to wszystko wyjdzie" - więc ten
        sluz mnie nie dziwi. Który to m-c starań???

A u mnie po staremu, ide zaraz do domku, pracuje do 16.00. No i znów po drodze
        naoglądam się wózków i brzuszków, hehehe!

Buziaki,
        mamka

• may2004 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 14.06.04, 13:23
      ja!
      oczywiśce że ja, dzisiaj powinnam dostać @, owu raczej za 2 tyg.
      ech...
    • mamka22 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 14.06.04, 14:53
      Dołączam do Was,
      To mój 2 cykl starań. Ze względu na dłuuuuguie cykle( owu dopiero za tydzień)
      moje starania sa nie co m-c, a co półtora - to jest najgorsze.
      Biorę wiesiołek.
      Trzymam kciuki za Nas wszystkie i liczę , że sie spotkamy na MARZEC 2005.
      Aha!
      Zadam Wam może niedyskretne pytanko. Jak często bzyky bzyk w okresie
      okołoowulacyjnym? Codziennie to za często? Czy może być?

Mamka22
    • mutantowa Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 14.06.04, 15:17
      Cześćsmile
      Własnie czekam na @, zaczełam plamić więc pewnie lada dzień się pojawi, od 2dc
      mam być stymulowana ale jeszcze nie wiem jaksmile bo wizyta własnie ma byc w 2dc i
      wszystko ustalimy z doktorem, wiesiołka łykamsmile to mój 3 cylk starań, ale tak
      naprawdę na moje maleństwo czekam ponad 3 lata, byłam już w ciąży po 30 cyklach
      oczekiwania, Kubuś miał wadę serduszkasad teraz zaczynam starać się o jego
      rodzeństwo, jestem dobrej myśli, potrzeba tylko odrobiny cierpliwości, choć o
      nią bardzo trudno.
      Niby lepiej dzień przed owu się seksić, a najlepiej jak jest ochotasmiletak
      naprawdę to każdy mówi inaczej.
      Pozdrwiaczki Magda
    • mikams75 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 14.06.04, 15:38
      ja tez!
    • malomi ja też, 3 cykl 15.06.04, 09:34
    • alice1 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 15.06.04, 10:29
      też się dopisuję
      jestem tydzień po owu i czekam, czekam......
      mam wszystkie objawy, ale może wymyślam...-smile)
      to mój pierwszy cykl starań
    • jovanka_lena Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 15.06.04, 11:49
      Babeczki, dzieki za odzew. Jeszcze nie zaczelam przytulania - to 5 dzien cyklu,
      od jutra (maz ma stresa jutro w pracy wiec daje mu spokoj) zaczynamy przyjemne
      z pozytecznym przytulanko, mowia ze codzien to troche czesto - ja bym sie na
      spontan nastawiala, jak mam ochote - to codzien, a jak nie - to co 2gi dzien...
      zeby troche z tego romantycznosci tez bylo a nie pelen automatyzm... ciekawam
      jak wiesiolek zadziala - ponoc rozne preparaty maja rozne dawki w tabletkach.
      Lara i Mamka to tez moj 2-gi cykl!! Mamka - moje cykle tez czesto maja owu w
      20stym dniu - wiec wiecej czekania... ostatnio bolesna owu byla 6 godz po
      przytulaniu wiec mialam podstawy do nadzieji ale sluz byl beznadzieja i
      polecialam w miedzyczasie na szalony aerobic - nic nie wyszlo. No nie wiem
      probujmy tego miesiaca - czekam na wiesci od Was. Pozdrawiam.
    • lara_croft2 tak bym chciała żeby się udało :) 15.06.04, 14:15
      To będzie (jak się uda) moja druga ciąża, mam niestety aniołka w niebie
      (straciłam synka w 6 m-cu ciąży w styczniu tego roku) i piękne wspomnienia z
      okresu gdy byłam w ciąży, najbardziej tęsknie za kopniakami i fikołkami
      wieczornymi ..., nawet te mdłości wspominam z uśmiechem. Boje się żeby historia
      się nie powtórzyła, przed oczyma przechodzą mi nagorsze scenariusze, ale wierzę
      coraz bardziej wierzę że się w końcu uda. Oczywiście chciałabym od razu być w
      ciąży, ale jaki los taki los. Bzyku bzyku na całego zaczynam tak od 18 do
      26.o6. tak co dwa dni, a jak dobrze pójdzie to co dzień smile, mojemu nie mówię że
      akurat teraz i już, bo by się zestresował smile. Armia musi być silna i nie
      zestresowana smile A jak znów w tym cyklu się nie uda to robię hormony w
      następnym ,może z prolaktyną znów mi się pochrzaniło - miałam dużo pokarmu,
      robiłam m-c temu badania i OK, ale z tym to nigdy nie wiadomo. No to trzymcie
      się kochane i Owocnego Przytulanka smile Aga
      • jovanka_lena Re: tak bym chciała żeby się udało :) 16.06.04, 11:14
        Lara, prolaktyne kiedy sie bada? W ktorym dniu cyklu? Ja nie robilam nigdy
        zadnych badan i narazie nie zamierzam. Ale bede w Polsce na pocz sierpnia i bym
        chetnie sprawdzila te rozne rzeczy, wiem ze estrogen w 7dmym a progesteron w
        21 dniu cyklu a prolaktyna? Cos nie widze na ten temat info na www. Trzymam
        kciuki i do dziela Babeczki!
        • lara_croft2 tu są normy hormonów i kiedy co się bada: 16.06.04, 15:12
          www.mamo-tato.pl/article_show.php?a_id=17&s_id=9&ss_id=13
          a poprzednio lekarz kazał mi zrobić wszystko w 21 dniu, tak że do końca nie
          wiem jaka jest prawda smile Chyba co lekarz to swoja taktyka i komu poźniej
          wierzyć?

pozd, Aga
    • panimucha Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 15.06.04, 15:35
      Witam wszyskich bardzo serdecznie.
      U mnie dzisiaj 2 dc, więc do przytulania jeszcze troszkę musze poczekać.To
      będzie mój 2 cykl starań,bardzo na niego czekam.Wiem, że powinnam sie
      wyluzować,wcale o tym nie myśleć, ale to tak do końca się nie da.To czekanie
      też jest troszkę deneruwjące.Ja bym chciała juuuuuuuuuuuuuuuuużż.
      • mamka22 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 16.06.04, 09:38
        To tak jak u mnie. Tez drugi cykl starań i tez bym chciała juuuuuz. Mam
        nadzieję, że nam sie uda!!! Powodzonka,

Mamka22
    • juliacafe Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 16.06.04, 11:21
      witam,
      Proponuję jeszcze testy owulacyjne by bardziej się wstrzelić w termin owulacji.
      Mi się z nimi poszczęściło. Swoje kupiłam od ''Maclemy''. Babeczka ma
      oryginalne amerykańskie testy. Płaciłam 7 złotych za sztukę i jeszcze mi
      dorzuciła do 10 testów 2 ciążowe. Podam ci adres jakby co: maclema@interia.pl
      pozdrawiam i śle optymizmu mnóstwo, Julia
      • kika_kika Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 16.06.04, 12:02
        cześć,
        to mój pierwszy post na tym forum i już zadaję głupie pytanie.... na czym
        polegaje te testy? Staramy się o aniołka już prawie rok - z małymi przerwami i
        natężeniem w ostatnich miesiącach i.. nadal nic. Nie robiliśmy żadnych badań,
        narazie liczymy na naturę. W ubiegłym cyklu śluz około 16dc był płodny a bzyku
        bzyku noc wcześniej, ale... chyba nic z tego nie wyszło, w planowanym dniu
        dostałam @ - troche inną ale... 4 dniową. Teraz mam 14dc i boli mnie brzuch od
        wczoraj, a przedwczoraj i dzień wcześniej było meeeega bzykanko wink
        Ja tak bym chciała juuuuuuuuuuuż... dziewczyny, razem rażniej smile mam nadzieje,
        że marzec 2005 będzie najpiękniejszym miesiącem w naszym zyciu smile
        pozdrawiam,
        KIKA
        • iskra23 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 18.06.04, 21:55
          Witajcie! To mój pierwszy cykl staran. jestem cztery dni po owu, a bzyku bzyku
          było 3 dni przed owu i 3 dni po - codziennie. czekam więc na efekty.
          dziewczyny, piszecie, że bierzecie czy pijecie wiesiołek. napiszcie błagam po
          co to - pierwszy raz o tym słysze. buziaki
          • mamka22 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 19.06.04, 11:15
            Co do wiesiołka, to załozyłam taki wątek jakis tydzień temu na forum "W
            oczekiwaniu". Radzę poczytać i polecam wiesiołka gorąco.

U mnie akurat owulacja, więc działam smile, smile

Powodzenia,
            mamka22
            • tiga76 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 21.06.04, 23:45
              To i ja się dopisuję, bo to forum jest od jakiegoś czasu na pierwszej pozycji w
              ulubionych smile
              To nasz 3 cykl. Właśnie dzisiaj się zacząłsad... Jestem trochę wściekła, bo
              ostatnio mój organizm fiksuje. Kiedyś miałam wszystko regularne jak w zegarku.
              Od jakiegoś roku- półtora brak reguł. Jeszcze niedawno były tendencje
              skracające: cykle 25, 23, 26 dniowe. Wtedy się wściekałam że są tak często @,
              ale ostatni trwał 31 dni. No i po pierwsze miałam jakąś nadzieję, że @ nie
              przyjdzie , a po drugie teraz to nie wiem czego się spodziewać. Na dodatek mąż
              wyjeżdża w przyszłym tygodniu w delegację i jeśli tym razem cykl będzie krótki-
              to nawet prób zaciążenia nie będzie sad Chyba że znowu będzie długi cykl...
            • anetka.sk o Co chodzi z tym wiesiołkiem 12.07.04, 16:21
              o Co chodzi z tym wiesiołkiem ????????????????
    • jovanka_lena cholerna grzybica 22.06.04, 13:15
      babeczki, moge sobie pofukac!? Tka sie pieknie zapowiadalo staranko o malenstwo
      a tu grzybica - pierwsza od 5 lat, co za cholera jedna... nic to narazie
      zrobilam posiew bo objawy tkaie nie koniecznie jasne, czyli ten cykl
      niewykorzystany, trzymam za was kciuki!!! donoscie do slychac!!!!!
      • maretina Re: cholerna grzybica 22.06.04, 13:25
        wspolczujesad
        ja w poprzednim cyklu mialamjakas infekcje, na szczescie przed owu bylo po niej.
        kup sobie w aptece plyn do higieny intymej lactacyd. rewelacja, zawiera
        paleczki kwasu mlekowego, moze nastepnym razem dzieki temu nie dostaniesz tej
        cholerywink
        pozdrawiam
        marta
    • mbuk Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 22.06.04, 13:24
      też sie do was dołaczam smile
      ostatni cykl był krótki - 22 dni, więc się szybko uwinęłam i w czerwcu zaczynam
      jeszcze raz. Kolejna szansa smile
      Ten cykl mam mieć trochę "wspomagany". Ginekolog zaleciła mi ponownie mierzyć
      temkę i od dziś 5 dc. brać clostilbegyt - 5 dni, a potem przez 10 dni
      duphaston. Czy któraś z was brała te leki ??
      No i będę monitorować cykl. Mam nadzieję, że to mi pomoże i w końcu się uda smile

Za was też trzymam kciuki smile)))
      Pozdrawiam gorąco
    • lara_croft2 u mnie owu się zbliża :) 22.06.04, 13:31
      hello babki smile u mnie zbliża się czas na bzyku, bzyku smile dziś 12dc tempka rano
      zmalała o dwie kreseczki, wieczorem wczoraj było przytulanko, ale jeszcze
      oczywiście będą poprawki tak z 5 dni porządnie smile hi, hi mojemu samczykowi
      zostaną z tych jajek rodzynki, wszystko mu wezme smile co do kropelki, a tak na
      poważnie to myślę i marzę o tym oby sie udało, tego też wam życzę.
      pozdr, Aga
      • mamka22 Re:u mnie też OWU!! 22.06.04, 14:19
        U mnie też akurat jest owu - liczę na cudzik.
        Za 2 tygodnie okaże się jaki, moje baraszkowanie, dało rezultat smile
        Tylko cały czas sie zastanawiam czy lepiej bzyku bzyku codziennie, czy co drugi
        dzień. Słyszałam równiez o takich co dwa razy dziennie - jeju jaka schiza smile

Pozdrawiam,
        mamka22
        • jovanka_lena Re:u mnie też OWU!! 24.06.04, 12:53
          mamka22 i lara - trzymam kciuki!! ja rzecz jasna odpadam w tym mies - mam tylko
          nadzieje ze to nie jakas dlugomiesieczna grzybica a sa takie co sie odczepic
          nie chca miesiacami... musze nas oboje wyleczyc a potem huzia, jej jak bym
          chciala zeby sie udalo, mam drugi skok na macierzystwo, pierwszy byl w wieku 22
          lat a teraz 10 lat pozniej... buziaki i donoscie jak wyszlo
          • mamka22 Re:u mnie też OWU!! 24.06.04, 14:14
            Życze szybciutkiego wyleczenia. Próbowałaś Pimafucin?? Jak dla mnie rewlka.
            No i gorące uściski i trzymam kciuki w nast.miesiącu. Ja bede testować ok 4
            lipca - dam znać.

mamka22
          • lara_croft2 i po owu :) 25.06.04, 09:08
            jovanka_lena: szybciutko zdrowiej!!!
            oczywiscie zamleduje się - co u mnie, mam nadzieje ze maly groszek zamieszkał
            we mniesmile z tego mierzenia tempki, to wychodzi ze ovu była, już mi skoczyła o 4
            kreski tak że mam nadzieje że tak zostanie. To trzymcie sie babeczki.
            Ach te czekanie - jeszcze z dwa tygodnie i wszystko sie wyjaśni.
            pozd, Aga
    • jovanka_lena Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 28.06.04, 13:04
      Babeczki, donosze ze grzybica to byla moja wymyslica i stan czystosci pochwy
      jest na piatke. Zaczelam sie wiec starac, cykle mam dlugie wiec chyba jakos na
      dniach owu. Biore do tego lactovaginal zeby po tych clotirmazolach wrocic do
      dobrej kwasnoty (brzmi smiesznie). Trzymta kciuki, ide dzis meczyc starego,
      wczorej rano tez byl meczony - wiem ze mialo byc co 2 dni ale nie moge sie
      doczekac.... i dajcie znac za 2 tygodnie jaki wynik, zycze powodzenia!
    • balbine Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 28.06.04, 17:18
      Ja zaczynam starania po @, bo właśnie jestem w 1 dc sad Popłakałam się dzisiaj
      w biurowej ubikacji. Kiepsko mi się dzień zaczął z innych względów, ale
      pocieszałam się, że wracając do domu kupię sobie test i może jutro rano zobaczę
      2 kreseczki. A parę godzin później okazało się, że nic z tego.

Nic to, może w tym cyklu będzie lepiej.
      • j.zab Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 29.06.04, 17:07
        Ja w to mocno wierze, ze zobaczymy jeszcze w lipcu te upragnione 2 kreseczki!
        Nie ma co plakac balbine - glowka do gory!
        • balbine Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 29.06.04, 19:03
          Już jakoś bardziej optymistycznie zapatruję się na lipcowe starania - dziękuję
          za pocieszenie smile
    • anulka74 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 29.06.04, 09:13
      Kto mi powie o co chodzi z tym wiesiołkiem?
      Biorę tylko kwas foliowy.
      A wiecie też może czy można jeść lub pić skrzyp polny (to akurat nie ma związku
      z dzidzią, myślę o włosach)?
    • ewkaczo Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 29.06.04, 15:47
      witam wszystkich
      ja juz sie staram od 4 cykli a teraz za okolo 6 dni wyprobuje testy owu...mam
      nadzieje ze to cos pomoze-czy ktos z Was mial jakies mile doswiadczenia z tym
      zwiazane???
      • kura17 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 30.06.04, 09:25
        ewkaczo napisała:

> ja juz sie staram od 4 cykli a teraz za okolo 6 dni wyprobuje testy owu...mam
        > nadzieje ze to cos pomoze-czy ktos z Was mial jakies mile doswiadczenia z tym
        > zwiazane???

