Dodaj do ulubionych

NADZIEJA!!

06.08.04, 18:50
Od kilku miesięcy staram się o drugie dziecko i mam nadzieje ze w koncu się
udało ,starszy syn ma 9 lat(niestety jest niepełnosprawny).Ja mam 33 lata
więc to już czas na drugie.Mam nadzieję ze w tym miesiącu nie dostanę@(ale o
tym przekonam się za 10 dni).Proszę wszystkich :trzymajcie za mnie kciuki!!!
Obserwuj wątek
    • agatje Re: NADZIEJA!! 06.08.04, 22:53
      Hejsmile Ja też z tych co żyją nadzieją. Nie będę opisywała swoich przypadków, bo
      już się pojawiły tutaj na forum, ale dla pocieszenia dodam, że ja już mam 31,
      mąż 35, mieszkamy razem 1,5 roku i jesteśmy niecały rok po ślubie. Jego ex
      poroniła, moi rodzice 10 lat na mnie czekali, obydwoje obawiamy się jakichś
      strasznych komplikacji. Wokół mnie wszyscy w rodzinie zachodzą w nieplanowane
      ciąże, a ja się stresuję. I jestem najstarsza wśród mojego kuzynostwa! Wszyscy
      pytają o malca, a nam się stale nie udajesad A może się tym razem udało tylko
      jeszcze o tym nie wiemy smile) Nie martw się! Jak nam się uda to następne za 3, 4
      lata i wcale to nie taki straszny czas na drugie. Ja się urodziłam jak moja
      mama miała 35, tata rok starszy.Mój brat 2 lata później. I co? Jest super. Uda
      się w końcu. Ja też teraz mam około 10-14 dni do kolejnej miesiączki i już
      kicham to wszystko. Bez sensu. Jak będzie to będzie. Jak nie, to się będziemy
      martwić. Na razie oglądam zdjęcia mojego ślicznego bratanka ze mną, sprzed 3
      tygodni i mam łzy w oczach. On jest prześliczny!!! Z NAMI I TAK BEDZIE
      DOBRZE!!! Nasze maleństwo jak zdecyduje się przyjść będzie miało nieco
      szalonych, odrobinę surowych i na pewno jednorazowych rodziców. A kiedy
      przyjdzie to od niego zależy. Może jeszcze nie jesteśmy gotowi??? Mocno ściskam
      i trzymam kciuki.
      • madzialena121 Re: NADZIEJA!! 07.08.04, 17:23
        Dzieki za podniesienie mnie na duchu!Ja też trzymam za was kciuki!Daj znać czy
        wam sie powiodło
    • ewa.analityk1 Re: NADZIEJA!! 09.08.04, 15:27
      westchnę wieczorem do św. Gerarda smile Powodzenia

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka