for.malina 26.09.12, 10:45 Dziewczyny pomóżcie zinterpretować wykres, nie wiem czemu wykrył mi owu jak jej jeszcze nie było? ovufriend.pl/biezacy-cykl.html# czy coś źle robię? chyba źle temp mierzę coś jeszt na pewno nie w porządku poradźcie coś Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
peggy_su Re: Wykres 26.09.12, 11:17 Wykres jest niedostępny bez logowania. Spróbuj go udostępnić. Odpowiedz Link
for.malina Re: Wykres 26.09.12, 11:23 o kurczę, myślałam że wszyscy go widzą to proszę o jakąś podpowiedź jak to zrobić? przejrzałam ustawienia ale nie ma opcji udostępnij Odpowiedz Link
peggy_su Re: Wykres 26.09.12, 12:22 Nie znam tego serwisu, ale powinno byc gdzies w ustawieniach udostępnianie niezalogowanym. Albo powinnas miec gdzies podany link do udostepniania wykresu. Możesz też spróbowac zapisać go jako obrazek u siebie na kompie i tak wrzucić. Odpowiedz Link
for.malina Re: Wykres 26.09.12, 12:24 ovufriend.pl/graph/9555bdee8f0237a570470c243ff4b240 a teraz? Odpowiedz Link
peggy_su Re: Wykres 26.09.12, 12:45 Teraz widać. Faktycznie bez sensu interpretacja. Znalazłam takie info z tego serwisu: ovufriend.pl/baza-wiedzy/pytania-i-odpowiedzi/wyznaczanie-dni-plodnych-i-owulacji/kiedy-ovufriend-zaznaczy-owulacje-na-moim-wykresie,64.html Widać gdzieś coś uzupełniłaś, wpisałaś i program wziął to pod uwagę i wpisał owulację. Może wpisałaś gdzies pozytywny test owu, albo jakiś monitoring cyklu. Jeśłi stwierdził to tylko na podstawie temperatury to jakiś błąd w systemie. Odpowiedz Link
for.malina Re: Wykres 26.09.12, 12:49 Dziękuję za pomoc tylko śluz wpisywałam że był wodnisty, a potem się zorientowałam że jednak to nie śluz i zmieniłam na brak śluzu, to może to? ale kurcze bez sensu że to bierze pod uwagę;/ Odpowiedz Link
for.malina Re: Wykres 26.09.12, 12:53 a nie, on bierze pod uwagę wcześniejsze wykresy i dane z nich, a nie że coś zmieniłam więc moich wcześniejszych wykresów nie było, tylko bodajże dwa cykle bez temp wprowadziłam żeby znał chociaż ich długość (29-34dni) nie wiem na podstawie czego wyznaczył tą owu i to jeszcze w tak bezsensownym czasie?;/ Odpowiedz Link
peggy_su Re: Wykres 26.09.12, 13:01 Nie znam dobrze serwisu więc trudno powiedzieć. Widać coś tam sobie wziął pod uwagę i tak zinterpretował. Może właśnie informacje o śluzie. Bo nie masz uzupełnionych informacji, a 9 i 10 dzień cyklu sucho. Może potraktował to jako szczyt śluzu w 8dc. Najlepiej samemu nauczyć się zasad i interpretować cykle Ja korzystam z serwisu w którym tylko nanoszę dane i interpretację umieszczam sama. Odpowiedz Link
peggy_su Re: Wykres 26.09.12, 12:24 Link powinien wyglądac podobnie do tego: enpr.pl/4032/cykl 3 czyli adres/numer/numer cyklu To jest link którejś z użytkowniczek tego forum. Przepraszam, że kopiuje ale to tylko dla pokazania Odpowiedz Link
for.malina Re: Wykres 26.09.12, 14:57 Ok, już wiem, źle temp wpisałam sorki za zawracanie głowy Odpowiedz Link
1klara79 Re: Wykres 27.09.12, 14:22 No właśnie dziwne to by było, bo ja korzystam z Ovufriend już kilka cykli i jezcze mi nie pokazał głupot. Jeśli masz jakieś pytania, to pisz. Czuję się już ekspertką tego serwisu Odpowiedz Link
for.malina Re: Wykres 27.09.12, 16:16 ok dzięki bardzo, będę tu pisać jak znowu zgłupieję bo narazie owu friend mądrzejszy jest niż ja;p Odpowiedz Link
for.malina Re: Wykres 03.10.12, 10:29 Ekspertko Droga, powiedz mi czemu jak wpiszę dzisiejszą temp ona pojawia się w okienku w którym ją wpisuję natomiast na wykresie mi jej nie zaznacza? coś nie tak robię? temp dzisiejszą wpisałam taką 36,05, czyli nic specjalnego co by się rózniło od poprzednich, a jednak na wykresie jej nie ma ovufriend.pl/graph/9555bdee8f0237a570470c243ff4b240 Odpowiedz Link