ja mialam smile kupilam przez internet testy owu...
        ... i nie zdarzylam ich wykorzytac - jestem w ciazy smile ale do testow byl
        dolaczony test ciazowy - dwie kreski smile
    • jovanka_lena Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 29.06.04, 16:58
      regularnie donosze ze staranka byly owszem mile, owu byla ale gafe popelnilam
      bo bralam lactovaginal (po tym moim clotrimazolu) a potem dopiero doczytalam ze
      sluz plodny jest zdziebko alkaliczny zeby chlopaczkom pomogl a lactov. robi
      srodowisko kwaszone, wiec nie wiem czy nie bylo we mnie malenkiej wojny na
      kwacha (ginekologicznej tak tak ,nie politycznej), i tak sobie mysle ze jest
      szansa ze zaprzepascilam szanse... ale cale lato przed nami! donoscie jak i co
      slychac?? trzymam kciuki!! mam przeczucie ze jedna z nas zaciazyla i to oby
      jedna!!
      • alice1 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 29.06.04, 17:33
        Jovanka_lena gratuluję poczucia humoru!!!
        Dopisuję się do was bo u mnie za około 3 dni owulacja i już zaczynam staranka.
        Mam nadzieję, że z pozytywnym rezultatemsmile)
        • mbuk Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 30.06.04, 10:48
          ja też się dałaczam, bo u mnie owu będzie za dwa dni smile))
          na usg wyszedł mi pęcherzyk 14 mm i od czwartku "pracujemy", dodatkowo w tym
          miesiącu biorę leki które mi przepisała gin.
          czuję, że w tym miesiącu jest duża szansa, bo wyjeżdżamy na 2-tygodniowe
          wakacje, więc zero stresów tylko same przyjemności smile
          mam nadzieję, że w połowie lipca jak wrócę wpiszę się do was na innym forum -
          powodzenia smile
          • alice1 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 30.06.04, 10:56
            Więc trzymam kciukaski za nassmile))
            Na pewno coś z tego wyjdzie!!!
            PS. Miłego leniuchowania na wakacjachsmile
      • katka_b Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 30.06.04, 09:20
        Hej dołanczam do was.Temp.spadła więc @ tuż tuż.To będzie moje 3
        podejście.Wierzę,że powiedzenie do 3 razy sztuka się sprawdzi.
    • mamka22 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 30.06.04, 15:22
      Witajcie ponownie,
      Już jestem po owu. Za tydzień (niecały) testuję!!!!
      Na razie żadnych objawów - a szkoda!
      Trzymam kciuki za was!!

mamka22
    • lara_croft2 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 30.06.04, 16:22
      u mnie chyba nici z tych starań, co prawda @ ma przyjść za 7 dni, ale już czuje
      że ją dostanę, buuu.
      Żadnych objawów ciążowych i tych wymyślonych smile nie mam, miesiąc temu miałam
      więcej smile Cycki w normie, tak że czuje że dostaje depresje nieciążową. Najwyżej
      zmieniam prace i daje na luz z tymi staraniami.
      Brzuch mnie pobolewa na okres i w ogóle to mam chyba stres przedmiesiączkowy,
      bo marudze na całego.
      A jak tam u was, są jakieś sympotmy ciążowe. Na testy to za wcześnie ale może
      któraś ma jakieś przeczucia, że to tym razem się udało? smile Tego wam życze
      kończe i pozdrawiam,
      Aga
      • jovanka_lena Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 30.06.04, 17:20
        lara_croft2 , liczylam na ciebie i na mamke, na siebie tez liczylam... (i na
        cala rzesze forumiczek) ale mowia ze objawy @ i ciazowe sa podobne... wiec nic
        nie skreslaj. Aczkolwiek zawsze lepiej byc na nie i bez nadzieji, nie spada sie
        z tak wysoka... ja mialam owu dopiero w poniedzialek, wiec nie wiem, ale cos mi
        sie nie widzi... choc jajnik mnie ten co owulowal ciagnie i jakos tak lekko
        pobolewa od 2 dni a nigdy tak nie odczuwalam... napewno se wymyslilam, nie ma
        sie co martwic zapewne sie uda latem! donoscie babeczki jak bedzie jakis wynik
        staranek.
    • mamka22 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 01.07.04, 12:00
      No właśnie Lara_croft czasami objawy na @ sa objawami na ciążę.
      Je @ powinnam dostać we wtorek (6 lipca) ale chyba test zrobię w nd rano, żeby
      w razie czego mężuś się cieszył, albo mnie pocieszał po jednej kreseczce.
      Daj znać jak u ciebie się rozwiąże.

A na jovanka_lena chyba jeszcze troche poczekamy (dopiero po owu), ale również
      zycze powodzenia - szansa jest zawsze (jak sie baba uprze to wszystko wyjdzie).

Czekam na waszedwie kreseczki.

mamka22

P.S Nadal zero objawów u mnie. A mózg mi się chyba zagotuje od ciągłego
      myslenia smile
      • jovanka_lena Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 01.07.04, 17:03
        mamka22, czekam na wyniki w poniedzialek!! donos!! trzymam kciukasy! ja sie nie
        nastawiam w ogole (staram sie) wiec moze nie bedzie ciezko czekac na
        malpiszona... choc kto wie... ale kupilam juz przecudny komplecik dla
        niemowlaka bo byl na wysprzedazy i jest taki pikny (no glupia baba jak boga
        kocham)... kuzynka rodzi w sierpniu wiec mialam wymowke ale chyba sie z nim nie
        rozstane..
    • mamka22 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 02.07.04, 09:25
      Hej Jovanka_lena,
      Niezła jesteś z tym cudnym komplecikiem, który kupiłaś. Ale uwierz mi, że ja
      chętnie tez bym wykupiła pół miasta, bo wszystko takie piekne, cudne itd.
      A jak bym zobaczyła dwie krechy, to nie wiem jak uda mi się powstrzymac przed
      kupowaniem czegokolwiek.
      I tak mam juz pełno gazet, gazetek itp (czytam to w kółko jak głupia) Hehe smile

Czekam na niedziele, ale objawów żadnych,
      Trzymam kciuki za nas wszystkie,

mamka22
    • lara_croft2 Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 02.07.04, 11:50
      u mnie dalej cisza, brzuchol mnie pika jak na @. Objawów ciąży zero, a nawet
      mniej niż zero, nawet tych wymyślonych nie ma ... szkoda, a wiecie widziałam
      bociana smile moze on mi coś przyniesie (poprzednio się sprawdziło).
      Znowu kolejna moja kuzynka jest w ciąży już 6 m-c, oczywiście niechcianej - to
      już trzeci bobas, poprzednio urodziła dwa wcześniaki - w 7 i 8 MC, teraz
      oczywiście też ma zagrożoną, i oczywiście pali jak smok, pije trzy kawy
      dziennie, zamiast leżeć to lata po sąsiakach, na dodatek pije drinki. Jak to
      widze to złośc mnie taka ogarnia,że szkoda gadać. Zła jestem na nią... i na
      całą moją rodzinę, wszyscy tylko: no a kiedy ty się postarasz?
      Głupole i krowy smile!!!
      no to pa ciotki
      • jovanka_lena Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 02.07.04, 12:12
        Lara, jestes po prostu boska.... usmialam sie i od razu poczulam ciotka pelna
        geba...!! Kuzynke w kuper nawsadzac i juz! U mnie sie przynjmniej nikt nie
        dopytuje bardzo o dzieci bo juz nie raz ich zmylam... plus my jestemy po slubie
        juz 5 lat wiec sie przyzwycaili ze nie tak spieszno mi do pieluch. Obaczym, jak
        bedzie. Ciao i bawcie sie dobrze na weekendos, czekam na wiesci o malpiszonie!
        • ewkaczo Re: Po @ kto sie zaczyna teraz starac - razem raz 02.07.04, 12:49
          hej jovanka!
          tez jestemy po slubie 5 lat i tez sie jakos przyzwyczaili ze nam nie spieszno
          do piluch...ale my teraz po cichutku staramy sie o bobaskasmileja mam 30 lat a
          moj mz 36 wiec juz czassmile
          a tak na marginesie bardz zaciekawila mnie nazwa "malpiszonek" bo ja tak
          nazywam swoja 5 letnia siostrzyczkesmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka